Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Canım öncelikle hayırlı olsun. Covid sevincimize gölge etti. Biran önce bitsin gitsin kabus gibi yaa. Emzirebiliyormusun peki. Erken olduysa küvezdeler mi
Aynen canım dogurdugumuz çocuklarımıza sarılıp opemedim daha bian önce bitsin artık.evet kuvozdeler emzirmek serbesti ama daha çok küçükler çeneleri kuvveti değil biberonla besliyordun ama memeyede alissinlar diye bı beş dk falan memede tutuyordu.simdi bı hafta hasret kalacağım evlatlarıma.

Bende meraklanmadım değil. Tahmin ettim aslında ortalıkta gözükmeyince.
10 Şubat'ta sezeryan günumdu ama brkleyemediler oğlum suyu patlattı acil sezeryan oldum işte gönül isterdiki az daha dursunlar aman sonrada diyorum ki daha erken kavuştum işte

Duramadilar canım işte hayırlısı buymuş gönül isterdi az daha dursunlar ama rabbim böyle uygun görmüş demekki sağlıklı olsunlar yeterki.pskolojik olarak çok zor süreç on günde yaşadığımı 32 yıllık hayatımda yaşamadım.sen ne yaptın sana tavsiyem normal doğum imkanın varsa kullan

10 Şubat'ta sezeryan günumdu ama brkleyemediler oğlum suyu patlattı acil sezeryan oldum işte gönül isterdiki az daha dursunlar aman sonrada diyorum ki daha erken kavuştum işte
Şimdi hepsini okudum canım. Herşeyde varmış bir hayır. Kar tipi Allah bir şekilde yolunu açmış canım. Olsun canım buna da şükür yıllarca aylarca beklemedik mi. Sağ Salim doğdular yaa yakında da yanında olacaklar. Çok üzülüp sütünü kesme canım. Şükret sabret

Patates, bal kabağı ve havucu püre yapıp 1 tatlı kaşığı kadar verdim
Tabi hepsini yemedi ama çok eglenceliydi O da çok heyalecanliydi ben de

Sen de durumlar nedir
Ilk defa mi verdin kuzum?
Doktor karıştırıp ver mi dedi?
Ek gıda hem çok yorucu hem çok keyifli bir süreç bence
Yedikleri zaman özellikle çok keyifli
Ben 3 öğün veriyorum artık ama sürekli aynı şeyi yemiyorlar sıkılıyorlar
Her gün farklı şey yapmak da işkence
Yapmak değil de ne yapacağını bulmak sıkıntı
Yumurtayı yesinler diye uğraşıyorum bu aralar ben de
Trabzon hurmasıyla verdim yemediler
Peynirle yoğurtla verdim yemediler
Birkac gündür pirinç unuyla yumurtayı muhallebi gibi pişirip muz katıyorum tahin pekmezle yiyorlar ama onun da yumurtayla alakası yok bildiğin muhallebi

Ah yaramaz oğluş Allah güç kuvvet versin canım sana da bebişlere de, sen de bu zamanı iyi değerlendir, dinlen bol bol, bebelerine hazırlan, sağlıkla gelecekler kucağına, onların sana çok ihtiyacı var. Bizim grupta bi kız çocuğum küvezdeyken bol bol dinlendim, onun için yaptığım en iyi şey bu oldu demiş. Haksız da değil, kendini harap edip gücünü tüketme, dinlen ki sütün artsın enerji depola. Haberdar et bizleri de

Benim NGS sonucum geldi bu sabah. İki taneden biri sağlıklı. Regl imin ikinci günü gidiyorum. İlaçlara başlayacağız. Rahim kalınlığına göre transfer olacağım inşallah. Şubatın 11-12 si gibi gideceğim. Tek olsun bizim olsun

Kışı güzel bir şekilde kapatıp, Ilkbaharla beraber güzel haberi verirsin bizlere inşaallah canım. Dualarim seninle

Anası covidken yaptı, 8 aylık karnımdayken yine oldum Bi gün ateşle atlattı çok şükür canim. Bidaha da gelmez inşaallah

Sağol canım geldi geçti şükür. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor cimcimelerle
Çok şükür canım.
Biz de nasıl olalım iki bebekle nasıl olunur
Ek gıda dişler emekleme çabaları atak dönemleri derken ben 7 ayda çöktüm kamburum çıktı
Üstüne bi de tayinimiz çıktı önümüzdeki hafta taşınıyoruz
Bebekler büyüyüp okula başlayana kadar yerleşebilirim inşallah

Dişler çıktı mı? Bizim de daha erken sanki ama inanılmaz kaşınıyo. Bide sinirlenip atiyo kaşıyıcıyı. Çıksa da rahatlasak işin içinde iş çıkmış sana. Eşin toparlanmana yardım ediyordur umarım. Hey gidi günler.. dün tuttu mu tutmadı mı siye konuşurken, bugün emeklemelerden bahsediyoruz konuştukları günleri de anlatmak kısmet olur inşaallah

Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün az biraz baktım mesajlarına. Senin oğlan yaramazlık yapmış galiba 1 aya toparlarlar sen de unutursun tüm yaşananları. Ben de covid oldum hamza da malesef. Ama bebekler daha hafif ve çabuk atlatıyorlar. Yani inşaallah bebeklerine bulaşmamıştır ama bulaştıysa da sıkıntı etme. Isimlerini ne koydunuz?

Amin canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum
Birinin iki tane dişi çıktı
Diğerinde tık yok ama yakındır ağlayarak uyanıyor bu aralar
Tetagil sürüyorum kısa süre de olsa biraz rahatlatıyor
Calgel çok etkili ama onu da pek önermiyorlar
Osanit hiç denemedim belki o da iyidir
Eşim yardımcı oluyor canım Allahtan.
Tek başıma asla altından kalkamazdım zaten süpürge bile açamadığım oluyor

Maşallah çabuk çıkmış. 2 diş çıktığında çok tatlı oluyorlar ya jeller hakkında hiçbir fikrim yok ama inceden öğrensem iyi olucak ben bile tek çocukla eve zor yetisiyorum. Eşim işten erken geliyor. Yani hem yemek hem hamza hem evin işleri biraz sıkışık oluyor.

Sağol canım Allah razı olsun aynen oglus duramadi illa annemi erkenden görelim dedi vurdu kafayı suyu patlattıyavaş yavaş toparliyorlar işte,inşallah bulasmamistir karantinadayim ben hastaneye gitmiyorum,hemşireler besliyor.sanada hamzayada çok geçmiş olsun.premature olunca dahami riskli diye düşünüyorum aslında ama hastanede. Birşey demediler.cift maske kullandım ve hep diğer tarafa dönüktü yüzüm.isimleri kızım ALYA oğlum AREL.

Evin işleri artık bebeklerin çamaşırlarının yıkanması, kirli bezlerin atılması, yemek de bebeklerin ek gıdası
Eli ayağı tutan hiçbir canlı ilk bir yıl iş beklemesin
Kocam bey yaparsa yemek yer yapmazsa ac kalır kendi bilir

Tedbir senden takdir Allah'tan canım. Sütünde antikor var şuan bişey olmaz Allah'ın izniyle. Isimleri de pek güzelmiş. Adlarıyla yaşasınlar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…