Ay bizimki de huysuz baya devamlı salya dişe yoruyorum ama görünürde birşey yok özellikle akşam 6 dan sonra çok huysuz. Valla sorma ben de hiç vakit bulamıyorum burada takılmayı özlemişimMerhaba canim. Bende çok aktif olamıyorum eskisi gibi maalesefgirince de bakınıp çıkabiliyorum anca ama çok özledim o boş günlerimi buraya yazmayi
Çok huysuzuz şu dönem hiç birseyden tatmin olmuyor sanirim diş çıkaracak. Bebek bakmakla geçiyor hepimizin günleri. Ücretsiz izindeyim ben. Acaba dönsemmi ki diye düşünmeye başladım şu sıra. Onun dışında başka bişi yok valla.
Sende ne var ne yok
Ay iyi bari her şey yolunda olsun da kaç haftalık oldunCanım çok şükür iyiyiz kontroller falan derken zaman geçiriyoruz
Var canım kv bakacak. Yakın oturuyoruz zaten ama dönmeyi düşünüyorum dediğime de bakma kimseye emanet edesimde yok aslindaAy bizimki de huysuz baya devamlı salya dişe yoruyorum ama görünürde birşey yok özellikle akşam 6 dan sonra çok huysuz. Valla sorma ben de hiç vakit bulamıyorum burada takılmayı özlemişimişe dönsen bebişe bakacak kimsen var mı . Ben evden çalışıyorum ama zor oluyor yine de
29 haftalık olduk canım çok şükürAy iyi bari her şey yolunda olsun da kaç haftalık oldun
Sen de haklısın insan emanet etmek istemiyor. Senşn annen uzak mı pekiVar canım kv bakacak. Yakın oturuyoruz zaten ama dönmeyi düşünüyorum dediğime de bakma kimseye emanet edesimde yok aslinda
Ahhh nerdeeeeeeayguldiyebiri aygülüm bebeğim kondu mu minik pıtırcık anasının rahmine ne alemdesin anlat azcık. Gün saymaya başlıyor muyuz
Kesinlikle öyle koficim. Hepimizin hikayesi farklı, hepsi örnek olsun. Tüp bebek çok zorlu bir süreç,Allaha sığınıp akışına bırakmak lazım, o çok güzel ayarlıyor her şeyiBuda burdaki bütün kadınlara örnek olsun. Kimse erkenden gebelik testi yaomasın ve negatif diye kendini üzmesin. 12. Gün 19 olan beta ne idrarda görünür nede 8m 9m gün kanda görünür. Sabır sabır sabır..
İnşallah bende okurum rabbim dualarımızı kabul eylesinKesinlikle öyle koficim. Hepimizin hikayesi farklı, hepsi örnek olsun. Tüp bebek çok zorlu bir süreç,Allaha sığınıp akışına bırakmak lazım, o çok güzel ayarlıyor her şeyiBol dua çok rahatlatıyor. Meryem suresini okumaktan asla vazgeçmedim. Bi de salatı tefriciyeye başlamışlardı o ay annemler teyzemler, ben de günde her gün okuyodum, ezberlemiştim, günde 100 150 kere, doğuma kadar okudum hatta elim karnımda ayguldiyebiri tavye ederim çok rahatlatıyor
Bişey kalmamış ya hadi hayırlısıAhhh nerdeeeeeeçarşamba kısmetse. Rahimmkalınlığı ve kan sonuçlarım iyi çıktı. İlaçlara başladım Hergün oksopor iğne benim ilk iğnem. Öncekilerde yoktu. Çarşamba etiketlerim beraber sayarız. Tek başıma canım sıkılır
Senin dondurulmuşlar ne alemde. Kaç tane vardı canım.Bişey kalmamış ya hadi hayırlısıtamam çarşamba geri sayımı başlatalım bakalım hayırlısıyla
Herşey olacağına varıyor dediğin gibi. O yüzden teslim olup hafiflemek en iyisiKesinlikle öyle koficim. Hepimizin hikayesi farklı, hepsi örnek olsun. Tüp bebek çok zorlu bir süreç,Allaha sığınıp akışına bırakmak lazım, o çok güzel ayarlıyor her şeyiBol dua çok rahatlatıyor. Meryem suresini okumaktan asla vazgeçmedim. Bi de salatı tefriciyeye başlamışlardı o ay annemler teyzemler, ben de günde her gün okuyodum, ezberlemiştim, günde 100 150 kere, doğuma kadar okudum hatta elim karnımda ayguldiyebiri tavye ederim çok rahatlatıyor
4 tane ne yapsınlar o sogukta analarını bekliyolarSenin dondurulmuşlar ne alemde. Kaç tane vardı canım.
Melisa İnci koyduk canım Allah izin verirseHerşey olacağına varıyor dediğin gibi. O yüzden teslim olup hafiflemek en iyisiadını ne koydunuz pıtırcığın
Belli mi olur, yine tüp bebeğe gerek kalmadan kendi olur4 tane ne yapsınlar o sogukta analarını bekliyolarEn doğrusunu Allah bilir, kısmet ederse ağustos 2023'te transfer istiyorum bakalım. Hamilelik olursa son aylar yaza denk gelmesin diye. Hem de hamza aliciğimi emzirmek istiyorum sütüm kesilmezse
Yaa inci mi koydunuz ben de cok severimMelisa İnci koyduk canım Allah izin verirse
Olursa hiç hayır demem vallaBelli mi olur, yine tüp bebeğe gerek kalmadan kendi olursende o potansiyel var
4 tanede az değilmiş maşallah
Hala uyumadım uyumaya çalışıyorumayguldiyebiri aygülcan heyecan durumu nasıl? Yarın sabahtan mı transfer ?
Oooo aynen saat şahaneHala uyumadım uyumaya çalışıyorumheyecanı mı buradan anlarsın öğlen 3 te gel dedi. İyi de oldu. Güzelce uyur kahvaltımı yapar çıkarım
Allah razı olsun canım benimOooo aynen saat şahanezombi gibi gitmeyeceksin miniğini almaya ben de cok heyecanliyim dua edicem hep senin icin