Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ay bizimki de huysuz baya devamlı salya dişe yoruyorum ama görünürde birşey yok özellikle akşam 6 dan sonra çok huysuz. Valla sorma ben de hiç vakit bulamıyorum burada takılmayı özlemişim işe dönsen bebişe bakacak kimsen var mı . Ben evden çalışıyorum ama zor oluyor yine de

Var canım kv bakacak. Yakın oturuyoruz zaten ama dönmeyi düşünüyorum dediğime de bakma kimseye emanet edesimde yok aslinda

ayguldiyebiri aygülüm bebeğim kondu mu minik pıtırcık anasının rahmine ne alemdesin anlat azcık. Gün saymaya başlıyor muyuz
Ahhh nerdeeeeee çarşamba kısmetse. Rahimmkalınlığı ve kan sonuçlarım iyi çıktı. İlaçlara başladım Hergün oksopor iğne benim ilk iğnem. Öncekilerde yoktu. Çarşamba etiketlerim beraber sayarız. Tek başıma canım sıkılır

Kesinlikle öyle koficim. Hepimizin hikayesi farklı, hepsi örnek olsun. Tüp bebek çok zorlu bir süreç,Allaha sığınıp akışına bırakmak lazım, o çok güzel ayarlıyor her şeyi Bol dua çok rahatlatıyor. Meryem suresini okumaktan asla vazgeçmedim. Bi de salatı tefriciyeye başlamışlardı o ay annemler teyzemler, ben de günde her gün okuyodum, ezberlemiştim, günde 100 150 kere, doğuma kadar okudum hatta elim karnımda ayguldiyebiri tavye ederim çok rahatlatıyor

İnşallah bende okurum rabbim dualarımızı kabul eylesin

Bişey kalmamış ya hadi hayırlısı tamam çarşamba geri sayımı başlatalım bakalım hayırlısıyla

Herşey olacağına varıyor dediğin gibi. O yüzden teslim olup hafiflemek en iyisi adını ne koydunuz pıtırcığın

Senin dondurulmuşlar ne alemde. Kaç tane vardı canım.
4 tane ne yapsınlar o sogukta analarını bekliyolar En doğrusunu Allah bilir, kısmet ederse ağustos 2023'te transfer istiyorum bakalım. Hamilelik olursa son aylar yaza denk gelmesin diye. Hem de hamza aliciğimi emzirmek istiyorum sütüm kesilmezse

Belli mi olur, yine tüp bebeğe gerek kalmadan kendi olur sende o potansiyel var
4 tanede az değilmiş maşallah

Belli mi olur, yine tüp bebeğe gerek kalmadan kendi olur sende o potansiyel var
4 tanede az değilmiş maşallah
Olursa hiç hayır demem valla transferde tutarsa diğerleri imha edilicek ama. Insan üzulüyor ya onlar da evlat tohumu sonuçta. Ne uğraşlarla oldular

Hala uyumadım uyumaya çalışıyorum heyecanı mı buradan anlarsın öğlen 3 te gel dedi. İyi de oldu. Güzelce uyur kahvaltımı yapar çıkarım
Oooo aynen saat şahane zombi gibi gitmeyeceksin miniğini almaya ben de cok heyecanliyim dua edicem hep senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…