- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Çorba ile salata ayran yaptım gerisini dışardan söyledim. Adet olduğumu ağrım olduğumu söyledim. Bir sonrakine artıkKeşke siz yemek yapmasaydınız ben grip olmuşum deseydiniz ve dışarıdan pide gibi filan bir şeyler isteseydiniz . Zaten stresli bir dönem , bizimde kimse bilmiyordu , Eşim ve ben ikimiz kendi aramızda kaldı konu. O dönem hep grip oldum filan dedim korktu herkes :)
Kuşburnuya devam et sen. İçine armut kabuğu elma kabuğuda koy koyu olsun şifa versin. Ben geçen sefer içtim doktor izin verdi. Sorun olmaz dedi. Yada keçi boynuzu pekmezi yada meyvesi. Varsa onu kullan.O zaman hiç kurcalama canım. Ben iyice fenayım ya ama korona değil bence doktor ıhlamur iç dedi onu içcem şimdi Bi de tavuk suyuna çorba yapım bari
Evet sonra ciddi ciddi sorguladım inan aygülüm. Mesafemi koydum gittikten sonra. Aşırı düşüncesizce bir davranıştıYuh yani bu nasıl en yakın arkadaşbence sen bunu bir sorgula. Normal zamanlardan biri değil ki bu durum. Nasıl düşüncesizliktir bu.
Bugün arttı iyice nezlem doktora söyledim ıhlamur iç dedi kuşburnu da var ondanda içerim artık nerden geldi buldu beni yaa. Portakal falan tüketim baya off Aygülüm offfKuşburnuya devam et sen. İçine armut kabuğu elma kabuğuda koy koyu olsun şifa versin. Ben geçen sefer içtim doktor izin verdi. Sorun olmaz dedi. Yada keçi boynuzu pekmezi yada meyvesi. Varsa onu kullan.
Havalar bi sıcak bi soğuk şaşırdık inanki dikkat etmek lazım canim en kısa zamanda toparlarsın inşallah kendiniBugün arttı iyice nezlem doktora söyledim ıhlamur iç dedi kuşburnu da var ondanda içerim artık nerden geldi buldu beni yaa. Portakal falan tüketim baya off Aygülüm offf
Aynen canım ya havalara aldanıp ince giyiniyoruz ama işte dikkat etmek laızm. İnşallah canımHavalar bi sıcak bi soğuk şaşırdık inanki dikkat etmek lazım canim en kısa zamanda toparlarsın inşallah kendini
lk akla gelen şey ıhlamurda ondan diyor. Sen kuşburnu iç. Urfalısın bilirsin. Kaynat beklet tekrar kaynat koyu olsun.Bugün arttı iyice nezlem doktora söyledim ıhlamur iç dedi kuşburnu da var ondanda içerim artık nerden geldi buldu beni yaa. Portakal falan tüketim baya off Aygülüm offf
İyi yapmışsın. Ben sadece kendini düşünen, saygısız, zalim insanları silmeyi öğreneli çok oldu. Etrafında olmasınlar. Mesafe iyidir her zaman.Evet sonra ciddi ciddi sorguladım inan aygülüm. Mesafemi koydum gittikten sonra. Aşırı düşüncesizce bir davranıştı
Senin bilgin dışında gelişmiş dünkü olay ya birşey olacağından değil ama Allah korusun olsa hep yatmadım ondan oldu diye kendini suclayacaksin misafir olduğunda hareketlerinede dikkat edemezsinki yemeği var sunumu var haberleri olsaydı ya gelmezlerdi yada şans iş yaptirmazlardi bundan sonra dikkat edin canım gucenende gücensin tabiki ya maddi manevi herşeyimizi koyuyoruz bu yolda birisi kusecrk diye riske atamayiz peki oldumu bir sıkıntın bugün kaçıncı gününKaynanamdı gelen eşime söylemiş o da biran boşluğuma geldi dedi. Bizdeyken görümcem aradı ona da işten buraya gel beraber döneriz dedi. Hep benim dışında oldu bana seçenek sunulmadı en uyuz olduğum şeyler. Dün ki eşime ders oldu da bugün geleceklere evde yok Aygül demiş. O kadar sıkıntıya giriyorum hem maddi hem manevi riske atamam dedim. Gelene yok diyoruz alınan gücenen olursa da olsun napalım dedim.
Anlayışlı insanlarla karşılaştırsın rabbim biz kayinvalidemgilden bile gizledik tüp bebeği zaten pskolojik olarak zor süreç birde açıklama yapmayalım diye kolunda serum varken kadın doğum bölümüne girerken kayinvalidemin ve bizim tanıdığımız biri görmüş aramış kayinvalidemi hayırlı olsun senin gelini gördüm kadın doğumda diye insanlardan tiksindim ben görsem bile demem banane... Ah bu dusuncesizlerInşallah doğumdan sonra da böyle düşüncesizlik edip gelmezler valla. Milletin umurunda değil korona falan geziyorlar bi biz evde oturuyoruz galiba
Evet hayatım kaynanama bu seferkini söylemedim haberi yok ondan yoksa geçen sefer geldi temizliğimi yaptı. Beni hiç rahatsız etmedi. Onlar gider gitmez yatağa attım kendimi. Sadece sırtım çok ağrıdı. Kasıklarımda hafif bir ağrı adet olacakmış gibi o kadar. Bugün transfer hariç 6 oldu. Dün sabah test yaptımSenin bilgin dışında gelişmiş dünkü olay ya birşey olacağından değil ama Allah korusun olsa hep yatmadım ondan oldu diye kendini suclayacaksin misafir olduğunda hareketlerinede dikkat edemezsinki yemeği var sunumu var haberleri olsaydı ya gelmezlerdi yada şans iş yaptirmazlardi bundan sonra dikkat edin canım gucenende gücensin tabiki ya maddi manevi herşeyimizi koyuyoruz bu yolda birisi kusecrk diye riske atamayiz peki oldumu bir sıkıntın bugün kaçıncı günün
Buhar yap beybim evi nemlendirAy sağol canım benim sana da geçmiş olsun ıhlamur içilebiliyormuş. Bence ağırlaşmadan 1 bardak iç ben bugün fenayım valla burnum falanda tıkalı
Himm demekki anlayışlı kadınmış haberi olsa rahatsızlık vermeyecek kasıklarında agrimi var bu bence güzel haber yinede bilmem ama daha erken canım benim hiç moral bozma yarın değilde diğer gün yap bence şimdiden embriyoyu strese sokmaEvet hayatım kaynanama bu seferkini söylemedim haberi yok ondan yoksa geçen sefer geldi temizliğimi yaptı. Beni hiç rahatsız etmedi. Onlar gider gitmez yatağa attım kendimi. Sadece sırtım çok ağrıdı. Kasıklarımda hafif bir ağrı adet olacakmış gibi o kadar. Bugün transfer hariç 6 oldu. Dün sabah test yaptımkocamın aklıma sokmasıyla malum negatif yarın bir daha yapacağım
57 çıkmış benim, ama dün dr erkek dedi.. Kız mı ki acabaYapılıyorsa çok iyi valla hiç duymamıştım
1 ml kanda kaç iu hcg var ona bakıyorlar 30dan az çıkarsa erkek 30 üstü çıkarsa kız diyorlar. Benimki 85 çıkmıştı
Yok kız urfalı değilim sivaslıyım ben eşimin görev yeri Urfa ondan burdayız. Aynen yaa ilk akla gelen ıhlamur galiba. Ama kuşburnu kurusu var bende zaten sivastan gelmiştiİ
lk akla gelen şey ıhlamurda ondan diyor. Sen kuşburnu iç. Urfalısın bilirsin. Kaynat beklet tekrar kaynat koyu olsun.
Ay peteği üzerine nemli bez falan koyayım o zaman nemlenir ev belkiBuhar yap beybim evi nemlendir
Bende sivaslıyım. Banada ordan geldi. Annem yolluyor. Marmelatı da var bende ama çayını içiyorum. Sıcak sıcakYok kız urfalı değilim sivaslıyım ben eşimin görev yeri Urfa ondan burdayız. Aynen yaa ilk akla gelen ıhlamur galiba. Ama kuşburnu kurusu var bende zaten sivastan gelmiştişimdi kaynatıyım tekrardan içeyim
Tabiki buhar makinen falan varsa çalıştır yoksada nemlendir tatlisAy peteği üzerine nemli bez falan koyayım o zaman nemlenir ev belki
Canimmm inşallah yarın gidicez yarın tam 7 hafta olucak inşallahmahbubiti canım nerelerdesin ne yaptın kontrollerini oldunmu