Sorma anacım bir de urfadayım ben güneş yakıyorAma havalar da oynak gibi bi öyle bi böyle mart havasi insanı illa bi nezle yapar
Hahaha şuan yanımda tuvalet kağıdı aynen yumuşak o.Tuvalet kağıdıyla silen yumuşağı o
Ne demek cnm benim faydası olsun yeterkiK
Kimyon ve tarçını bilmiyordum bak iyi oldu bu sağol canım
Ay benimkiler 160-180 arası atıyordu hep :) hızlı mı oluyor acaba :)Hızına göre sanırım hızlıusa kız daha yavaşsa erkek deniyormuş. Her doktor fikrini söylemez ama o söylemiş ben soracaktım doktoruma utandım
Geçmiş olsun bu hapşırma ve burun akıntısı dünden beri bende de var , doktorum bana ıhlamur içebilirsin demişti .Kızlar ben nezle olmuşum inşaşlah korona değildir. Ateş falan yok ama burun akıntısı çok hafif öksürük ve devamlı hapşırıyorum sanırım nezleyim bir hafta önce eşim nezleydş ondan geçmiş olabilir. Acaba kuşburnu çayı içsem Bi zararı olur mu hiç
Zaten gebelik belirtisi de adet belirtisi ile aynı . Korkmayın ,bekleyin olumlu düşünün :)Kızlar 6 gün oldu transferden sonra. Akşam kasıklarımda çok ağrı oldu. Ara ara geçti. Şimdi hafif yine oluyor. Tutmadımı acaba ikisideAdete yakın olurdu böyle. Ayın 9nda test günü. Ağrım olunca çok korktum olmadı diye
Dikkat et canım çok yorma kendini daha ilk zamanlardasın hayırlı güzel haberlerin olsun inşallahBana da dün misafir geldi
Kimseye söylemedik tüp bebeği haberleri yok gelene git de diyemiyorsun. Adet olduğumu sancım olduğunu söyledim. Yavaş yavaş yemek yaptımtransfer hariç 5.günümde.
Sağol canım benim. Sakındıkça aksi oluyor işteDikkat et canım çok yorma kendini daha ilk zamanlardasın hayırlı güzel haberlerin olsun inşallah
Sen kaç haftamınsın canim. Ben daha 13 üm benim 24 e gelene kadar kalkmaz inşallah yaBeybiler bakin ne buldum. Kamuda çalışanlar normalleşme başlangıcı sonrası hamilelerin idari izni konusu da şüpheye düşmüştü. Izin deva ediyormuş.
Ben bugün 17+3üm. 14.haftadan beri raporluyum doktorum çalışamazsın dedi. 30.haftaya kadar raporla idare edemem ben de inşallah kalkmaz izinler yaaSen kaç haftamınsın canim. Ben daha 13 üm benim 24 e gelene kadar kalkmaz inşallah ya
Hep öyle olur illa bisey çıkar derler yaSağol canım benim. Sakındıkça aksi oluyor iştehayır sabahta eşim aradı kaynımlar aramış bize geleceklermiş, benim evde olmadığımı söylemiş. Durdular durdular bu zamanı buldular. Artık yalan söyleyeceğiz napalım
Salgın bitmeden bence bu izni kaldırmamalilarBen bugün 17+3üm. 14.haftadan beri raporluyum doktorum çalışamazsın dedi. 30.haftaya kadar raporla idare edemem ben de inşallah kalkmaz izinler yaa
Bence de. Sağlıkçılar asi oldu öğretmenlere de başlandı biz aşı da olamıyoruz. Eğer izin kaldırılırsa 1 ay geçmeden yakalanırız virüse. Hayır ilaç da kullanamıyoruz neresinden tutsan elinde kalıyor.Salgın bitmeden bence bu izni kaldırmamalilar
Bu virusde millette gezme derdinde keşke haberli geldilerse bir bahane bulsaydin canım birşey olmaz ama yinede insann tereddüt ediyorBana da dün misafir geldi
Kimseye söylemedik tüp bebeği haberleri yok gelene git de diyemiyorsun. Adet olduğumu sancım olduğunu söyledim. Yavaş yavaş yemek yaptımtransfer hariç 5.günümde.
sabırla bekliyorum. İnşallah herşey güzel olurZaten gebelik belirtisi de adet belirtisi ile aynı . Korkmayın ,bekleyin olumlu düşünün :)
Inşallah doğumdan sonra da böyle düşüncesizlik edip gelmezler valla. Milletin umurunda değil korona falan geziyorlar bi biz evde oturuyoruz galibaBu virusde millette gezme derdinde keşke haberli geldilerse bir bahane bulsaydin canım birşey olmaz ama yinede insann tereddüt ediyor
Hergun covid aşisi yapıyorum canim. Asm deyim sen düşün bide. Saglikciyim ama aşi geldiğinde hamileligimin başındaydım aşi da yapilmadım o yüzden. Ama bence kaldırsalar bile itiraz çok olur, yine 24 haftaya çekerler riske almazlar diye düşünüyorumBence de. Sağlıkçılar asi oldu öğretmenlere de başlandı biz aşı da olamıyoruz. Eğer izin kaldırılırsa 1 ay geçmeden yakalanırız virüse. Hayır ilaç da kullanamıyoruz neresinden tutsan elinde kalıyor.