Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Valla cok guzel heyecanlar sonu güzel olsun canım
Evet transfer hazirligindayim yarin nasipse kontrolüm var transfer günü verilecek bakalim bendede heyecan tavan valla 2 embriyo transferi yapılacak nasipse

Mecburi değil diye biliyorum en güzel kararı tüp doktorun verecektir.
Açıkçası bende nasip olursa vurulmayi düşünmüyorum tabiki karar sizin yinede

Mecburi değil diye biliyorum en güzel kararı tüp doktorun verecektir.
Açıkçası bende nasip olursa vurulmayi düşünmüyorum tabiki karar sizin yinede
Tüp doktorum sayılır zaten süreci yöneten doktorum yani bunu diyen. Ben de vazgeçtim aşı olmaktan adam 2 dakikada ikna etti beni

canım bende aynı şeyi bı arkadaşımdan duydum ona da doktoru aynı şeyi söylemiş..Hemde doktoru perinotolog..Prof bide..Arkadaşımın doktoruna güvendiği için yaptırmayı tercih etmedi ..Açıkçası bende düşünmüyorum yaptırmayı inşallah o haftalari Allah'ın izniyle görürsem

Görürüz inşallah doğduklarını büyüdüklerini de görürüz
Çok sevindim şu an bir perinatologun da aynısını söylemesine resmen icim rahatladı. Ben doktoruma aşırı güveniyorum zaten bir yıldan fazladır aynı doktorla ilerliyoruz. Adam bacağını kes bebekler için çok faydalı dese yaparım yani o kadar

Valla cok guzel heyecanlar sonu güzel olsun canım
Evet transfer hazirligindayim yarin nasipse kontrolüm var transfer günü verilecek bakalim bendede heyecan tavan valla 2 embriyo transferi yapılacak nasipse
Canım rabbim inşallah hayırlı haberini alıp sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah Rahim kalinmasini beklerken onlara adım adım yaklaşırken beklemek bile çok heyecanlı

Ayy merak ettim doktorunuzu
canım nerde yasiyorsunuz doktorunuz kim

Ayy merak ettim doktorunuzu
canım nerde yasiyorsunuz doktorunuz kim
Tekirdağ Çerkezköy Levent Duman. Adam dokuz eylül hastanesinde senelerce çalışmış emekliliğine 3 4 sene kala yeter küçük yere taşınsam deyip gelmiş buraya. Iyi ki de gelmiş doğumda yıllık izne ayrılır tatile çıkar diye uykularım kaçıyor

He valla doğru dedin canım Rabbim hayırla sağlıkla versin de inşallah biri de bir ikiside kızı da erkeği de
Aynen evlat hepsi belki erkek bebeğimiz olsa gönlümüz kız ister yada kız olsa erkek ama suanlik sadece sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter

Canım rabbim inşallah hayırlı haberini alıp sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah Rahim kalinmasini beklerken onlara adım adım yaklaşırken beklemek bile çok heyecanlı
Canim Allah razı olsun Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylık versin inşallah
Evet ya 2.deneme herşeyi biliyoruz artık ne olucak ne bitecek diye ama hepsi ayrı bi heyecan

Canim Allah razı olsun Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylık versin inşallah
Evet ya 2.deneme herşeyi biliyoruz artık ne olucak ne bitecek diye ama hepsi ayrı bi heyecan
2.denemede 2transfer mi olacak canım kacingi gün embriyosu kalite nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…