Valla cok guzel heyecanlar sonu güzel olsun canımİnşallah güzel haberlerle gelirim canımm çok teşekkür ederimçok şükür iyiyim aklım fikrim doktora gideceğim günde normalde cuma olan randevumu yarına aldım heyecandan umarım her şey yolundadır sen nasılsınn transfere hazırlık sürecindesin şuan dii mii?
Mecburi değil diye biliyorum en güzel kararı tüp doktorun verecektir.Kızlar biliyorsunuz gebelikte tetanoz aşısı yapıyorlar. Bizim sağlık ocağından 20.hafta gel demişlerdi kimi gebe oluyor kimi olmuyor. Bugün doktora tam ne zaman asi olunması gerekiyor diye soracakken doktor tetanoz aşısı olmamı önermedigini söyledi. Gebelikte cıva tehlikeli biliyorsunuz midye, dip balıkları, karides falan yasak. Türkiye'deki tetanoz aşılarının içinde cıva varmış. Amerika'da gebelere içinde cıva olmayan aşı yapıyorlarmış. Artık ameliyathane ortamı, kullanılan malzemeler hep steril tetanoz olma ihtimalin çok çok düşük boş yere vücuduna 2 doz cıva alman daha zararlı dedi bana. Doğum sonrası aşı olabilirmişim. Tek bir aşının icin de cıva yok onu da piyasada bulmak çok zor dedi. Bulursan ondan yaptır dedi ilacın adını unuttum ama
Tüp doktorum sayılır zaten süreci yöneten doktorum yani bunu diyen. Ben de vazgeçtim aşı olmaktan adam 2 dakikada ikna etti beniMecburi değil diye biliyorum en güzel kararı tüp doktorun verecektir.
Açıkçası bende nasip olursa vurulmayi düşünmüyorum tabiki karar sizin yinede
canım bende aynı şeyi bı arkadaşımdan duydum ona da doktoru aynı şeyi söylemiş..Hemde doktoru perinotolog..Prof bide..Arkadaşımın doktoruna güvendiği için yaptırmayı tercih etmedi ..Açıkçası bende düşünmüyorum yaptırmayı inşallah o haftalari Allah'ın izniyle görürsemKızlar biliyorsunuz gebelikte tetanoz aşısı yapıyorlar. Bizim sağlık ocağından 20.hafta gel demişlerdi kimi gebe oluyor kimi olmuyor. Bugün doktora tam ne zaman asi olunması gerekiyor diye soracakken doktor tetanoz aşısı olmamı önermedigini söyledi. Gebelikte cıva tehlikeli biliyorsunuz midye, dip balıkları, karides falan yasak. Türkiye'deki tetanoz aşılarının içinde cıva varmış. Amerika'da gebelere içinde cıva olmayan aşı yapıyorlarmış. Artık ameliyathane ortamı, kullanılan malzemeler hep steril tetanoz olma ihtimalin çok çok düşük boş yere vücuduna 2 doz cıva alman daha zararlı dedi bana. Doğum sonrası aşı olabilirmişim. Tek bir aşının icin de cıva yok onu da piyasada bulmak çok zor dedi. Bulursan ondan yaptır dedi ilacın adını unuttum ama
bende çok heyecanlıyım ya vakit geçmiyor sankiaynılar evetttek fark benim son adet 11 ocaktıı. yarın güzel güzel büyümüş sağlıklı görürüz inşallah çok heyecanlıyım yarın içinn
Yine de insan hemşerisini görünce mutlu oluyor bide gurbette oluncaVaay sen de mii harikayani nor aşde de nüfusumuz fazla kk da da sivaslıların çıkması çok normal
Görürüz inşallah doğduklarını büyüdüklerini de görürüzcanım bende aynı şeyi bı arkadaşımdan duydum ona da doktoru aynı şeyi söylemiş..Hemde doktoru perinotolog..Prof bide..Arkadaşımın doktoruna güvendiği için yaptırmayı tercih etmedi ..Açıkçası bende düşünmüyorum yaptırmayı inşallah o haftalari Allah'ın izniyle görürsem
Vaay sen de mii harikayani nor aşde de nüfusumuz fazla kk da da sivaslıların çıkması çok normal
Ben de Malatya geliniyim hele ha Sivas ha MalatyaYine de insan hemşerisini görünce mutlu oluyor bide gurbette olunca
Canım rabbim inşallah hayırlı haberini alıp sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallahValla cok guzel heyecanlar sonu güzel olsun canım
Evet transfer hazirligindayim yarin nasipse kontrolüm var transfer günü verilecek bakalim bendede heyecan tavan valla 2 embriyo transferi yapılacak nasipse
Ay hadi bi ikiz haberi daha inşallahValla cok guzel heyecanlar sonu güzel olsun canım
Evet transfer hazirligindayim yarin nasipse kontrolüm var transfer günü verilecek bakalim bendede heyecan tavan valla 2 embriyo transferi yapılacak nasipse
Ayy merak ettim doktorunuzuGörürüz inşallah doğduklarını büyüdüklerini de görürüz
Çok sevindim şu an bir perinatologun da aynısını söylemesine resmen icim rahatladı. Ben doktoruma aşırı güveniyorum zaten bir yıldan fazladır aynı doktorla ilerliyoruz. Adam bacağını kes bebekler için çok faydalı dese yaparım yani o kadar
Tekirdağ Çerkezköy Levent Duman. Adam dokuz eylül hastanesinde senelerce çalışmış emekliliğine 3 4 sene kala yeter küçük yere taşınsam deyip gelmiş buraya. Iyi ki de gelmiş doğumda yıllık izne ayrılır tatile çıkar diye uykularım kaçıyorAyy merak ettim doktorunuzu
canım nerde yasiyorsunuz doktorunuz kim
Yaaa hem de nasıl valla ben de gurbetteyim güzel geldi vallaYine de insan hemşerisini görünce mutlu oluyor bide gurbette olunca
Aaa Malatya mı o da hemşo kız olsun sende hemşerimizsin gel aramıza bebitomBen de Malatya geliniyim hele ha Sivas ha Malatyakiskandim sizi benim hic hemşerim yok burda gariban fukara ben yazık bana
Aynen zaten mecburi değil artık herşey dediğin gibi steril çok şükürTüp doktorum sayılır zaten süreci yöneten doktorum yani bunu diyen. Ben de vazgeçtim aşı olmaktan adam 2 dakikada ikna etti beni
Aynen evlat hepsi belki erkek bebeğimiz olsa gönlümüz kız ister yada kız olsa erkek ama suanlik sadece sağlıklı hayırlı evlat olsun yeterHe valla doğru dedin canımRabbim hayırla sağlıkla versin de inşallah biri de bir ikiside kızı da erkeği de
Canim Allah razı olsun Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylık versin inşallahCanım rabbim inşallah hayırlı haberini alıp sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallahRahim kalinmasini beklerken onlara adım adım yaklaşırken beklemek bile çok heyecanlı
Ayy canım inşallah o güzel haberi veririm hayırlısıyla sagliklaAy hadi bi ikiz haberi daha inşallah
2.denemede 2transfer mi olacak canım kacingi gün embriyosu kalite nedirCanim Allah razı olsun Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylık versin inşallah
Evet ya 2.deneme herşeyi biliyoruz artık ne olucak ne bitecek diye ama hepsi ayrı bi heyecan
Beni dışlamayacagini biliyordum canım bacimAaa Malatya mı o da hemşo kız olsun sende hemşerimizsin gel aramıza bebitom