- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
hamilelik yuzunden mi asi olamiyorsun?Bence de. Sağlıkçılar asi oldu öğretmenlere de başlandı biz aşı da olamıyoruz. Eğer izin kaldırılırsa 1 ay geçmeden yakalanırız virüse. Hayır ilaç da kullanamıyoruz neresinden tutsan elinde kalıyor.
Kaynanamdı gelen eşime söylemiş o da biran boşluğuma geldi dedi. Bizdeyken görümcem aradı ona da işten buraya gel beraber döneriz dedi. Hep benim dışında oldu bana seçenek sunulmadı en uyuz olduğum şeyler. Dün ki eşime ders oldu da bugün geleceklere evde yok Aygül demiş. O kadar sıkıntıya giriyorum hem maddi hem manevi riske atamam dedim. Gelene yok diyoruz alınan gücenen olursa da olsun napalım dedim.Bu virusde millette gezme derdinde keşke haberli geldilerse bir bahane bulsaydin canım birşey olmaz ama yinede insann tereddüt ediyor
Evet hızlı canım 140 üzeri hızlıymışAy benimkiler 160-180 arası atıyordu hep :) hızlı mı oluyor acaba :)
Ay sağol canım benim sana da geçmiş olsun ıhlamur içilebiliyormuş. Bence ağırlaşmadan 1 bardak iç ben bugün fenayım valla burnum falanda tıkalıGeçmiş olsun bu hapşırma ve burun akıntısı dünden beri bende de var , doktorum bana ıhlamur içebilirsin demişti .
Yaaa evet doğum sonrası var birdeInşallah doğumdan sonra da böyle düşüncesizlik edip gelmezler valla. Milletin umurunda değil korona falan geziyorlar bi biz evde oturuyoruz galiba
En nefret ettiğim şey emri vaki bana sorulmadan mecbur kılınmak. İyi demişsin kırılan kendini uhuyla yapıştırsın Bi zahmet boşver yeterki sen iyi ol gerisi önemli değilKaynanamdı gelen eşime söylemiş o da biran boşluğuma geldi dedi. Bizdeyken görümcem aradı ona da işten buraya gel beraber döneriz dedi. Hep benim dışında oldu bana seçenek sunulmadı en uyuz olduğum şeyler. Dün ki eşime ders oldu da bugün geleceklere evde yok Aygül demiş. O kadar sıkıntıya giriyorum hem maddi hem manevi riske atamam dedim. Gelene yok diyoruz alınan gücenen olursa da olsun napalım dedim.
Senin işin çok daha zor her gün belki de covid pozitif bir sürü kişiyle temas ediyorsun. Birkaç hafta içinde doktorunla görüşüp heyet raporu alabilirsin aslında 20.haftadan sonra izne ayrılabilirsinHergun covid aşisi yapıyorum canim. Asm deyim sen düşün bide. Saglikciyim ama aşi geldiğinde hamileligimin başındaydım aşi da yapilmadım o yüzden. Ama bence kaldırsalar bile itiraz çok olur, yine 24 haftaya çekerler riske almazlar diye düşünüyorum
Evet insallah bir aksilik olmazsa ben de 20 den sonra rapor almayı düşünüyordum canim.Senin işin çok daha zor her gün belki de covid pozitif bir sürü kişiyle temas ediyorsun. Birkaç hafta içinde doktorunla görüşüp heyet raporu alabilirsin aslında 20.haftadan sonra izne ayrılabilirsin
Ahh canimm ne diyosun bana geçen çok yakın arkadaşım emrivaki ile biri 6 aylık biri 2 yaşında diğeri 6 yaşında 3 çocuğunu alıp kalmaya geldi, üstelik mide bulantılarımın ve kanamamin olduğunu bile bile.. Gelme de diyemedim ama 2. gece acillik oldumEn nefret ettiğim şey emri vaki bana sorulmadan mecbur kılınmak. İyi demişsin kırılan kendini uhuyla yapıştırsın Bi zahmet boşver yeterki sen iyi ol gerisi önemli değil
Eneeeee kız mı acaba bunlar :) ay keşke :)Evet hızlı canım 140 üzeri hızlıymış
Benim ki biraz alerjik gibi hep bahar ayına girince oluyor bende 1-2 ay sürüyor böyle.Ay sağol canım benim sana da geçmiş olsun ıhlamur içilebiliyormuş. Bence ağırlaşmadan 1 bardak iç ben bugün fenayım valla burnum falanda tıkalı
Keşke siz yemek yapmasaydınız ben grip olmuşum deseydiniz ve dışarıdan pide gibi filan bir şeyler isteseydiniz . Zaten stresli bir dönem , bizimde kimse bilmiyordu , Eşim ve ben ikimiz kendi aramızda kaldı konu. O dönem hep grip oldum filan dedim korktu herkes :)Kaynanamdı gelen eşime söylemiş o da biran boşluğuma geldi dedi. Bizdeyken görümcem aradı ona da işten buraya gel beraber döneriz dedi. Hep benim dışında oldu bana seçenek sunulmadı en uyuz olduğum şeyler. Dün ki eşime ders oldu da bugün geleceklere evde yok Aygül demiş. O kadar sıkıntıya giriyorum hem maddi hem manevi riske atamam dedim. Gelene yok diyoruz alınan gücenen olursa da olsun napalım dedim.
Ay bizim bi tane köylü var. Doğum yapmıştı kimseyi kabul etmicem eve kimse giremez deyip duruyormuş. Babası korona olmuş bebek görmeye gelmiş hepsine bulaştırmıştı onu hatırladım.Yaaa evet doğum sonrası var birde
Evet etkilerini bilmiyoruz sonuçtahamilelik yuzunden mi asi olamiyorsun?
Ay yuh yani bilmiyorum biz mi ince düşünceliyiz ama yok yani değil bence az biraz düşünce gerekli çok ayıp etmişAhh canimm ne diyosun bana geçen çok yakın arkadaşım emrivaki ile biri 6 aylık biri 2 yaşında diğeri 6 yaşında 3 çocuğunu alıp kalmaya geldi, üstelik mide bulantılarımın ve kanamamin olduğunu bile bile.. Gelme de diyemedim ama 2. gece acillik oldum
Ay hadi inşallah bakalım darasıda bana olurEneeeee kız mı acaba bunlar :) ay keşke :)
O zaman hiç kurcalama canım. Ben iyice fenayım ya ama korona değil bence doktor ıhlamur iç dedi onu içcem şimdi Bi de tavuk suyuna çorba yapım bariBenim ki biraz alerjik gibi hep bahar ayına girince oluyor bende 1-2 ay sürüyor böyle.
Geçmiş olsun hemen toparlamaya bak dinlen bolca , ben iyiyim şimdilik şükür .O zaman hiç kurcalama canım. Ben iyice fenayım ya ama korona değil bence doktor ıhlamur iç dedi onu içcem şimdi Bi de tavuk suyuna çorba yapım bari
Sağolasın canım inşallah toparlarım aman iyi ol dikkat etGeçmiş olsun hemen toparlamaya bak dinlen bolca , ben iyiyim şimdilik şükür .
Yuh yani bu nasıl en yakın arkadaşAhh canimm ne diyosun bana geçen çok yakın arkadaşım emrivaki ile biri 6 aylık biri 2 yaşında diğeri 6 yaşında 3 çocuğunu alıp kalmaya geldi, üstelik mide bulantılarımın ve kanamamin olduğunu bile bile.. Gelme de diyemedim ama 2. gece acillik oldum