Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sağolasın canım benim. Valla sorma direncim düştü korona olmayım da yeterki dayanırım ne yapım
ya bana doktorum sey demıstı eger korona olursan ılacları ıcmezsın ben sana vıtamın falan verırım demıstı korkmaman gerektıgını falan soylemıstı nblm sende korkma canım alahım acıl sıfalar versın havalardan oldu bence bıde yuksel ıhtımal esınden gecmıstır sana
bu arada bugun nasılsın

Canimmm inşallah yarın gidicez yarın tam 7 hafta olucak inşallah 🤲 Bu sefer kalp atışlarınida görürüz heralde ...

Dün gece bı ruya gördüm çok değişik oldum inşallah hayra alamettir 😇Rüyamda bildiğin dördüz doguruyorum 😅2si kız 2 si erkek🤭Bide emziriyorum öyle çok varki sütüm nasıl emiyolar 🐣🐣

Sen nasılsın bu arada canım toparladin inşallah 🤲😇
ayy hayır olsun rüyan canım görünce yazmadan duramadım bende dün gece rüyamda ikiz doğurdum biri kız biri erkek 🙊😁 aklımız fikrimiz bebiş , doğum falan olunca demekki rüyalar böyle oluyor hayır olsun🥰 bende yarın doktora gidicem inşallah güzel güzel kalp atışlarımızı duyarız 💕

ayy hayır olsun rüyan canım görünce yazmadan duramadım bende dün gece rüyamda ikiz doğurdum biri kız biri erkek 🙊😁 aklımız fikrimiz bebiş , doğum falan olunca demekki rüyalar böyle oluyor hayır olsun🥰 bende yarın doktora gidicem inşallah güzel güzel kalp atışlarımızı duyarız 💕
Ayy hadi inşallah canım benim 🤲😇Bizim transfer günlerimiz aynıydı galiba dimi 😍

Yarin güzel haberlerle gel canim benim ❤🤲
Nasılsın bu arada hersey yolunda mı iyimisin ?

Canimmm inşallah yarın gidicez yarın tam 7 hafta olucak inşallah 🤲 Bu sefer kalp atışlarınida görürüz heralde ...

Dün gece bı ruya gördüm çok değişik oldum inşallah hayra alamettir 😇Rüyamda bildiğin dördüz doguruyorum 😅2si kız 2 si erkek🤭Bide emziriyorum öyle çok varki sütüm nasıl emiyolar 🐣🐣

Sen nasılsın bu arada canım toparladin inşallah 🤲😇
İnşallah duyarsın canım benim dorduzmu😁tekini bulsak buna dua edecegiz Vayy rüyanda guzelmis hayır diyelim hayir olsun iyiyim canım ya mecbur toparlanıyoruz işte biliyorsun bu ada şükür🤲

ya bana doktorum sey demıstı eger korona olursan ılacları ıcmezsın ben sana vıtamın falan verırım demıstı korkmaman gerektıgını falan soylemıstı nblm sende korkma canım alahım acıl sıfalar versın havalardan oldu bence bıde yuksel ıhtımal esınden gecmıstır sana
bu arada bugun nasılsın
Heralde öyle oldu bacım yaa. Bugün dünden daha kötüyüm çünkü burnum tamamen tıkandı yarına ferahlayacakmışım gibi hissediyorum benim genelde 2. Gün gribim çok ağır geçer. Sağolasın canım sorduğun için inşallah yarına hafifler

İnşallah duyarsın canım benim dorduzmu😁tekini bulsak buna dua edecegiz Vayy rüyanda guzelmis hayır diyelim hayir olsun iyiyim canım ya mecbur toparlanıyoruz işte biliyorsun bu ada şükür🤲
He valla doğru dedin canım 😅Rabbim hayırla sağlıkla versin de inşallah biri de bir ikiside kızı da erkeği de 🤲😇

Yarin güzel haberlerle gel canim benim ❤🤲
Nasılsın bu arada hersey yolunda mı iyimisin ?
İnşallah güzel haberlerle gelirim canımm çok teşekkür ederim 🙏♥️ çok şükür iyiyim aklım fikrim doktora gideceğim günde normalde cuma olan randevumu yarına aldım heyecandan 😅 umarım her şey yolundadır 🥰 sen nasılsınn transfere hazırlık sürecindesin şuan dii mii?

Kızlar biliyorsunuz gebelikte tetanoz aşısı yapıyorlar. Bizim sağlık ocağından 20.hafta gel demişlerdi kimi gebe oluyor kimi olmuyor. Bugün doktora tam ne zaman asi olunması gerekiyor diye soracakken doktor tetanoz aşısı olmamı önermedigini söyledi. Gebelikte cıva tehlikeli biliyorsunuz midye, dip balıkları, karides falan yasak. Türkiye'deki tetanoz aşılarının içinde cıva varmış. Amerika'da gebelere içinde cıva olmayan aşı yapıyorlarmış. Artık ameliyathane ortamı, kullanılan malzemeler hep steril tetanoz olma ihtimalin çok çok düşük boş yere vücuduna 2 doz cıva alman daha zararlı dedi bana. Doğum sonrası aşı olabilirmişim. Tek bir aşının icin de cıva yok onu da piyasada bulmak çok zor dedi. Bulursan ondan yaptır dedi ilacın adını unuttum ama🤦‍♀️

Ayy evet evet aynı 14 Ocak sat , 30 Ocak da transfer günüm 😍Günü gününe aynı mı şimdi bizim şapşikler 😅😍😍😍
aynılar evett 🐣♥️♥️ tek fark benim son adet 11 ocaktıı. yarın güzel güzel büyümüş sağlıklı görürüz inşallah😍 çok heyecanlıyım yarın içinn

X