Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bu virusde millette gezme derdinde keşke haberli geldilerse bir bahane bulsaydin canım birşey olmaz ama yinede insann tereddüt ediyor
Kaynanamdı gelen eşime söylemiş o da biran boşluğuma geldi dedi. Bizdeyken görümcem aradı ona da işten buraya gel beraber döneriz dedi. Hep benim dışında oldu bana seçenek sunulmadı en uyuz olduğum şeyler. Dün ki eşime ders oldu da bugün geleceklere evde yok Aygül demiş. O kadar sıkıntıya giriyorum hem maddi hem manevi riske atamam dedim. Gelene yok diyoruz alınan gücenen olursa da olsun napalım dedim.

Geçmiş olsun bu hapşırma ve burun akıntısı dünden beri bende de var , doktorum bana ıhlamur içebilirsin demişti .
Ay sağol canım benim sana da geçmiş olsun ıhlamur içilebiliyormuş. Bence ağırlaşmadan 1 bardak iç ben bugün fenayım valla burnum falanda tıkalı

Kaynanamdı gelen eşime söylemiş o da biran boşluğuma geldi dedi. Bizdeyken görümcem aradı ona da işten buraya gel beraber döneriz dedi. Hep benim dışında oldu bana seçenek sunulmadı en uyuz olduğum şeyler. Dün ki eşime ders oldu da bugün geleceklere evde yok Aygül demiş. O kadar sıkıntıya giriyorum hem maddi hem manevi riske atamam dedim. Gelene yok diyoruz alınan gücenen olursa da olsun napalım dedim.
En nefret ettiğim şey emri vaki bana sorulmadan mecbur kılınmak. İyi demişsin kırılan kendini uhuyla yapıştırsın Bi zahmet boşver yeterki sen iyi ol gerisi önemli değil

Hergun covid aşisi yapıyorum canim. Asm deyim sen düşün bide. Saglikciyim ama aşi geldiğinde hamileligimin başındaydım aşi da yapilmadım o yüzden. Ama bence kaldırsalar bile itiraz çok olur, yine 24 haftaya çekerler riske almazlar diye düşünüyorum
Senin işin çok daha zor her gün belki de covid pozitif bir sürü kişiyle temas ediyorsun. Birkaç hafta içinde doktorunla görüşüp heyet raporu alabilirsin aslında 20.haftadan sonra izne ayrılabilirsin

Senin işin çok daha zor her gün belki de covid pozitif bir sürü kişiyle temas ediyorsun. Birkaç hafta içinde doktorunla görüşüp heyet raporu alabilirsin aslında 20.haftadan sonra izne ayrılabilirsin
Evet insallah bir aksilik olmazsa ben de 20 den sonra rapor almayı düşünüyordum canim. 😇

En nefret ettiğim şey emri vaki bana sorulmadan mecbur kılınmak. İyi demişsin kırılan kendini uhuyla yapıştırsın Bi zahmet boşver yeterki sen iyi ol gerisi önemli değil
Ahh canimm ne diyosun bana geçen çok yakın arkadaşım emrivaki ile biri 6 aylık biri 2 yaşında diğeri 6 yaşında 3 çocuğunu alıp kalmaya geldi, üstelik mide bulantılarımın ve kanamamin olduğunu bile bile.. Gelme de diyemedim ama 2. gece acillik oldum 🥺🥺

Keşke siz yemek yapmasaydınız ben grip olmuşum deseydiniz ve dışarıdan pide gibi filan bir şeyler isteseydiniz . Zaten stresli bir dönem , bizimde kimse bilmiyordu , Eşim ve ben ikimiz kendi aramızda kaldı konu. O dönem hep grip oldum filan dedim korktu herkes :)

Yaaa evet doğum sonrası var birde 🤨
Ay bizim bi tane köylü var. Doğum yapmıştı kimseyi kabul etmicem eve kimse giremez deyip duruyormuş. Babası korona olmuş bebek görmeye gelmiş hepsine bulaştırmıştı onu hatırladım.
Misafiri falan da geçtim kimde ne olduğunu bilmiyoruz ki. Kapıya kağıt yapıştırcam hes koduyla girilir diye😂

Ahh canimm ne diyosun bana geçen çok yakın arkadaşım emrivaki ile biri 6 aylık biri 2 yaşında diğeri 6 yaşında 3 çocuğunu alıp kalmaya geldi, üstelik mide bulantılarımın ve kanamamin olduğunu bile bile.. Gelme de diyemedim ama 2. gece acillik oldum 🥺🥺
Ay yuh yani bilmiyorum biz mi ince düşünceliyiz ama yok yani değil bence az biraz düşünce gerekli çok ayıp etmiş

Benim ki biraz alerjik gibi hep bahar ayına girince oluyor bende 1-2 ay sürüyor böyle.
O zaman hiç kurcalama canım. Ben iyice fenayım ya ama korona değil bence doktor ıhlamur iç dedi onu içcem şimdi Bi de tavuk suyuna çorba yapım bari

Yuh yani bu nasıl en yakın arkadaş😡😡bence sen bunu bir sorgula. Normal zamanlardan biri değil ki bu durum. Nasıl düşüncesizliktir bu.

X