Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Keşke siz yemek yapmasaydınız ben grip olmuşum deseydiniz ve dışarıdan pide gibi filan bir şeyler isteseydiniz . Zaten stresli bir dönem , bizimde kimse bilmiyordu , Eşim ve ben ikimiz kendi aramızda kaldı konu. O dönem hep grip oldum filan dedim korktu herkes :)
Çorba ile salata ayran yaptım gerisini dışardan söyledim. Adet olduğumu ağrım olduğumu söyledim. Bir sonrakine artık🤧 gribi kullanacağım.

O zaman hiç kurcalama canım. Ben iyice fenayım ya ama korona değil bence doktor ıhlamur iç dedi onu içcem şimdi Bi de tavuk suyuna çorba yapım bari
Kuşburnuya devam et sen. İçine armut kabuğu elma kabuğuda koy koyu olsun şifa versin. Ben geçen sefer içtim doktor izin verdi. Sorun olmaz dedi. Yada keçi boynuzu pekmezi yada meyvesi. Varsa onu kullan.

Kuşburnuya devam et sen. İçine armut kabuğu elma kabuğuda koy koyu olsun şifa versin. Ben geçen sefer içtim doktor izin verdi. Sorun olmaz dedi. Yada keçi boynuzu pekmezi yada meyvesi. Varsa onu kullan.
Bugün arttı iyice nezlem doktora söyledim ıhlamur iç dedi kuşburnu da var ondanda içerim artık nerden geldi buldu beni yaa. Portakal falan tüketim baya off Aygülüm offf

Bugün arttı iyice nezlem doktora söyledim ıhlamur iç dedi kuşburnu da var ondanda içerim artık nerden geldi buldu beni yaa. Portakal falan tüketim baya off Aygülüm offf
Havalar bi sıcak bi soğuk şaşırdık inanki dikkat etmek lazım canim en kısa zamanda toparlarsın inşallah kendini

İ
lk akla gelen şey ıhlamurda ondan diyor. Sen kuşburnu iç. Urfalısın bilirsin. Kaynat beklet tekrar kaynat koyu olsun.

Evet sonra ciddi ciddi sorguladım inan aygülüm. Mesafemi koydum gittikten sonra. Aşırı düşüncesizce bir davranıştı 😔
İyi yapmışsın. Ben sadece kendini düşünen, saygısız, zalim insanları silmeyi öğreneli çok oldu. Etrafında olmasınlar. Mesafe iyidir her zaman.

Kaynanamdı gelen eşime söylemiş o da biran boşluğuma geldi dedi. Bizdeyken görümcem aradı ona da işten buraya gel beraber döneriz dedi. Hep benim dışında oldu bana seçenek sunulmadı en uyuz olduğum şeyler. Dün ki eşime ders oldu da bugün geleceklere evde yok Aygül demiş. O kadar sıkıntıya giriyorum hem maddi hem manevi riske atamam dedim. Gelene yok diyoruz alınan gücenen olursa da olsun napalım dedim.
Senin bilgin dışında gelişmiş dünkü olay ya birşey olacağından değil ama Allah korusun olsa hep yatmadım ondan oldu diye kendini suclayacaksin misafir olduğunda hareketlerinede dikkat edemezsinki yemeği var sunumu var haberleri olsaydı ya gelmezlerdi yada şans iş yaptirmazlardi bundan sonra dikkat edin canım gucenende gücensin tabiki ya maddi manevi herşeyimizi koyuyoruz bu yolda birisi kusecrk diye riske atamayiz peki oldumu bir sıkıntın bugün kaçıncı günün

Inşallah doğumdan sonra da böyle düşüncesizlik edip gelmezler valla. Milletin umurunda değil korona falan geziyorlar bi biz evde oturuyoruz galiba 🤷‍♀️
Anlayışlı insanlarla karşılaştırsın rabbim biz kayinvalidemgilden bile gizledik tüp bebeği zaten pskolojik olarak zor süreç birde açıklama yapmayalım diye kolunda serum varken kadın doğum bölümüne girerken kayinvalidemin ve bizim tanıdığımız biri görmüş aramış kayinvalidemi hayırlı olsun senin gelini gördüm kadın doğumda diye insanlardan tiksindim ben görsem bile demem banane... Ah bu dusuncesizler

Senin bilgin dışında gelişmiş dünkü olay ya birşey olacağından değil ama Allah korusun olsa hep yatmadım ondan oldu diye kendini suclayacaksin misafir olduğunda hareketlerinede dikkat edemezsinki yemeği var sunumu var haberleri olsaydı ya gelmezlerdi yada şans iş yaptirmazlardi bundan sonra dikkat edin canım gucenende gücensin tabiki ya maddi manevi herşeyimizi koyuyoruz bu yolda birisi kusecrk diye riske atamayiz peki oldumu bir sıkıntın bugün kaçıncı günün
Evet hayatım kaynanama bu seferkini söylemedim haberi yok ondan yoksa geçen sefer geldi temizliğimi yaptı. Beni hiç rahatsız etmedi. Onlar gider gitmez yatağa attım kendimi. Sadece sırtım çok ağrıdı. Kasıklarımda hafif bir ağrı adet olacakmış gibi o kadar. Bugün transfer hariç 6 oldu. Dün sabah test yaptım😑 kocamın aklıma sokmasıyla malum negatif 😬yarın bir daha yapacağım🤫

Evet hayatım kaynanama bu seferkini söylemedim haberi yok ondan yoksa geçen sefer geldi temizliğimi yaptı. Beni hiç rahatsız etmedi. Onlar gider gitmez yatağa attım kendimi. Sadece sırtım çok ağrıdı. Kasıklarımda hafif bir ağrı adet olacakmış gibi o kadar. Bugün transfer hariç 6 oldu. Dün sabah test yaptım😑 kocamın aklıma sokmasıyla malum negatif 😬yarın bir daha yapacağım🤫
Himm demekki anlayışlı kadınmış haberi olsa rahatsızlık vermeyecek kasıklarında agrimi var bu bence güzel haber yinede bilmem ama daha erken canım benim hiç moral bozma yarın değilde diğer gün yap bence şimdiden embriyoyu strese sokma 😁

İ

lk akla gelen şey ıhlamurda ondan diyor. Sen kuşburnu iç. Urfalısın bilirsin. Kaynat beklet tekrar kaynat koyu olsun.
Yok kız urfalı değilim sivaslıyım ben eşimin görev yeri Urfa ondan burdayız. Aynen yaa ilk akla gelen ıhlamur galiba. Ama kuşburnu kurusu var bende zaten sivastan gelmişti 😁 şimdi kaynatıyım tekrardan içeyim

Yok kız urfalı değilim sivaslıyım ben eşimin görev yeri Urfa ondan burdayız. Aynen yaa ilk akla gelen ıhlamur galiba. Ama kuşburnu kurusu var bende zaten sivastan gelmişti 😁 şimdi kaynatıyım tekrardan içeyim
Bende sivaslıyım. Banada ordan geldi. Annem yolluyor. Marmelatı da var bende ama çayını içiyorum. Sıcak sıcak 🤗

mahbubiti mahbubiti canım nerelerdesin ne yaptın kontrollerini oldunmu
Canimmm inşallah yarın gidicez yarın tam 7 hafta olucak inşallah 🤲 Bu sefer kalp atışlarınida görürüz heralde ...

Dün gece bı ruya gördüm çok değişik oldum inşallah hayra alamettir 😇Rüyamda bildiğin dördüz doguruyorum 😅2si kız 2 si erkek🤭Bide emziriyorum öyle çok varki sütüm nasıl emiyolar 🐣🐣

Sen nasılsın bu arada canım toparladin inşallah 🤲😇

X