Büyük ihtimalle canım köy tavuğu olması da harika organik organik şifa olur inşllah çabucak toparlarsınBuzlukta köy tavuğuunun suyu var aslında yarın onu çıkarıyım da çorba yapım bacım. İyi hatırlattın bana. Ya bu benim ağzımın tadının bozuk olması galiba bu hastalık yüzündenmiş grip olursunda zehir gibi olur ya aynısı
Kuşburnu içtim inşallah iyi gelir ama korona değilim ya dakka başı hapşırıyom yani inşallah değilimdirGeçmiş olsun canım kuşburnu ıhlamur icebilirsin demişti bana doktorum. Hata içine abartmadan zencefil dr koyabilirsin dedi
İnşAllah bacım inşallah yarın yapcam bakamBüyük ihtimalle canım köy tavuğu olması da harika organik organik şifa olur inşllah çabucak toparlarsın
Sağolasın canım olsun diğer grup kapanmıştı tekrardan grup açtım herkesi etiketlemeye çalıştım diğer gruptakileriyeni gordüm cnm etiketini yaa yardmci olabilecegim bi konu olursa seve seve yardm ederim
Şu an korona olmanın en kötü tarafı ilaç kullanamayız ağır atlatırız. Valla paranoyak olduk ıyice normal bi nezle bile acaba korona iyim dedirtiyor. Inşallah değilsindir bence değilsin yaniKuşburnu içtim inşallah iyi gelir ama korona değilim ya dakka başı hapşırıyom yani inşallah değilimdir
iyi yapmişsin cnm neden kapanmiş diger grupSağolasın canım olsun diğer grup kapanmıştı tekrardan grup açtım herkesi etiketlemeye çalıştım diğer gruptakileri
O listeden paylaşsana bilip bilmediklerimize bakalım. Geçmiş olsun bu arada.Sağolasın canım benim şimdi doktorun listesine baktım içebilirsiniz yazıyor tabi çok çok açık şekilde içtim. Nerden çıktıysa artık bu nezle burnumu sile sile yara olcak
Valla kız sorma panik oldum bende. Tat koku kaybı yok sadece ağzımda acı tat var ama o hep oluyordu ben nezle grip olduğumda. Hani halsizlik falanda yok ateşte yok inşallah değilimdirŞu an korona olmanın en kötü tarafı ilaç kullanamayız ağır atlatırız. Valla paranoyak olduk ıyice normal bi nezle bile acaba korona iyim dedirtiyor. Inşallah değilsindir bence değilsin yanitat koku kaybı var mı?
Grubun kurucusu hesabını kapatmış o nedenle grupta kapanmışiyi yapmişsin cnm neden kapanmiş diger grup
Tansiyon düşürücü etkisini biliyorum canım onu dışında bildiğim bir şey yok. Sarımsaklı yoğurt çok severim mesela ama yediğim zaman başım dönmeye başlar hep tansiyonum düşer. Dikkati kullanmakta fayda varBen şeyi merak ediyorum bilen var mı aranızda. Sarımsak zararı var mı. Hap gibi suyla yutmanın.
Sağolasın Aygülüm resmini çektim bitki çayları ile ilgili olanı ilk kısımda yazıyor ama hepsini çektim yine faydası olur belki diyeO listeden paylaşsana bilip bilmediklerimize bakalım. Geçmiş olsun bu arada.
Burun çevresi mukozasında artış var diyon anladımValla kız sorma panik oldum bende. Tat koku kaybı yok sadece ağzımda acı tat var ama o hep oluyordu ben nezle grip olduğumda. Hani halsizlik falanda yok ateşte yok inşallah değilimdir
Hem de ne artış anacım yara oldu sile sileBurun çevresi mukozasında artış var diyon anladım
Hamilelikte düşük tansiyona önerilmez o zaman.Tansiyon düşürücü etkisini biliyorum canım onu dışında bildiğim bir şey yok. Sarımsaklı yoğurt çok severim mesela ama yediğim zaman başım dönmeye başlar hep tansiyonum düşer. Dikkati kullanmakta fayda var
Ama havalar da oynak gibi bi öyle bi böyle mart havasi insanı illa bi nezle yaparHem de ne artış anacım yara oldu sile sile
Düzenli tüketilmesi sakıncalı olabilirHamilelikte düşük tansiyona önerilmez o zaman.
Tuvalet kağıdıyla silHem de ne artış anacım yara oldu sile sile
Kimyon ve tarçını bilmiyordum bak iyi oldu bu sağol canımSağolasın Aygülüm resmini çektim bitki çayları ile ilgili olanı ilk kısımda yazıyor ama hepsini çektim yine faydası olur belki diye
hii anldim cnm hayrlisi olsnGrubun kurucusu hesabını kapatmış o nedenle grupta kapanmış