Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Beybiler bakin ne buldum. Kamuda çalışanlar normalleşme başlangıcı sonrası hamilelerin idari izni konusu da şüpheye düşmüştü. Izin deva ediyormuş.

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-03-00-34-40-51.jpg
    Screenshot_2021-03-03-00-34-40-51.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben nezle olmuşum inşaşlah korona değildir. Ateş falan yok ama burun akıntısı çok hafif öksürük ve devamlı hapşırıyorum sanırım nezleyim bir hafta önce eşim nezleydş ondan geçmiş olabilir. Acaba kuşburnu çayı içsem Bi zararı olur mu hiç
Geçmiş olsun bu hapşırma ve burun akıntısı dünden beri bende de var , doktorum bana ıhlamur içebilirsin demişti .

Kızlar 6 gün oldu transferden sonra. Akşam kasıklarımda çok ağrı oldu. Ara ara geçti. Şimdi hafif yine oluyor. Tutmadımı acaba ikiside😔Adete yakın olurdu böyle. Ayın 9nda test günü. Ağrım olunca çok korktum olmadı diye😩

Kızlar 6 gün oldu transferden sonra. Akşam kasıklarımda çok ağrı oldu. Ara ara geçti. Şimdi hafif yine oluyor. Tutmadımı acaba ikiside😔Adete yakın olurdu böyle. Ayın 9nda test günü. Ağrım olunca çok korktum olmadı diye😩
Zaten gebelik belirtisi de adet belirtisi ile aynı . Korkmayın ,bekleyin olumlu düşünün :)

Bana da dün misafir geldi😣
Kimseye söylemedik tüp bebeği haberleri yok gelene git de diyemiyorsun. Adet olduğumu sancım olduğunu söyledim. Yavaş yavaş yemek yaptım 😥 transfer hariç 5.günümde.

Kimseye söylemedik tüp bebeği haberleri yok gelene git de diyemiyorsun. Adet olduğumu sancım olduğunu söyledim. Yavaş yavaş yemek yaptım 😥 transfer hariç 5.günümde.
Dikkat et canım çok yorma kendini daha ilk zamanlardasın hayırlı güzel haberlerin olsun inşallah 🤲

Dikkat et canım çok yorma kendini daha ilk zamanlardasın hayırlı güzel haberlerin olsun inşallah 🤲
Sağol canım benim. Sakındıkça aksi oluyor işte🙃 hayır sabahta eşim aradı kaynımlar aramış bize geleceklermiş, benim evde olmadığımı söylemiş. Durdular durdular bu zamanı buldular. Artık yalan söyleyeceğiz napalım 🤭

Sağol canım benim. Sakındıkça aksi oluyor işte🙃 hayır sabahta eşim aradı kaynımlar aramış bize geleceklermiş, benim evde olmadığımı söylemiş. Durdular durdular bu zamanı buldular. Artık yalan söyleyeceğiz napalım 🤭
Hep öyle olur illa bisey çıkar derler ya 🤭
Biraz idare et mecbur kalınca yalan söylüyoruz valla aman sağlık olsun

Bu virusde millette gezme derdinde keşke haberli geldilerse bir bahane bulsaydin canım birşey olmaz ama yinede insann tereddüt ediyor

Bu virusde millette gezme derdinde keşke haberli geldilerse bir bahane bulsaydin canım birşey olmaz ama yinede insann tereddüt ediyor
Inşallah doğumdan sonra da böyle düşüncesizlik edip gelmezler valla. Milletin umurunda değil korona falan geziyorlar bi biz evde oturuyoruz galiba 🤷‍♀️

Bence de. Sağlıkçılar asi oldu öğretmenlere de başlandı biz aşı da olamıyoruz. Eğer izin kaldırılırsa 1 ay geçmeden yakalanırız virüse. Hayır ilaç da kullanamıyoruz neresinden tutsan elinde kalıyor.
Hergun covid aşisi yapıyorum canim. Asm deyim sen düşün bide. Saglikciyim ama aşi geldiğinde hamileligimin başındaydım aşi da yapilmadım o yüzden. Ama bence kaldırsalar bile itiraz çok olur, yine 24 haftaya çekerler riske almazlar diye düşünüyorum

X