Amin canım inşallahGeliyor teyzesi nihayetsağolasın güzel dileklerin için inşallah öyle olur Zaman sizler için de su gibi akıp gitsin inşallah sağlıcakla hepiniz kavuşun
Bizim oğlan 2 gündür alarm gibi mübarek. 2 saatte bir kalkıyo. Ondan önce 2 gibi yatiyodu sonra da 2 kere kalkiyodu. Rahat oluyordu yalan yokBiz ilk 20-25 gün 2 saate bir yedirdik doktoru öyle demişti uyanmasalar bile alarm kurup kalktım hep .
Ne çabuk geçmiş nerdeyse 20 günlük olmuşsunuzBizim oğlan 2 gündür alarm gibi mübarek. 2 saatte bir kalkıyo. Ondan önce 2 gibi yatiyodu sonra da 2 kere kalkiyodu. Rahat oluyordu yalan yokcanı sağolsun da gerekirse hiç uyumam
He yaa zaman çok hızlı geçiyor beybiden sonraNe çabuk geçmiş nerdeyse 20 günlük olmuşsunuz
Nasıl gidiyor canim biz gaz sancilariyla boğuşuyoruz
Ben de tetrazinc aldım canim. Gazına da dr bioagia ve sab yazdı onlari kullanıyoruz ekstra ben k3ndim kiraz cekirdekli patik aldım onları ısıtıp ısıtıp giydiriyorum. Masaj vs sabahı ediyoruz. Birde uşşak makamında ninniler var onları dinlerken çok sakinleşiyor ve emzikHe yaa zaman çok hızlı geçiyor beybiden sonrad vitamini ne kullanıyorsun? Ocean al bence dedi hemşire, ben de onu aldım. Zeytinyağıyla yapıldığı için bağırsaklara iyi gelir dedi. Gerçekten de işe yarıyor canım aklında olsun. Sen ne gibi çözümler buldun gazına?
Damlalara rağmen mi gazı var ? Kıyamam minik kuşaBen de tetrazinc aldım canim. Gazına da dr bioagia ve sab yazdı onlari kullanıyoruz ekstra ben k3ndim kiraz cekirdekli patik aldım onları ısıtıp ısıtıp giydiriyorum. Masaj vs sabahı ediyoruz. Birde uşşak makamında ninniler var onları dinlerken çok sakinleşiyor ve emzikşimdilik bunlar aklıma geldi
Evet damla vermezsem nasıl olurdu bilmiyorumDamlalara rağmen mi gazı var ? Kıyamam minik kuşaRabbim şifa versin tez zamanda uşşağı muşşağı boşver shuraim'den bakara suresini dinlet miniğe
Bizim oğlan 2 gündür alarm gibi mübarek. 2 saatte bir kalkıyo. Ondan önce 2 gibi yatiyodu sonra da 2 kere kalkiyodu. Rahat oluyordu yalan yokcanı sağolsun da gerekirse hiç uyumam
Ay sontor bana başka amrka verdi ayçiçeği yağlı.çocupumun midesini mahvettil. Tüm gün öğür öğüt mahvoldu. Ocean dokunmadı demi ya olmadı ondan alırım bende. Probiyotik li diye ver amaHe yaa zaman çok hızlı geçiyor beybiden sonrad vitamini ne kullanıyorsun? Ocean al bence dedi hemşire, ben de onu aldım. Zeytinyağıyla yapıldığı için bağırsaklara iyi gelir dedi. Gerçekten de işe yarıyor canım aklında olsun. Sen ne gibi çözümler buldun gazına?
Inşaallah canım. Gaz da geçici Allah'tanEvet damla vermezsem nasıl olurdu bilmiyorumAmin insallah ❤
Dinletiyorum canim dinlemez miyim, kanamam kesildi şimdi hergun başinda ben okuyorum şifa olur inşallah miniklerimize
Aynen canım ben de bekliyorum biraz büyüsün diyeonlar alarm gibidir sen uyuyakalsan bile uyandırıyorlar en başta bizde öyleydik ama 1.5 ay sonra uzuyor şimdi 4 saat uyuyorlar alarmda kurmuyorum ne zaman uyanırlarsa o zaman yediriyorum . Biraz sabır
Zeytinyağlı ocean. Gerçekten etkisini de gördüm. Özellikle akşam veriyorum ki gece daha rahat etsinAy sontor bana başka amrka verdi ayçiçeği yağlı.çocupumun midesini mahvettil. Tüm gün öğür öğüt mahvoldu. Ocean dokunmadı demi ya olmadı ondan alırım bende. Probiyotik li diye ver ama
O hocayı bilmiyorum canım hemen bakayim ben de dinleteyim.. Bende kâbe imami mahir hoca var ondan dinlerdim hamileligimde şimdide onu açıyorum hemen etki ediyorInşaallah canım. Gaz da geçici Allah'tanbilirim tabii dinletirsin okursun. Bakara shuraim bizim minikte epey etkili oldu. Bakaranin enerjiyi iyileştirme sakinleştirme etkisi muazzam
Ya bende iki tane olunca uyusunlar diye gözleirinin içine bakıyorum , biri uyuşa diğeri uyanık o yüzden özlemeye vakit kalmıyorAynen canım ben de bekliyorum biraz büyüsün diyeinan şikayet de edemiyorum. Gece mıkırdandığı gibi uyanıyorum. Bide özlemiş oluyorum ki sorma
Tatlım bizim ağrımaya başlayınca kalçaya kolunun dirseğiyle bastırıyorsun yerini buluyorsun. Ufak daire hareketle birazda bastırıyorsun. Ağrı hafifleyene kadar. Bu bize yetiyor. Adamın yaptığı gibi dirsek ama diğer resimdeki kırmızı bölgeye yapıyoruz canım.Masaj ise yarıyor mu? Linki var mi?
Oo Mahir hoca benim favorim çok güzel okuyor maşallah Hızır veriyor banaO hocayı bilmiyorum canım hemen bakayim ben de dinleteyim.. Bende kâbe imami mahir hoca var ondan dinlerdim hamileligimde şimdide onu açıyorum hemen etki ediyor
Sünnet ne zaman olacaksınız?
Aygülüm canım ohh ailenle vakit geçirmişsin iyi gelmez mi hiçKızlar bende bir haftalığına annemin babamın yanına geldim. Çok özlemiştim. Giremedim bir süreSsevincli canım çok sevindim ikiz olmalarına inşallah sağlıkla sorunsuz devam eder. Hiç birşeyle uğraşma kendini yorma. Güzel beslen miniklere iyi bak
O da kabe imamı güzel okuyor. P.tesi bizimkiler gidiyor. Haftaya yaptırıcaz inşaallah. Annem kıyamadı, yaptırmayın dedi. Illa yaptırıcaksanız biz gidelim öyle yaptırın dediO hocayı bilmiyorum canım hemen bakayim ben de dinleteyim.. Bende kâbe imami mahir hoca var ondan dinlerdim hamileligimde şimdide onu açıyorum hemen etki ediyor
Sünnet ne zaman olacaksınız?
Valla benim de iki tane olsa farklı olmazdımYa bende iki tane olunca uyusunlar diye gözleirinin içine bakıyorum , biri uyuşa diğeri uyanık o yüzden özlemeye vakit kalmıyorama tık seslerine uyanıyor insan gerçekten.