Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Biz ilk 20-25 gün 2 saate bir yedirdik doktoru öyle demişti uyanmasalar bile alarm kurup kalktım hep .
Bizim oğlan 2 gündür alarm gibi mübarek. 2 saatte bir kalkıyo. Ondan önce 2 gibi yatiyodu sonra da 2 kere kalkiyodu. Rahat oluyordu yalan yok canı sağolsun da gerekirse hiç uyumam

Bizim oğlan 2 gündür alarm gibi mübarek. 2 saatte bir kalkıyo. Ondan önce 2 gibi yatiyodu sonra da 2 kere kalkiyodu. Rahat oluyordu yalan yok canı sağolsun da gerekirse hiç uyumam
Ne çabuk geçmiş nerdeyse 20 günlük olmuşsunuz
Nasıl gidiyor canim biz gaz sancilariyla boğuşuyoruz

Ne çabuk geçmiş nerdeyse 20 günlük olmuşsunuz
Nasıl gidiyor canim biz gaz sancilariyla boğuşuyoruz
He yaa zaman çok hızlı geçiyor beybiden sonra d vitamini ne kullanıyorsun? Ocean al bence dedi hemşire, ben de onu aldım. Zeytinyağıyla yapıldığı için bağırsaklara iyi gelir dedi. Gerçekten de işe yarıyor canım aklında olsun. Sen ne gibi çözümler buldun gazına?

Ben de tetrazinc aldım canim. Gazına da dr bioagia ve sab yazdı onlari kullanıyoruz ekstra ben k3ndim kiraz cekirdekli patik aldım onları ısıtıp ısıtıp giydiriyorum. Masaj vs sabahı ediyoruz. Birde uşşak makamında ninniler var onları dinlerken çok sakinleşiyor ve emzik şimdilik bunlar aklıma geldi

Damlalara rağmen mi gazı var ? Kıyamam minik kuşa Rabbim şifa versin tez zamanda uşşağı muşşağı boşver shuraim'den bakara suresini dinlet miniğe

Damlalara rağmen mi gazı var ? Kıyamam minik kuşa Rabbim şifa versin tez zamanda uşşağı muşşağı boşver shuraim'den bakara suresini dinlet miniğe
Evet damla vermezsem nasıl olurdu bilmiyorum Amin insallah
Dinletiyorum canim dinlemez miyim, kanamam kesildi şimdi hergun başinda ben okuyorum şifa olur inşallah miniklerimize

onlar alarm gibidir sen uyuyakalsan bile uyandırıyorlar en başta bizde öyleydik ama 1.5 ay sonra uzuyor şimdi 4 saat uyuyorlar alarmda kurmuyorum ne zaman uyanırlarsa o zaman yediriyorum . Biraz sabır

Ay sontor bana başka amrka verdi ayçiçeği yağlı.çocupumun midesini mahvettil. Tüm gün öğür öğüt mahvoldu. Ocean dokunmadı demi ya olmadı ondan alırım bende. Probiyotik li diye ver ama

Evet damla vermezsem nasıl olurdu bilmiyorum Amin insallah
Dinletiyorum canim dinlemez miyim, kanamam kesildi şimdi hergun başinda ben okuyorum şifa olur inşallah miniklerimize
Inşaallah canım. Gaz da geçici Allah'tan bilirim tabii dinletirsin okursun. Bakara shuraim bizim minikte epey etkili oldu. Bakaranin enerjiyi iyileştirme sakinleştirme etkisi muazzam

onlar alarm gibidir sen uyuyakalsan bile uyandırıyorlar en başta bizde öyleydik ama 1.5 ay sonra uzuyor şimdi 4 saat uyuyorlar alarmda kurmuyorum ne zaman uyanırlarsa o zaman yediriyorum . Biraz sabır
Aynen canım ben de bekliyorum biraz büyüsün diye inan şikayet de edemiyorum. Gece mıkırdandığı gibi uyanıyorum. Bide özlemiş oluyorum ki sorma

Ay sontor bana başka amrka verdi ayçiçeği yağlı.çocupumun midesini mahvettil. Tüm gün öğür öğüt mahvoldu. Ocean dokunmadı demi ya olmadı ondan alırım bende. Probiyotik li diye ver ama
Zeytinyağlı ocean. Gerçekten etkisini de gördüm. Özellikle akşam veriyorum ki gece daha rahat etsin dokunmadı sadece tadını sevmiyor. Ağzında tutuyor bilmiş damlatıp hemen emziriyorum yutsun diye. probiyotikli olan nedir anlamadım onu?

Inşaallah canım. Gaz da geçici Allah'tan bilirim tabii dinletirsin okursun. Bakara shuraim bizim minikte epey etkili oldu. Bakaranin enerjiyi iyileştirme sakinleştirme etkisi muazzam
O hocayı bilmiyorum canım hemen bakayim ben de dinleteyim.. Bende kâbe imami mahir hoca var ondan dinlerdim hamileligimde şimdide onu açıyorum hemen etki ediyor
Sünnet ne zaman olacaksınız?

Aynen canım ben de bekliyorum biraz büyüsün diye inan şikayet de edemiyorum. Gece mıkırdandığı gibi uyanıyorum. Bide özlemiş oluyorum ki sorma
Ya bende iki tane olunca uyusunlar diye gözleirinin içine bakıyorum , biri uyuşa diğeri uyanık o yüzden özlemeye vakit kalmıyor ama tık seslerine uyanıyor insan gerçekten.

Masaj ise yarıyor mu? Linki var mi?
Tatlım bizim ağrımaya başlayınca kalçaya kolunun dirseğiyle bastırıyorsun yerini buluyorsun. Ufak daire hareketle birazda bastırıyorsun. Ağrı hafifleyene kadar. Bu bize yetiyor. Adamın yaptığı gibi dirsek ama diğer resimdeki kırmızı bölgeye yapıyoruz canım.

O hocayı bilmiyorum canım hemen bakayim ben de dinleteyim.. Bende kâbe imami mahir hoca var ondan dinlerdim hamileligimde şimdide onu açıyorum hemen etki ediyor
Oo Mahir hoca benim favorim çok güzel okuyor maşallah Hızır veriyor bana

Aygülüm canım ohh ailenle vakit geçirmişsin iyi gelmez mi hiç
Şimdilik iyiyiz teyzesi 2 gündür bulantilarimiz cok var inşallah uzun süreli olmaz gecer
Allah razı olsun canım benim ❤

O da kabe imamı güzel okuyor. P.tesi bizimkiler gidiyor. Haftaya yaptırıcaz inşaallah. Annem kıyamadı, yaptırmayın dedi. Illa yaptırıcaksanız biz gidelim öyle yaptırın dedi p.tesiden sonra inşaallah

Ya bende iki tane olunca uyusunlar diye gözleirinin içine bakıyorum , biri uyuşa diğeri uyanık o yüzden özlemeye vakit kalmıyor ama tık seslerine uyanıyor insan gerçekten.
Valla benim de iki tane olsa farklı olmazdım şimdi annemler burda diye gündüzleri uyumuyorum. Onlarla vakit geçirmek için. Ama onlar gidince uyur dinlenirim. Ikiz olunca öyle bi ihtimal de zor sanırsam. Canları sağolsun. Hep böyle minik kalacak değiller ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…