Hadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsunKızçeler anca fırsat buldum yazmaya. Sabah çok uykusuz geldim sezeryana ilk operasyondu panik yaptım baya ama iyi geçti yinede şükürler olsun 3250 kg 51 cm Umay hanıma kavuştumçok güzel duyguymuş Rabbim herkese versin
Lavinya gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün minik kızınMerhaba arkadaşlar bayağıdır giremiyorum arada bakıyordum. Güzel haber alan arkadaşlara çok sevindim hepsine hayırlı olsunSıkıntı yaşayan arkadaşlarada Allah sıkıntılarını unutturacak en güzel kapılarını açsın diye dua ediyorum. Bizdeki durumlarda Benim kızımda 36 . Haftada suyu azaldığı için geldi . 8 günlük olduk bile Hamilelik zorlu geçti benim gebelik şekeri vardı bebek plaesantası iki damarlıydı derken erkende gelmiş oldu. Sanırım UkaderU doğumun olacak Allah yardımcın olsun canım kuzuna sağlıkla kavuşmuşsundur inşallah
Gözün aydın canım benim, sağlıkla güzel günlerde büyüsün umay hanım, adıyla yaşasınKızçeler anca fırsat buldum yazmaya. Sabah çok uykusuz geldim sezeryana ilk operasyondu panik yaptım baya ama iyi geçti yinede şükürler olsun 3250 kg 51 cm Umay hanıma kavuştumçok güzel duyguymuş Rabbim herkese versin
Kıyafet yeni doganmi prematüre mi aldın?kaç takım almak gerek hastane çıkışını falan? Beni biraz aydınlat biberon verdinmi hangi marka tercih ettin?ikisini aynı anda mi emzirmek gerek?oy maşallah çabuk büyüyorlar öylemiAyda 1 kilo şeklinde gidiyorlar haftada 250 gibi almışlar demek ki , 2200 doğan şu an 4 kilo oldu
Amin inşallah canım herkes sırayla kavuşuyor bebisine.sezeryan nasıl geçtiSağolasın Canım benim darısı sizlere inşallah geldi kavuştuk Umay hanımla
Benimkiler 2080 gr ve 2200 doğdular prematüre kıyafet giydiler diğer yenidoğan takımları aşırı büyüktü. Ben 2 hastane çıkışı almıştım hala giyiyorlar düşün 4 kilolarKıyafet yeni doganmi prematüre mi aldın?kaç takım almak gerek hastane çıkışını falan? Beni biraz aydınlat biberon verdinmi hangi marka tercih ettin?ikisini aynı anda mi emzirmek gerek?oy maşallah çabuk büyüyorlar öylemi
Eds sistemide sanki güzel gibi hem emme refkleksi gelişiyor hemde süt inmesini kolaylaştırıyor sanki.bende ikişer takım alayım hastane çıkışı 10lu.digerlerinide hep 5li takım alayım diyorum eldiven kaç ay kullanıyor ki? Evet araştırdığımda en çok anne meme ucuna benzeyen lansinohmus.yada tommi teppe kolik olandan alayım diyorum.bebis arabası ne aldın?Benimkiler 2080 gr ve 2200 doğdular prematüre kıyafet giydiler diğer yenidoğan takımları aşırı büyüktü. Ben 2 hastane çıkışı almıştım hala giyiyorlar düşün 4 kilolarprematüre tek takım vardı . İlk şırınga ile besledik hastanede öyle verdiler sütüm gelmemişti ve küçük doğdukları için memeyi tutamadılar . 15 gün sonra şırıngadan bıktım zaten kendilerine göre şırıngayı emme yöntemi geliştirdiler ben şırınganın arkasına daha basmadan onlar çekiyordu mamayı. Sonra biberona geçtim bende ilk Philips avent kullandım ama lansinoh biberonu daha çok sevdiler hala onu kullanıyoruz. Doktorda anne meme ucuna en yakın lansinoh dedi. Meme reddide yapmadı . Benimkiler mamada alıyor önce biraz emzirip ardından mama veriyorum , gece sadece mama verdiğim için aynı anda besliyorum uyutuyorum , birine ben birine eşim yediriyor , yoksa çok uykusuz kalırım.
Canim benim gözüm aydınKızçeler anca fırsat buldum yazmaya. Sabah çok uykusuz geldim sezeryana ilk operasyondu panik yaptım baya ama iyi geçti yinede şükürler olsun 3250 kg 51 cm Umay hanıma kavuştumçok güzel duyguymuş Rabbim herkese versin
D vit damlası içinde probiyotik de vardı. Ocean bakayım bendeZeytinyağlı ocean. Gerçekten etkisini de gördüm. Özellikle akşam veriyorum ki gece daha rahat etsindokunmadı sadece tadını sevmiyor. Ağzında tutuyor bilmiş damlatıp hemen emziriyorum yutsun diye. probiyotikli olan nedir anlamadım onu?
Eds sistemini bende araştırmıştım ama sonra nedense almadım sanırım sıkmıştı emmeme sorunu beni uğraşmak istemedim lohusa halimle birde onunla , sonradan kendileri kaptılar memeyi zaten. Ben 2 tane 10lu aldım e bebekten, bir tanede 3 lü takım almıştım bir tane de prematüre vardı yetti bize. Eldiven sanırım 3 ay filan kullanılır tırnaklarının canlarını yaktığını farkederlerse bırakırlar kendilerini çizmeyi ama eldivenler ilk başta durmuyor biz hep çorapları ters çevirip giydirdik bazen hala çorap giydiriyorumEds sistemide sanki güzel gibi hem emme refkleksi gelişiyor hemde süt inmesini kolaylaştırıyor sanki.bende ikişer takım alayım hastane çıkışı 10lu.digerlerinide hep 5li takım alayım diyorum eldiven kaç ay kullanıyor ki? Evet araştırdığımda en çok anne meme ucuna benzeyen lansinohmus.yada tommi teppe kolik olandan alayım diyorum.bebis arabası ne aldın?
Gözün Aydın kuzucum şimdi hasret giderme zamanıKızçeler anca fırsat buldum yazmaya. Sabah çok uykusuz geldim sezeryana ilk operasyondu panik yaptım baya ama iyi geçti yinede şükürler olsun 3250 kg 51 cm Umay hanıma kavuştumçok güzel duyguymuş Rabbim herkese versin
Aaaa hiç haberim yokD vit damlası içinde probiyotik de vardı. Ocean bakayım bende
Zaten çabuk buyuyor diyorlar bende fazla almayın madem takım falan gerek oldukça altın zıbın falan çok alayım.ay bu araba çok güzel ama çok pahalı sen nerden kaça aldinki?Eds sistemini bende araştırmıştım ama sonra nedense almadım sanırım sıkmıştı emmeme sorunu beni uğraşmak istemedim lohusa halimle birde onunla , sonradan kendileri kaptılar memeyi zaten. Ben 2 tane 10lu aldım e bebekten, bir tanede 3 lü takım almıştım bir tane de prematüre vardı yetti bize. Eldiven sanırım 3 ay filan kullanılır tırnaklarının canlarını yaktığını farkederlerse bırakırlar kendilerini çizmeyi ama eldivenler ilk başta durmuyor biz hep çorapları ters çevirip giydirdik bazen hala çorap giydiriyorumbebek arabası bugaboo donkey aldım 2. El çok memnunum .
Hiç sorma hem de nasıl ama çok yorgun hissediyorum kendimi narkoz etkisi hala civar sanırımGözün Aydın kuzucum şimdi hasret giderme zamanı
HoşbuldumCanim benim gözüm aydın
Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı mübarek bir evlat olsun sizlere
Ee hoşgeldin anneler kervanına diyelim
Baştan soyliyim eger varsa kv ne yapsa gözüne batacak hiiiç takma oldu mu Umay hanima odaklan sev kokla onu bizim için ❤❤
Aynen sırası geleni gönderiyoz sizleri de göndermez yakındaAmin inşallah canım herkes sırayla kavuşuyor bebisine.sezeryan nasıl geçti
İnşallah gülüm sağolasın darısı sizlereLavinya gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün minik kızındoğumdan sonra zaman daha çabuk geçer derler, bi bakmışsın emeklemiş bi bakmışsın yürümüş, güzel günlerde analı babalı büyüt canım
Amin inşallah canım benim darısı sizlereHadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsun
Sıfırı gereksiz pahalı , sahibinden den Ankara’da biri satıyordu ondan aldık gayet temizdi doğru düzgün kullanmamışlar , 5500 almıştık .Zaten çabuk buyuyor diyorlar bende fazla almayın madem takım falan gerek oldukça altın zıbın falan çok alayım.ay bu araba çok güzel ama çok pahalı sen nerden kaça aldinki?
Stres bitti , ameliyat heyacanı bitti derken insan kendini savaştan çıkmış gibi hissediyor . Ben hiç uyuyamıyordum eğer uyuyabilirsen uyu bol bolHiç sorma hem de nasıl ama çok yorgun hissediyorum kendimi narkoz etkisi hala civar sanırım