Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsun

Lavinya gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün minik kızın doğumdan sonra zaman daha çabuk geçer derler, bi bakmışsın emeklemiş bi bakmışsın yürümüş, güzel günlerde analı babalı büyüt canım

Gözün aydın canım benim, sağlıkla güzel günlerde büyüsün umay hanım, adıyla yaşasın sana da acil şifalar, zorlamadan geçer inşallah sezaryen etkileri, ağrısız sızısız hemencik ayaklanırsın

Ayda 1 kilo şeklinde gidiyorlar haftada 250 gibi almışlar demek ki , 2200 doğan şu an 4 kilo oldu
Kıyafet yeni doganmi prematüre mi aldın?kaç takım almak gerek hastane çıkışını falan? Beni biraz aydınlat biberon verdinmi hangi marka tercih ettin?ikisini aynı anda mi emzirmek gerek?oy maşallah çabuk büyüyorlar öylemi

Benimkiler 2080 gr ve 2200 doğdular prematüre kıyafet giydiler diğer yenidoğan takımları aşırı büyüktü. Ben 2 hastane çıkışı almıştım hala giyiyorlar düşün 4 kilolar prematüre tek takım vardı . İlk şırınga ile besledik hastanede öyle verdiler sütüm gelmemişti ve küçük doğdukları için memeyi tutamadılar . 15 gün sonra şırıngadan bıktım zaten kendilerine göre şırıngayı emme yöntemi geliştirdiler ben şırınganın arkasına daha basmadan onlar çekiyordu mamayı. Sonra biberona geçtim bende ilk Philips avent kullandım ama lansinoh biberonu daha çok sevdiler hala onu kullanıyoruz. Doktorda anne meme ucuna en yakın lansinoh dedi. Meme reddide yapmadı . Benimkiler mamada alıyor önce biraz emzirip ardından mama veriyorum , gece sadece mama verdiğim için aynı anda besliyorum uyutuyorum , birine ben birine eşim yediriyor , yoksa çok uykusuz kalırım.

Eds sistemide sanki güzel gibi hem emme refkleksi gelişiyor hemde süt inmesini kolaylaştırıyor sanki.bende ikişer takım alayım hastane çıkışı 10lu.digerlerinide hep 5li takım alayım diyorum eldiven kaç ay kullanıyor ki? Evet araştırdığımda en çok anne meme ucuna benzeyen lansinohmus.yada tommi teppe kolik olandan alayım diyorum.bebis arabası ne aldın?

Canim benim gözüm aydın
Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı mübarek bir evlat olsun sizlere
Ee hoşgeldin anneler kervanına diyelim
Baştan soyliyim eger varsa kv ne yapsa gözüne batacak hiiiç takma oldu mu Umay hanima odaklan sev kokla onu bizim için ❤❤

D vit damlası içinde probiyotik de vardı. Ocean bakayım bende

Eds sistemini bende araştırmıştım ama sonra nedense almadım sanırım sıkmıştı emmeme sorunu beni uğraşmak istemedim lohusa halimle birde onunla , sonradan kendileri kaptılar memeyi zaten. Ben 2 tane 10lu aldım e bebekten, bir tanede 3 lü takım almıştım bir tane de prematüre vardı yetti bize. Eldiven sanırım 3 ay filan kullanılır tırnaklarının canlarını yaktığını farkederlerse bırakırlar kendilerini çizmeyi ama eldivenler ilk başta durmuyor biz hep çorapları ters çevirip giydirdik bazen hala çorap giydiriyorum bebek arabası bugaboo donkey aldım 2. El çok memnunum .

Gözün Aydın kuzucum şimdi hasret giderme zamanı

Zaten çabuk buyuyor diyorlar bende fazla almayın madem takım falan gerek oldukça altın zıbın falan çok alayım.ay bu araba çok güzel ama çok pahalı sen nerden kaça aldinki?

Hoşbuldum Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim şükür kavuşturana Rabbim hepsinin ömrünü uzun ötsün candan öte canlarmış
Var tabi kv anne hepsi var ama takmıyorum hiçbirşeyi valla zaten kv uzun kalmayacak 3-4 güne gider annem kalacak o zaman kafam sakinleşir

Amin inşallah canım herkes sırayla kavuşuyor bebisine.sezeryan nasıl geçti
Aynen sırası geleni gönderiyoz sizleri de göndermez yakında
Sezeryan iyi geçti aslında ama başta panikledim tabi biraz garip oluyor. Spinal oldu belden aşağı uyuşma ilk iğnede uyuşmadım ikinci dozda uyuştum acı hissedilmiyor sadece bebeği çıkarırken sallanıyorsun biraz garip bi his ama kavuşma anı çok güzel oluyor

İnşallah gülüm sağolasın darısı sizlere Sorma valla zaman geçiyor şuan mama meme kaka gaz arasında gidip geliniyo ama sezeryanda yanınızda yardımcı anlayan birisi olması İnan faydasını ben çok yaşadım kızkardeşim sayesinde kolayladı beni bir hayli

Zaten çabuk buyuyor diyorlar bende fazla almayın madem takım falan gerek oldukça altın zıbın falan çok alayım.ay bu araba çok güzel ama çok pahalı sen nerden kaça aldinki?
Sıfırı gereksiz pahalı , sahibinden den Ankara’da biri satıyordu ondan aldık gayet temizdi doğru düzgün kullanmamışlar , 5500 almıştık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…