- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Cok şükür cnm Allah razı olsunNe güzel bir haber bu böyle çok sevindim , emekler boşa çıkmadı
Sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok şükür cnm Allah razı olsunNe güzel bir haber bu böyle çok sevindim , emekler boşa çıkmadı
Ben iyiyim diyeyim iyi olayım uykusuzluk tavan nasıl ayakta duruyorum bende anlamıyorum kızlar iyiler ya önemli olan o kiloları toparladı şükür , çok çabuk büyüyor derlerdi gerçekten öyleCok şükür cnm Allah razı olsun
Sen nasılsın
Maricim evet önemli olan onların sağlıklı olması, gerisi masal gibi gelip geçiyordur eminim çok güzel anılar biriktirin inşallah miniklerinleBen iyiyim diyeyim iyi olayım uykusuzluk tavan nasıl ayakta duruyorum bende anlamıyorum kızlar iyiler ya önemli olan o kiloları toparladı şükür , çok çabuk büyüyor derlerdi gerçekten öyle
En güzeli o ilk doğduklarında ki kokuları alıp kavanoza saklayabilsek keşke , bebiş doğunca bol bol kokla o kokuyu çünkü çok çabuk geçiyor o koku 19. Hafta olmuş bile yolu yarılamışsın nasıl sevindim en başta korkuyordun , rabbim işte her şeye bir vakit yazıyorMaricim evet önemli olan onların sağlıklı olması, gerisi masal gibi gelip geçiyordur eminim çok güzel anılar biriktirin inşallah miniklerinle
Sağolasın arkadaşım çok şükür atlattıkHayırlı olsun koficim epeydir bakamıyordum sayfaya sağlıkla kucağına almana çok sevindim .
Cok şükür canim Gercekten zaman su gibi akıp geçiyorBen iyiyim diyeyim iyi olayım uykusuzluk tavan nasıl ayakta duruyorum bende anlamıyorum kızlar iyiler ya önemli olan o kiloları toparladı şükür , çok çabuk büyüyor derlerdi gerçekten öyle
Aynı anda mı uyanıyorlar?Ben iyiyim diyeyim iyi olayım uykusuzluk tavan nasıl ayakta duruyorum bende anlamıyorum kızlar iyiler ya önemli olan o kiloları toparladı şükür , çok çabuk büyüyor derlerdi gerçekten öyle
Geldim bende son günlere iyi herşey şimdilik yolunda cumartesi sezaryen çok heyecanlıyım sen nasılsın bebişler nasılYaaa son günlere gelmişsin nasılsın ? Bebiş nasıl ya ne güzel böyle ilk günlerini bildiğim kişilerin doğumuna şahit olmak
Amin canım , bol bol dinlen kendini hiç yorma sonra inanılmaz bir tempo başlıyor ikiz kolay değil ama çok keyifliCok şükür canim Gercekten zaman su gibi akıp geçiyor
rabbim sanada guc kuvvet versin inşallah
Gündüz değişebiliyor ama gece aynı anda kalkıyorlar , gece mama verdiğim için biri uyanınca diğerine de yediriyorum uyanmasa bile , zaten o da acıkmak üzere oluyor uyku arasında yiyip devam ediyor .Aynı anda mı uyanıyorlar?
Neden sezaryen peki dönmedi mi ? Ben iyiyim yorucu ama fazlasıyla bebişler iyiler büyüyorlar 4 kiloya yaklaştık artıkGeldim bende son günlere iyi herşey şimdilik yolunda cumartesi sezaryen çok heyecanlıyım sen nasılsın bebişler nasıl
En doğrusunu yapıyorsun. Ben de gece uyanirsam uykusunda besliyorum geri uyuyor. Kendi uyanirsa açılıyo uykusuGündüz değişebiliyor ama gece aynı anda kalkıyorlar , gece mama verdiğim için biri uyanınca diğerine de yediriyorum uyanmasa bile , zaten o da acıkmak üzere oluyor uyku arasında yiyip devam ediyor .
Oh oh maşallah onlaraNeden sezaryen peki dönmedi mi ? Ben iyiyim yorucu ama fazlasıyla bebişler iyiler büyüyorlar 4 kiloya yaklaştık artık
Biz ilk 20-25 gün 2 saate bir yedirdik doktoru öyle demişti uyanmasalar bile alarm kurup kalktım hep .En doğrusunu yapıyorsun. Ben de gece uyanirsam uykusunda besliyorum geri uyuyor. Kendi uyanirsa açılıyo uykusu
Sağlıcakla doğsun inşallah , şimdiden süt yapıcı şeyler içmeye başla kuzuOh oh maşallah onlara
Doktor direk sezeryan demişti. Bende öyle düşündüğüm için hiç başka alternatif düşünmedim
İnşallah bacım sağolasın annem geldi yanıma sağolsun veriyor bişeylerSağlıcakla doğsun inşallah , şimdiden süt yapıcı şeyler içmeye başla kuzu
Evet maricim zaman çabuk geçiyor, şaşırıyorum.Rabbimin çok büyük olduğuna mucizemle şahit oldum bir kez daha, ol derse herşey oluyormuş meğer her gün şükrediyorum dua ediyorum, evlat isteyen kimseyi geri çevirmesin inşallahKimseyi evladıyla da evlatsızlıkla da sınamasın AllahımEn güzeli o ilk doğduklarında ki kokuları alıp kavanoza saklayabilsek keşke , bebiş doğunca bol bol kokla o kokuyu çünkü çok çabuk geçiyor o koku 19. Hafta olmuş bile yolu yarılamışsın nasıl sevindim en başta korkuyordun , rabbim işte her şeye bir vakit yazıyor
Kadoo, cumartesi geliyor minik haa ay hadi sağlıkla inşallah canım benim, hemencecik al gel kızını, emek emek yıkayıp ütülediğin cicilerine çişini yapsın inşallahGeldim bende son günlere iyi herşey şimdilik yolunda cumartesi sezaryen çok heyecanlıyım sen nasılsın bebişler nasıl
Geliyor teyzesi nihayet sağolasın güzel dileklerin için inşallah öyle olur Zaman sizler için de su gibi akıp gitsin inşallah sağlıcakla hepiniz kavuşunKadoo, cumartesi geliyor minik haa ay hadi sağlıkla inşallah canım benim, hemencecik al gel kızını, emek emek yıkayıp ütülediğin cicilerine çişini yapsın inşallah
Amin canım rabbim dileyen herkese tattırsın bu tadı . En büyük servet bu benceEvet maricim zaman çabuk geçiyor, şaşırıyorum.Rabbimin çok büyük olduğuna mucizemle şahit oldum bir kez daha, ol derse herşey oluyormuş meğer her gün şükrediyorum dua ediyorum, evlat isteyen kimseyi geri çevirmesin inşallahKimseyi evladıyla da evlatsızlıkla da sınamasın Allahım