Tabi öyle aman sağlıkla kucağıma aldım iyiler ya bunlar tabi ki olacak , emekle fedakarlıkla büyüyecekler , rabbim bir güç veriyor normalde 3 gün uykusuz kalsam hasta olan ben 50 gündür uykusuz bir şekilde ayaktayımValla benim de iki tane olsa farklı olmazdımşimdi annemler burda diye gündüzleri uyumuyorum. Onlarla vakit geçirmek için. Ama onlar gidince uyur dinlenirim. Ikiz olunca öyle bi ihtimal de zor sanırsam. Canları sağolsun. Hep böyle minik kalacak değiller ya
Haydi güzel bir doğum olsun tatlım güzel haberlerle gel inşallahKızlar sabah 8 de doğuma giricem inşallahhepinizi çok seviyorum duamdasınız korkulu ve heyecanlıyım bakalım inşllah herşey yolunda gider
Evet ya nenim uykum cok ağırdır ama minik gık dese uyanıyorum. Bide birikim olmadı. Gerçekten annelik çok değişik bir güdüymüşTabi öyle aman sağlıkla kucağıma aldım iyiler ya bunlar tabi ki olacak , emekle fedakarlıkla büyüyecekler , rabbim bir güç veriyor normalde 3 gün uykusuz kalsam hasta olan ben 50 gündür uykusuz bir şekilde ayaktayım
İnşallah sağolasınHaydi güzel bir doğum olsun tatlım güzel haberlerle gel inşallahçok heyecanlandım bende .
Allah kolaylık versin inşallah hayırlı güzel haberlerle gel inşallah dualarımız seninleKızlar sabah 8 de doğuma giricem inşallahhepinizi çok seviyorum duamdasınız korkulu ve heyecanlıyım bakalım inşllah herşey yolunda gider
Ayyy canım benim rabbim kolaylık versinKızlar sabah 8 de doğuma giricem inşallahhepinizi çok seviyorum duamdasınız korkulu ve heyecanlıyım bakalım inşllah herşey yolunda gider
Kadoo kuzum heyecandan uyuyamadın mı senGeldi kofim uyuturum ama bu saatte geri uyandım heyecandan
Amin inşallah
Doğduktan sonra haftada kaç gram alıyor canım minnoslarTabi öyle aman sağlıkla kucağıma aldım iyiler ya bunlar tabi ki olacak , emekle fedakarlıkla büyüyecekler , rabbim bir güç veriyor normalde 3 gün uykusuz kalsam hasta olan ben 50 gündür uykusuz bir şekilde ayaktayım
Ben de eşime yaptirayim sağol canim ❤❤Tatlım bizim ağrımaya başlayınca kalçaya kolunun dirseğiyle bastırıyorsun yerini buluyorsun. Ufak daire hareketle birazda bastırıyorsun. Ağrı hafifleyene kadar. Bu bize yetiyor. Adamın yaptığı gibi dirsek ama diğer resimdeki kırmızı bölgeye yapıyoruz canım.
Yaa dimi ben son 3 4 yıldır dinliyorum her fırsatta bana da çok huzur verirOo Mahir hoca benim favorim çok güzel okuyor maşallah Hızır veriyor bana
Yaa yalnız mi kalacaksın Allah yardimcin olsun canimO da kabe imamı güzel okuyor. P.tesi bizimkiler gidiyor. Haftaya yaptırıcaz inşaallah. Annem kıyamadı, yaptırmayın dedi. Illa yaptırıcaksanız biz gidelim öyle yaptırın dedip.tesiden sonra inşaallah
K.validem var ama var yani. Bişey yapmaz anca gelir bide o olur.Yaa yalnız mi kalacaksın Allah yardimcin olsun canim
Yaptır yaptır benimki erkek olsaydı ben de hemen yaptirirdim
Ayda 1 kilo şeklinde gidiyorlar haftada 250 gibi almışlar demek ki , 2200 doğan şu an 4 kilo olduDoğduktan sonra haftada kaç gram alıyor canım minnoslar
Sana da hayırlı olsun kavuştum çok şükürMerhaba arkadaşlar bayağıdır giremiyorum arada bakıyordum. Güzel haber alan arkadaşlara çok sevindim hepsine hayırlı olsunSıkıntı yaşayan arkadaşlarada Allah sıkıntılarını unutturacak en güzel kapılarını açsın diye dua ediyorum. Bizdeki durumlarda Benim kızımda 36 . Haftada suyu azaldığı için geldi . 8 günlük olduk bile Hamilelik zorlu geçti benim gebelik şekeri vardı bebek plaesantası iki damarlıydı derken erkende gelmiş oldu. Sanırım UkaderU doğumun olacak Allah yardımcın olsun canım kuzuna sağlıkla kavuşmuşsundur inşallah
Sağolasın Canım benim darısı sizlere inşallah geldi kavuştuk Umay hanımlaAyyy canım benim rabbim kolaylık versinşimdi olmuştur belki Umay hanım.gozunuz aydın