Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Tabi öyle aman sağlıkla kucağıma aldım iyiler ya bunlar tabi ki olacak , emekle fedakarlıkla büyüyecekler , rabbim bir güç veriyor normalde 3 gün uykusuz kalsam hasta olan ben 50 gündür uykusuz bir şekilde ayaktayım

Evet ya nenim uykum cok ağırdır ama minik gık dese uyanıyorum. Bide birikim olmadı. Gerçekten annelik çok değişik bir güdüymüş

Kızlar sabah 8 de doğuma giricem inşallah hepinizi çok seviyorum duamdasınız korkulu ve heyecanlıyım bakalım inşllah herşey yolunda gider
Ayyy canım benim rabbim kolaylık versin şimdi olmuştur belki Umay hanım.gozunuz aydın

Doğduktan sonra haftada kaç gram alıyor canım minnoslar

Merhaba arkadaşlar bayağıdır giremiyorum arada bakıyordum. Güzel haber alan arkadaşlara çok sevindim hepsine hayırlı olsun Sıkıntı yaşayan arkadaşlarada Allah sıkıntılarını unutturacak en güzel kapılarını açsın diye dua ediyorum. Bizdeki durumlarda Benim kızımda 36 . Haftada suyu azaldığı için geldi . 8 günlük olduk bile Hamilelik zorlu geçti benim gebelik şekeri vardı bebek plaesantası iki damarlıydı derken erkende gelmiş oldu. Sanırım UkaderU doğumun olacak Allah yardımcın olsun canım kuzuna sağlıkla kavuşmuşsundur inşallah

Ben de eşime yaptirayim sağol canim ❤❤

O da kabe imamı güzel okuyor. P.tesi bizimkiler gidiyor. Haftaya yaptırıcaz inşaallah. Annem kıyamadı, yaptırmayın dedi. Illa yaptırıcaksanız biz gidelim öyle yaptırın dedi p.tesiden sonra inşaallah
Yaa yalnız mi kalacaksın Allah yardimcin olsun canim
Yaptır yaptır benimki erkek olsaydı ben de hemen yaptirirdim

Sana da hayırlı olsun kavuştum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…