Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sağolasın canım benim daha güzelleri senin ve bebişlerinin olsun Evet sarılık için örtülüyorsa adettendir eksik kalmasın diye aldım
Amin inşallah canımeskilerin vardır bı bildiği bence iyi olmuş herşey tastamam olmuş işte

İnan inan bende inanamıyordum bak şuan Allah'ın izniyle 16.haftaya giriyorum yarın inşallah güzel ilerler sadece kese göründü demi şuan kaç gün sonra gideceksin
Canim 15 gün sonra gideceğim şimdilik hersey yolunda evet kese görüldü yolkda görüldü kese ölçümü falan hepsi normaldi
Ayy ben de seni merak ediyordum, canım gözün aydın, ikisi de tutunmuş ha maşallah onlara, daim olsun sağlıkla doğsunlar inşallah
Canim Allah razı olsun evet ikiside tutunmuş cok şükür ya inanamiyorum

Malesef kaybettim kızımı canım sahip çıkamadım doğuramadım. bende iyi şeyler olmadı çok üzgünüm
Ahsenim kendini suçlama kuzum benim, senin ne kabahatin var, mis gibi baktın kızına, gözünden sakındın, nerden bilebilirdin ki ihmal var ortada o belli ama senin ihmalin değil kesinlikle, nolur kendini etkileme böyle, yaşadıkların çok zordur eminim buna, benim bir düşüğüm var ilk haftalar olmasına rağmen nasıl zorlanmıştım ne kadar üzülmüştüm, sen kızını karnında taşıdın, hareketlerini hissettin usgde gördün, bunun acısını yaşıyor olman doğal tabi ki ama bunu kendini suçlayarak yapma, psikolojini etkileme, belki vücudun yeni bir gebeliğe hazırlanmak istiyor, engel olma, herşey Allahtan, veren de o alan da o, Allah sana ve eşine sağlık versin, bir daha denersiniz demek bize kolay geliyor anlıyorum ama söyleyecek son söz de bu oluyor, sabrının ve acılarının mükafatını verecek Rabbim çok büyüktür. İstersen özelden mesaj atayım numaramı atayım istediğin zaman ara beni, sıkılınca bunalınca,belki yabancı birine anlatmak açılmak iyi gelir ne bilim, hatta adanaya gelirsen görüşelim, aklın dağılır belki.

Canım engel olamıyorum ya düşüncelerime. Elhamdülillah Müslümanız ölüm ne zaman kime gelir belli olmaz bunun bilincindeyim ama içim acıyor

Masaj ise yarıyor mu? Linki var mi?

Şaşkın bir şekilde gidiyor bebek 1 haftalık olucak, bu hala venim mi diye geziniyorum ortalikta Beslenme işini daha dün çözebildim. Onu halledince gerisi de geliyormuş.
Hayırlı olsun koficim epeydir bakamıyordum sayfaya sağlıkla kucağına almana çok sevindim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…