Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ben iyiyim diyeyim iyi olayım uykusuzluk tavan nasıl ayakta duruyorum bende anlamıyorum kızlar iyiler ya önemli olan o kiloları toparladı şükür , çok çabuk büyüyor derlerdi gerçekten öyle
Maricim evet önemli olan onların sağlıklı olması, gerisi masal gibi gelip geçiyordur eminim çok güzel anılar biriktirin inşallah miniklerinle

Maricim evet önemli olan onların sağlıklı olması, gerisi masal gibi gelip geçiyordur eminim çok güzel anılar biriktirin inşallah miniklerinle
En güzeli o ilk doğduklarında ki kokuları alıp kavanoza saklayabilsek keşke , bebiş doğunca bol bol kokla o kokuyu çünkü çok çabuk geçiyor o koku 19. Hafta olmuş bile yolu yarılamışsın nasıl sevindim en başta korkuyordun , rabbim işte her şeye bir vakit yazıyor

Ben iyiyim diyeyim iyi olayım uykusuzluk tavan nasıl ayakta duruyorum bende anlamıyorum kızlar iyiler ya önemli olan o kiloları toparladı şükür , çok çabuk büyüyor derlerdi gerçekten öyle
Cok şükür canim Gercekten zaman su gibi akıp geçiyor
rabbim sanada guc kuvvet versin inşallah

Gündüz değişebiliyor ama gece aynı anda kalkıyorlar , gece mama verdiğim için biri uyanınca diğerine de yediriyorum uyanmasa bile , zaten o da acıkmak üzere oluyor uyku arasında yiyip devam ediyor .
En doğrusunu yapıyorsun. Ben de gece uyanirsam uykusunda besliyorum geri uyuyor. Kendi uyanirsa açılıyo uykusu

Evet maricim zaman çabuk geçiyor, şaşırıyorum.Rabbimin çok büyük olduğuna mucizemle şahit oldum bir kez daha, ol derse herşey oluyormuş meğer her gün şükrediyorum dua ediyorum, evlat isteyen kimseyi geri çevirmesin inşallahKimseyi evladıyla da evlatsızlıkla da sınamasın Allahım

Geldim bende son günlere iyi herşey şimdilik yolunda cumartesi sezaryen çok heyecanlıyım sen nasılsın bebişler nasıl
Kadoo, cumartesi geliyor minik haa ay hadi sağlıkla inşallah canım benim, hemencecik al gel kızını, emek emek yıkayıp ütülediğin cicilerine çişini yapsın inşallah

Kadoo, cumartesi geliyor minik haa ay hadi sağlıkla inşallah canım benim, hemencecik al gel kızını, emek emek yıkayıp ütülediğin cicilerine çişini yapsın inşallah
Geliyor teyzesi nihayet sağolasın güzel dileklerin için inşallah öyle olur Zaman sizler için de su gibi akıp gitsin inşallah sağlıcakla hepiniz kavuşun

Amin canım rabbim dileyen herkese tattırsın bu tadı . En büyük servet bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…