Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yoktu canım malesef
Varsın embriyon Olmasın boş ver üzülme ahsenim, vücudun hamileliği tattı, bi daha isteyecek gör bak doğal yoldan hamile kalacaksın bana öyle geliyor kendini toparlamaya bak, hayatı kendine de eşine de zehir etme canım benim. Yuvanızda hep çiçekler açsın inşallah

Şaşkın bir şekilde gidiyor bebek 1 haftalık olucak, bu hala venim mi diye geziniyorum ortalikta Beslenme işini daha dün çözebildim. Onu halledince gerisi de geliyormuş.
Kofimm, alıştın mı oğlana annelik öğreniliyor di mi, ben çok korkuyorum emzirememekten, onun haricinde 4 yeğen büyüttüm herşeylerine vakıfım ama emzirmek ürkütüyor

Kızlar yardıma ihtiyacım var, biz türkiyeye arabayla geldik ve eşimin ekimde arabayı tekrar kıbrısa götürmesi gerekiyor, ben de hazır araba gidiyorken arkasını doldurayım diyorum, beşikler mama sandalyeleri falan türkiyede çok daha uygun fiyatlı, burdan alıp göndereyim kıbrısa. Beşik olarak ne almam gerekiyor, park yataklara baktım 70*120 ebatları, çocuk kaç yaşına kadar yatabilir onda. Çünkü sanırım 4 5 aylık olana kadar türkiyede kalacağım, burda ablalarımdan kalan beşiklerle idare ederim, ama kıbrısa göndereceğimi daha büyük mü alayım sizce, yoksa park yataklar yeterli olur mu 3 yaşına kadar falan

Ay kız sen görünmüyordun annene çok geçmiş olsun. Benden 1 hafta sonra doğum yapcaksın benimde sezeryanım 25 eylül ama beni 38+ 6 da alacak neden seni 37 de alıyor

Canım bende İstanbul’a gittiğimde çoğu şeyi oradan alıp eşim urfaya dönerken arabaya yükledim getirttim. Ben beşiği anne yanı aldım bak resmini de atıyım 70x130 ebat bu modeller seviyorum. 1-2 yaşına kadar yatar dediler ama ben 1 yaşından sonra kısmetse oda yapmayı düşünüyorum

Eklentiler

• F606E8F8-5322-47B3-BD8D-01391505583A.png
    215,5 KB · Görüntüleme: 28
Canim Amin Allah razı olsun iyiki varsınız cok teşekkür ederim ❤

Çok güzelmiş canım, güle güle eskitsin miniğin bu demonte model mi, çünkü tek parça arabanın arkasına sığması imkansız Bana kolay taşınabilir olması lazım

Maho az kalmış yavruna sağlıklı doğumların olsun Hazırlık dediğin biter hemen yorma kendini, annişine geçmiş olsun canım. Ah ne çok üzülmüştür sana yardımı dokunamadı diyeneyse sağlık olsun Allah daha beterinden korusun

Kız ciddi ciddi son haftaya kadar normal doğurma hayali kurdum doktora bile söyledim macera arama dedi
Allah seni öyle sancılı kanamalı bir hamilelikten sonra bu cümleyi kurabildin yani neyse sağlıkla doğdular çok şükür canım, ameliyat izi nedir ki, bebeler kalbimizin en derin yarası değil mi hep var olsunlar inşallah

Çok güzelmiş canım, güle güle eskitsin miniğin bu demonte model mi, çünkü tek parça arabanın arkasına sığması imkansız Bana kolay taşınabilir olması lazım
Evet canım demonte evde kurduk biz . Satıcı bunda 2-3 yaşına kadar yatabileceğini söylemişti ama bence 3 yaş için zor. Civil ve e bebekte de var bu modellerden .
teşekkür ederiz teyzesi

Evet canım demonte evde kurduk biz . Satıcı bunda 2-3 yaşına kadar yatabileceğini söylemişti ama bence 3 yaş için zor. Civil ve e bebekte de var bu modellerden .
teşekkür ederiz teyzesi
Tamam canım sağolasın,hafta içi ebebeke gideceğiz zaten, gözümle görür karar veririm bir şeye ben de.

Allah razı olsun canım kayıpların için üzgünüm malesef küçük olamayınca büyük olmuyor zor oluyor çok zor Allah bu durumda olan herkese sabır versin düşmanımın başına bile vermesin bu acıyı. Yeni doğacak minik erkek için de çook sevındım sağlıcakla doğsun inşallah Allah tamamına erdirsin bana da destek olmaktan Ziyade köstek olan çok. Ağlıyormuşum da eşimi çok üzüyormuşum bitek benım çocuğummuymuş. Böylelerini de Allaha havale ediyorum

Amin canım inşallah rabbim duysun inşallah dualarımızı çok sağolun

Sen millete hiç bakma canım için yaniyorki ağlıyorsun etrafta akıl hocası çok neler duyuyoruz neler boşver.kenfine yeni mesgaleler bul kafan dağılsın.tamam oda babası ama hiç bı babanın anne kadar içi yanmazdir çünkü sen taşıdın 9 ay sen hissettin onu.rabbim ikinizede sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…