Kız ciddi ciddi son haftaya kadar normal doğurma hayali kurdum doktora bile söyledim macera arama dediNasıl doğuracaktin kız ikisinide sanki boşver uyuşuk kalsın
Varsın embriyon Olmasın boş ver üzülme ahsenim, vücudun hamileliği tattı, bi daha isteyecek gör bak doğal yoldan hamile kalacaksın bana öyle geliyorYoktu canım malesef
Ay sevinçlim çok mutlu oldum canım, Allah daim etsin, darısı pıt pıt atan kalbine, minik tekmelerine olsun inşallah sağlıkla al kucağınaKizlar kan sonucum 520 cikti
Kofimm, alıştın mı oğlanaŞaşkın bir şekilde gidiyorbebek 1 haftalık olucak, bu hala venim mi diye geziniyorum ortalikta Beslenme işini daha dün çözebildim. Onu halledince gerisi de geliyormuş.
Ay kız sen görünmüyordunKızlar merhabaBayadir yazamadım buraya arada sırada girip takip etmeye çalıştım..Annem elini kırdı ameliyat oldu fln derken kndimle bile ilgilenmeye vaktim olmadi hiç .. Alışverişi bile yeni yaptık çantamı hazirliycam inşallah..Bende 37 de sezeryan olucam inşallah bı aksilik olmazsa 1 Ekim gibi olucak sanırım..
Bu arada mini mini minnoslar katılmış aramızaSağlıkla hayırla buyusunler inşallah Uykusuz geceler de başlamış
Gebelik haberleri de geliyo masallah sağlıkla gelsinler küçük melekler
Ahsen555 canım öyle üzüldüm ki inan söyleyecek birşey bulamıyo insan..Bende 4 tane gebelik kaybi yaşadım atlatmasi çok zor oldu ama her defasında yeniden toparladım kendimi yeniden başladım Allah'a dua etmeye yalvarmaya ve ona sığınıp sabırla beklemeye ... Rabbimizin kudreti sonsuz ol der oluverir inşallah..Zor tabi ama kalk ayağa bırakma kendini...Ben hiç unutmuyorum ikizleri kaybettiğimiz de toparlayamamistim kndimi..bı akşam oturuyoruz eltimler kayınvalidemler vs var eşim diğer odada namaz kiliyodu yoktu oda da ... kayınvalidem konuyu açtı sonra bana dedi ki eğer böyle bu şekilde devam ediceksen arkanda yorma oğlumu daha fazla dedi ..odaya gidip hüngür hüngür ağlamıştım yüreğimin yangını mi dersin söyledikleri mi dersin.ahh ah..
Ama elhamdülillah Rabbim yeniden nasip etti inşallah şunun şurasında 20 güne geliyo kucuk beyimiz
Ben inanıyorum en güzel vakitte yine senden alicaz müjdeli haberi ve hep birlikte sayıcaz günlerini
Aynen canım adrenalin seviyorsun zaar.Kız ciddi ciddi son haftaya kadar normal doğurma hayali kurdum doktora bile söyledim macera arama dedi
Canım bende İstanbul’a gittiğimde çoğu şeyi oradan alıp eşim urfaya dönerken arabaya yükledim getirttim. Ben beşiği anne yanı aldım bak resmini de atıyım 70x130 ebat bu modeller seviyorum. 1-2 yaşına kadar yatar dediler ama ben 1 yaşından sonra kısmetse oda yapmayı düşünüyorumKızlar yardıma ihtiyacım var, biz türkiyeye arabayla geldik ve eşimin ekimde arabayı tekrar kıbrısa götürmesi gerekiyor, ben de hazır araba gidiyorken arkasını doldurayım diyorum, beşikler mama sandalyeleri falan türkiyede çok daha uygun fiyatlı, burdan alıp göndereyim kıbrısa. Beşik olarak ne almam gerekiyor, park yataklara baktım 70*120 ebatları, çocuk kaç yaşına kadar yatabilir onda. Çünkü sanırım 4 5 aylık olana kadar türkiyede kalacağım, burda ablalarımdan kalan beşiklerle idare ederim, ama kıbrısa göndereceğimi daha büyük mü alayım sizce, yoksa park yataklar yeterli olur mu 3 yaşına kadar falan
Canim Amin Allah razı olsun iyiki varsınız cok teşekkür ederim ❤Ay sevinçlim çok mutlu oldum canım, Allah daim etsin, darısı pıt pıt atan kalbine, minik tekmelerine olsun inşallah sağlıkla al kucağınaAygülüme olsun darısı, bu gruptaki herkes bu güzel haberi paylaşsın inşallah çok istiyorum çok
Çok güzelmiş canım, güle güle eskitsin miniğinCanım bende İstanbul’a gittiğimde çoğu şeyi oradan alıp eşim urfaya dönerken arabaya yükledim getirttim. Ben beşiği anne yanı aldım bak resmini de atıyım 70x130 ebat bu modeller seviyorum. 1-2 yaşına kadar yatar dediler ama ben 1 yaşından sonra kısmetse oda yapmayı düşünüyorum
Maho az kalmış yavrunaKızlar merhabaBayadir yazamadım buraya arada sırada girip takip etmeye çalıştım..Annem elini kırdı ameliyat oldu fln derken kndimle bile ilgilenmeye vaktim olmadi hiç .. Alışverişi bile yeni yaptık çantamı hazirliycam inşallah..Bende 37 de sezeryan olucam inşallah bı aksilik olmazsa 1 Ekim gibi olucak sanırım..
Bu arada mini mini minnoslar katılmış aramızaSağlıkla hayırla buyusunler inşallah Uykusuz geceler de başlamış
Ahsen555 canım öyle üzüldüm ki inan söyleyecek birşey bulamıyo insan..Bende 4 tane gebelik kaybi yaşadım atlatmasi çok zor oldu ama her defasında yeniden toparladım kendimi yeniden başladım Allah'a dua etmeye yalvarmaya ve ona sığınıp sabırla beklemeye ... Rabbimizin kudreti sonsuz ol der oluverir inşallah..Zor tabi ama kalk ayağa bırakma kendini...Ben hiç unutmuyorum ikizleri kaybettiğimiz de toparlayamamistim kndimi..bı akşam oturuyoruz eltimler kayınvalidemler vs var eşim diğer odada namaz kiliyodu yoktu oda da ... kayınvalidem konuyu açtı sonra bana dedi ki eğer böyle bu şekilde devam ediceksen arkanda yorma oğlumu daha fazla dedi ..odaya gidip hüngür hüngür ağlamıştım yüreğimin yangını mi dersin söyledikleri mi dersin.ahh ah..
Ama elhamdülillah Rabbim yeniden nasip etti inşallah şunun şurasında 20 güne geliyo kucuk beyimiz
Ben inanıyorum en güzel vakitte yine senden alicaz müjdeli haberi ve hep birlikte sayıcaz günlerini
Allah seniKız ciddi ciddi son haftaya kadar normal doğurma hayali kurdum doktora bile söyledim macera arama dedi
Evet canım demonte evde kurduk biz . Satıcı bunda 2-3 yaşına kadar yatabileceğini söylemişti ama bence 3 yaş için zor. Civil ve e bebekte de var bu modellerden .Çok güzelmiş canım, güle güle eskitsin miniğinbu demonte model mi, çünkü tek parça arabanın arkasına sığması imkansız Bana kolay taşınabilir olması lazım
Hadi ya du bakayımE nabız var mı sende? Ben dün bi bakayım dedim, operaysyonda kullanılan eldivene kadar yazıyor.
Tamam canım sağolasın,hafta içi ebebeke gideceğiz zaten, gözümle görür karar veririm bir şeye ben de.Evet canım demonte evde kurduk biz . Satıcı bunda 2-3 yaşına kadar yatabileceğini söylemişti ama bence 3 yaş için zor. Civil ve e bebekte de var bu modellerden .
teşekkür ederiz teyzesi
Allah razı olsun canımKızlar merhabaBayadir yazamadım buraya arada sırada girip takip etmeye çalıştım..Annem elini kırdı ameliyat oldu fln derken kndimle bile ilgilenmeye vaktim olmadi hiç .. Alışverişi bile yeni yaptık çantamı hazirliycam inşallah..Bende 37 de sezeryan olucam inşallah bı aksilik olmazsa 1 Ekim gibi olucak sanırım..
Evet abla kilo vermek için uğraşacağım bel fıtığı mı zorluyorTontik tontik de ne tatlısındır haaE bak işte bi uğraş sana dombililikten terfi et yavrucum. Kendini zayıflamaya ver
Amin canım inşallah rabbim duysun inşallah dualarımızı çok sağolunVarsın embriyon Olmasın boş ver üzülme ahsenim, vücudun hamileliği tattı, bi daha isteyecek gör bak doğal yoldan hamile kalacaksın bana öyle geliyorkendini toparlamaya bak, hayatı kendine de eşine de zehir etme canım benim. Yuvanızda hep çiçekler açsın inşallah
Aynen canım daha iyi olurTamam canım sağolasın,hafta içi ebebeke gideceğiz zaten, gözümle görür karar veririm bir şeye ben de.
Sen millete hiç bakma canım için yaniyorki ağlıyorsun etrafta akıl hocası çok neler duyuyoruz neler boşver.kenfine yeni mesgaleler bul kafan dağılsın.tamam oda babası ama hiç bı babanın anne kadar içi yanmazdir çünkü sen taşıdın 9 ay sen hissettin onu.rabbim ikinizede sabır versin.Allah razı olsun canımkayıpların için üzgünüm malesef küçük olamayınca büyük olmuyor zor oluyor çok zor Allah bu durumda olan herkese sabır versin düşmanımın başına bile vermesin bu acıyı. Yeni doğacak minik erkek için de çook sevındım sağlıcakla doğsun inşallah Allah tamamına erdirsin bana da destek olmaktan Ziyade köstek olan çok. Ağlıyormuşum da eşimi çok üzüyormuşum bitek benım çocuğummuymuş. Böylelerini de Allaha havale ediyorum