Adlarıyla yaşasınlar canım inşallah, hepsi çok güzel. Hepsi yakışır miniklereEvet bu aralar dua popüler.daha çok değişir bu isim olayları.bizimde kız olursa ALYA (kesin gibi hep hayalinmdeki) eşimde çok begendi.MİNA. YADA ELİZAN.erkekde Aras, Arel ,ayaz,karan bunlar tercihimiz bakalım
Tek derdimiz isim olsun canım benim.yeterki sağlıkla kucağımıza alalım.ayrintiliya ne zaman gideceksin?Adlarıyla yaşasınlar canım inşallah, hepsi çok güzel. Hepsi yakışır miniklere
İkinci testi verdin mi
Yaptırdım ikinci testide kizlar 1002 cikti sonucum haftaya sali kese randevusu verdiler hayırlısı bakalımOldu sevinçlim çok şükür,göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman valla.sağlıkla doğurup kucağımıza alalım inşallah
Yaptın mı bi daha test, kaç çıktı, haftaya keseyi kesin görürsün bu değerle inşallah
21 eylülde randevum var canım. Allah izin verirse ayrıntılı bakılır o zamanaTek derdimiz isim olsun canım benim.yeterki sağlıkla kucağımıza alalım.ayrintiliya ne zaman gideceksin?
Alışmak dediğin, ilk anda o kan çekiyor zaten birbirineKofimm, alıştın mı oğlanaannelik öğreniliyor di mi, ben çok korkuyorum emzirememekten, onun haricinde 4 yeğen büyüttüm herşeylerine vakıfım ama emzirmek ürkütüyor
Bak bakalımHadi ya du bakayım
Kadın dogumcunmu bakacak radyoloji Dr mu?21 eylülde randevum var canım. Allah izin verirse ayrıntılı bakılır o zamana
Yaptırdım ikinci testide kizlar 1002 cikti sonucum haftaya sali kese randevusu verdiler hayırlısı bakalım
Allah razı olsun cnmÇok sevindimmm
Allah ayırmasın canım benim, analık iç güdüseldir derler, onu doyurmaya korumaya kollamaya odaklanıyorsun. Silikon meme ucu alayım bi de gümüş kapak alayım iyi dedinAlışmak dediğin, ilk anda o kan çekiyor zaten birbirineOna bakinca tüm süreç gözümün önünden geçiyor. Covid, gelmeyen âdet, gebelik testi .... emzirmek gerçekten başlı başına bir iş. Hastanedeki 2 gün inan 4 saat uyumamışımdır. Sırf beslenme mevzusundan. Eve geldim, evde de durumlar değişmedi. Taa ki silikon meme ucu alana kadar. Çok şükür onunla çözdük olayı. Sana tavsiyem gümüş göğüs ucu kalkanı al. Gerçekten işe yarıyor ve emme işini senkronize edemzsen bebeğinle, alternatif yollar dene canım
Gittiğim doktor iyi bir doktor, aynı zamanda perinatolog. Kendisi bakacak canım, aslında detaylı için özellikle alınmış bir randevu değil, ayda bir çağırıyor, ama gittiğimde baya her yerine bakıyor, 1 ay önce gittiğimde idrar kesesine kadar gösterdi bize, beynine ciğerlerine kemiklerine her yerine baktı yarım saat anlattı. Yine öyle yapar heraldeKadın dogumcunmu bakacak radyoloji Dr mu?
Canım kolik için tek tavsiyem gündüzleri dua edip Allah'tan sabır istemen olur. Çok zor asla susmuyorlar. Artık çocuk ağlamasın diye değil katılıp kararmasın diye uğraşıyorsun.Nosking imdaaattt....!!!
Ya benimki de kolik durmuyo uyumuyo
Biogaia ve simplex kullaniyorum fayda etmiyor
Tavsiye istiyorum canimya
Önce sen hissedersin eşin 20. Haftadan sonra falan hisseder yanlış hatırlamıyorsam bizde öyle olmuştu elini koyduğunda birden hissetmişti o işk an çok güzelEvet çok çabuk geçiyor, yarıladım resmenbi hareketlense ben de rahat edecem. Eşim çok meraklı,istiyor ki hemen tekme atsın
Beyaz gürültü siyah gürültü ne varsa açıyorum masaj yapiyorum gaz yapacak besinlerden uzak duruyorum ama çok huzursuzCanım kolik için tek tavsiyem gündüzleri dua edip Allah'tan sabır istemen olur. Çok zor asla susmuyorlar. Artık çocuk ağlamasın diye değil katılıp kararmasın diye uğraşıyorsun.
Ben o damlaların hiç faydasını görmedim. Doktora yazdım en son relactaz ver emzirmeden önce 4er damla dedi. Gaz çıkışını epey kolaylaştırdı relactaz kullanmayı unuttuğum zaman hemen fark ediyor.
Benimkiler yaklaşık 2 haftadır sadece bir kez kolik krizi yaşadı. Ama 2 haftadır kolik saatinden bir saat önce banyo masaj yapıp beyaz gürültü açıyorum ve koliğin bitmesi gereken saate kadar kapatmıyorum. Denk mi geldi bilmiyorum bi dene istersen
Ben hala korkuyla bekliyorum. O saatlerde genelde huzursuz oluyorlar zaten. Ne yaparsan yap gaza engel olunmuyor ya. Sadece su içsen yine gaz oluyor. Durumu kabullenip mücadele etmeyi bırakınca daha kolay ama. Tamam bebekler kolik ve ben her gün aynı saatte bunu yaşayacağım diyorsun ve tuhaf bir şekilde sabır stoklarını doldurmuş oluyorsunBeyaz gürültü siyah gürültü ne varsa açıyorum masaj yapiyorum gaz yapacak besinlerden uzak duruyorum ama çok huzursuzDedigin gibi kaskatı kesiliyor hepsi faydasiz maalesef saydiklarindan bi relactazi denemedim yarın sorayim doktoruna belki önerir bana da. Inşallah faydasını görürüm bende
Oh maşallah bu arada seninkilere umarım bidaha o krizleri yaşamazlar yaşatmazlar çok zor YaAllah yardımcımız olsun.
Ayy severim onun hıçkırığınıÖnce sen hissedersin eşin 20. Haftadan sonra falan hisseder yanlış hatırlamıyorsam bizde öyle olmuştu elini koyduğunda birden hissetmişti o işk an çok güzelbak bi hissetsin eli karnından gitmicek bu sefer . Bizimki de öyle devamlı karnımda adamın ya eli ya suratıyla geziyom Urfa sıcağında zaten 30 lü haftalarda artık karnını delecek gibi oluyo bebek . Arada hıçkırık tutuyo hissediyorsun
Ay oldu bu iş hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin çok sevindimYaptırdım ikinci testide kizlar 1002 cikti sonucum haftaya sali kese randevusu verdiler hayırlısı bakalım
Hahaha alış alış daha gitmez eşin oradanAyy severim onun hıçkırığınıeşimin kafası şimdiden göbeğimde,artık sesleri duyabiliyormuş dediğimden beri konuşuyor kızıyla geçenlerde karnım kuruldadı, içerde döndü heralde sesini duydum diyor, yok artık dedim
Ayy Amin canim inşallah hala inanamıyorum şaka gibi geliyorAy oldu bu iş hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin çok sevindimçok mücadele ettin Allah mükafatını verdi