Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Karasbaby Karasbaby nasılsın canım hiç hissettin mi bebisi bugün kaç oldun? Bu arada bebisin adida güzel İNCİ...
Bebekim🥰 17. Hafta bitti çok şükür, 18. Haftaya girdim Allahın izniyle🙏🏻
biraz biraz kıpırdanmalar var sanki, karnımın içinde pıt pıtlar oluyor ama belli belirsiz hala, bından sonra daha sıklaşır ve şiddetlenir heralde. Karnım büyüyor ordan anlıyorum bebeğin de büyüdüğünü🤩💕 kıyafetlerimin içine sığamıyorum, hiç bişeyde rahat edemiyorum umut bebekim hep pijamayla gezmek istiyorum😂 sende ne var ne yok, bebekleri ne zaman görecen inşallah💖 cinsiyet söyler bundan sonra heralde bi tahminde bulunur Doktorun, hadi bi kız bi oğlan olsun sağlıkla iki meyveden de tatmış olursun inşallah🙏🏻
babası İnci koyalım dedi ama ben kararsızım bakalım daha vaktimiz var netleşimce yazarım sizlere de🥰💖💕🦋

Sen millete hiç bakma canım için yaniyorki ağlıyorsun etrafta akıl hocası çok neler duyuyoruz neler boşver.kenfine yeni mesgaleler bul kafan dağılsın.tamam oda babası ama hiç bı babanın anne kadar içi yanmazdir çünkü sen taşıdın 9 ay sen hissettin onu.rabbim ikinizede sabır versin.
Amin canım aynen takmıyorum istediklerini söylesinler

biraz biraz kıpırdanmalar var sanki, karnımın içinde pıt pıtlar oluyor ama belli belirsiz hala, bından sonra daha sıklaşır ve şiddetlenir heralde. Karnım büyüyor ordan anlıyorum bebeğin de büyüdüğünü🤩💕 kıyafetlerimin içine sığamıyorum, hiç bişeyde rahat edemiyorum umut bebekim hep pijamayla gezmek istiyorum😂 sende ne var ne yok, bebekleri ne zaman görecen inşallah💖 cinsiyet söyler bundan sonra heralde bi tahminde bulunur Doktorun, hadi bi kız bi oğlan olsun sağlıkla iki meyveden de tatmış olursun inşallah🙏🏻
babası İnci koyalım dedi ama ben kararsızım bakalım daha vaktimiz var netleşimce yazarım sizlere de🥰💖💕🦋
İnci ismi gerçekten çok güzel ❤️ adıyla yaşasın inşallah 🤲

Yavaş yavaş hissetmeye başladım o zaman büyüdükçe dahada netleşir o pıt pitlar.kiyafet dolaplarını yenilemek şart ben evden çıkmayınca sabah akşam pijama geziyorum pandemi çar zaten gelen giden de yok rahat yani.normalde bu aylarda rahatlama görülür bende tam tersi aşırı hazımsızlık ve safra çıkarma durumu var açım ACC😱herşey bebisler için.16.haftada gideceğim Dr inşallah bu kez bir tahminde bulunur cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı hayırlı olsun yeterki ama dediğin gibi tabi bı erkek bı kız olursa çok güzel olur.subat formunda okudumda isim olayını gayet güzel kibar.bende bı öğreneyim cinsiyeti sonra isim ve kıyafet araştırması başlıyacak.

Yavaş yavaş hissetmeye başladım o zaman büyüdükçe dahada netleşir o pıt pitlar.kiyafet dolaplarını yenilemek şart ben evden çıkmayınca sabah akşam pijama geziyorum pandemi çar zaten gelen giden de yok rahat yani.normalde bu aylarda rahatlama görülür bende tam tersi aşırı hazımsızlık ve safra çıkarma durumu var açım ACC😱herşey bebisler için.16.haftada gideceğim Dr inşallah bu kez bir tahminde bulunur cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı hayırlı olsun yeterki ama dediğin gibi tabi bı erkek bı kız olursa çok güzel olur.subat formunda okudumda isim olayını gayet güzel kibar.bende bı öğreneyim cinsiyeti sonra isim ve kıyafet araştırması başlıyacak.
Evet önce sağlıklı olsunlar, sağlıkla doğsunlar, gerisi halledilir zaten🙏🏻 Valla isim önerilerine açığım, yeni isimler kulağıma hoş gelmiyor açıkçası. Bana kalsa DUA koyacağım ama herkes karşı çıktı, anlaşılması zor doğa’yla karışır falan dediler. Halbuki o benim kabul olmuş en büyük en güzel DUA’m🥰
Sende var mı isim alternatifleri kız erkek belli mi nenkoyacağınız

Amh kaçtı senin hemen bı amh testi yaptır bakalım yaklaşmış misin?ihmal etme git bı Dr canım.alacagin yolluk sana bebiş olsrak gelsin inşallah🙏burda bı arkadaş o masajla hamile kalmış ya denemek gerek
0,5 ti 2 sene önce canım. O yüzden tüp bebek olayına girdim. Yaş 42,5 benim işim zor kızlar. Yaş aldıkça bazı şeyler gözünü korkutuyor.

mahbubiti mahbubiti zaman nasıl geçmiş ben hiç birşey anlamadım. Doğuma ne kalmış şurda 😱 inanamıyorum.
Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşir inşallah annenin koluda. Ara ara giriyorsun. Doğumdan sonra yazmayı unutma.
Karasbaby Karasbaby tatlım 🥰 17 haftalık olmuş bebiş maşallah 🧿 sen doğumu Türkiye de yapacaksın demek. Doktor olayını hallettin mi.

Allah seni 😂 öyle sancılı kanamalı bir hamilelikten sonra bu cümleyi kurabildin yani😂 neyse sağlıkla doğdular çok şükür canım, ameliyat izi nedir ki, bebeler kalbimizin en derin yarası değil mi🤗 hep var olsunlar inşallah
Doğumdan sonra her şeyi unutuyorsun canım. Uğraşlar, olmuyor diye ağladığın günler, tüp bebek denemeleri, hamilelikteki sıkıntılar, sezaryen ağrıları hicbir şeyi hatırlamıyor insan. Çok şükür onları veren rabbime. Gönlünde evlat hasreti olan herkese tattirsin inşallah

Hay maşallah ne ara 18 hafta oldun zaman su gibi akıp gidiyor valla 😍😊
18. Haftadan sonra iyice çoğalır hareketler 🤩 ismi çok güzel inci benimde alternatiflerimde vardı

0,5 ti 2 sene önce canım. O yüzden tüp bebek olayına girdim. Yaş 42,5 benim işim zor kızlar. Yaş aldıkça bazı şeyler gözünü korkutuyor.
Ne zam deneyeceksin birdaha?öyle ama yinede mücadeleye devam et ara verme imkanın varsa.iyi bı merkezde birdaha dene neden olmasin

Evet önce sağlıklı olsunlar, sağlıkla doğsunlar, gerisi halledilir zaten🙏🏻 Valla isim önerilerine açığım, yeni isimler kulağıma hoş gelmiyor açıkçası. Bana kalsa DUA koyacağım ama herkes karşı çıktı, anlaşılması zor doğa’yla karışır falan dediler. Halbuki o benim kabul olmuş en büyük en güzel DUA’m🥰
Sende var mı isim alternatifleri kız erkek belli mi nenkoyacağınız
Evet bu aralar dua popüler.daha çok değişir bu isim olayları.bizimde kız olursa ALYA (kesin gibi hep hayalinmdeki) eşimde çok begendi.MİNA. YADA ELİZAN.erkekde Aras, Arel ,ayaz,karan bunlar tercihimiz bakalım

Allah razı olsun canım 🤲 kayıpların için üzgünüm malesef küçük olamayınca büyük olmuyor zor oluyor çok zor Allah bu durumda olan herkese sabır versin düşmanımın başına bile vermesin bu acıyı. Yeni doğacak minik erkek için de çook sevındım sağlıcakla doğsun inşallah Allah tamamına erdirsin 🤲❤️ bana da destek olmaktan Ziyade köstek olan çok. Ağlıyormuşum da eşimi çok üzüyormuşum bitek benım çocuğummuymuş. Böylelerini de Allaha havale ediyorum
Gerçekten böyle mi düşünüyorlar böyle mi yorum yapıyorlar inanki taş kalpliler yok artık diyorum senin içinde yaşadıklarını kimse bilemez uzaktan davulun sesi güzel geliyor millete en güzeli Allaha havale etmişsin

Yaaa inanmiyorum 17 hafta oldu mu 🧿😍
Masallah yaa bu arada inci ismi cok guzel ❤❤

mahbubiti mahbubiti zaman nasıl geçmiş ben hiç birşey anlamadım. Doğuma ne kalmış şurda 😱 inanamıyorum.
Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşir inşallah annenin koluda. Ara ara giriyorsun. Doğumdan sonra yazmayı unutma.
Karasbaby Karasbaby tatlım 🥰 17 haftalık olmuş bebiş maşallah 🧿 sen doğumu Türkiye de yapacaksın demek. Doktor olayını hallettin mi.
Aygülüm evet hallettim, ablamın doktoruna gidiyorum, yeğenimi de o doğurtmuştu🥰 memnunum çok şükür🙏🏻
Lütfen kendini şartlama 42 oldum menopoza giriyorum diye, 0,5 amh hiç de kötü bir değer değil, neler duyduk gördük burda. 0,02lerle hamile kalanlar var
Tek bir tanecik yumurta tek bir tanecik sperm birleşip gelecek kollarına inşallah🙏🏻🤩 avokado ye, koenzimq10 iç. Eşine de pekmez içir. Allah çok büyük, herkese gücü yeter💕 inşallah senden de çok güzel haberler alacağız canım inşallah

Doğumdan sonra her şeyi unutuyorsun canım. Uğraşlar, olmuyor diye ağladığın günler, tüp bebek denemeleri, hamilelikteki sıkıntılar, sezaryen ağrıları hicbir şeyi hatırlamıyor insan. Çok şükür onları veren rabbime. Gönlünde evlat hasreti olan herkese tattirsin inşallah
Amin canım, unutursun tabi, bir gülüşleri yetiyordur eminim. Çok güzel doğurmuşum diyosun her baktığında di mi😂🥰💕

Yaaa inanmiyorum 17 hafta oldu mu 🧿😍
Masallah yaa bu arada inci ismi cok guzel ❤❤
Oldu sevinçlim çok şükür,göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman valla.sağlıkla doğurup kucağımıza alalım inşallah🙏🏻💕
Yaptın mı bi daha test, kaç çıktı, haftaya keseyi kesin görürsün bu değerle inşallah

X