- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Sabri'nin mükafatı geliyor canım rabbim tamamına erdirsin oh iyi ya ikiz gelsin bence ikiz yani a yoldaş ariyodumKizlar kan sonucum 520 cikti
Allah razı olsun canımSabri'nin mükafatı geliyor canım rabbim tamamına erdirsin oh iyi ya ikiz gelsin bence ikiz yani a yoldaş ariyodum
Yaaaa❤❤❤Kizlar kan sonucum 520 cikti
Amin inşallah canım Allah razı olsunYaaaa❤❤❤
Çok çok sevindim gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin
Tabi ultrasyonda belli olur ama bence ikiz çok yüksek bı değer maşallah barikallah.katlanmasinada bakalım ama hazır ol ikiz anası olmaya.cift transferdi degilmiAllah razı olsun canım
Ayy öyle mi dersin bilmem ki Ben hic bisey hissedemiyorum
Evet cnm çift embriyo transferiydi hayırlısı bakalim p.tesi ikinci kan testi nasil cikicakTabi ultrasyonda belli olur ama bence ikiz çok yüksek bı değer maşallah barikallah.katlanmasinada bakalım ama hazır ol ikiz anası olmaya.cift transferdi degilmi
İyiiyim diyimEvet uyurken çok tatlılar
Sen nasilsin bacım az kalmış heyecan var mı?
Ayy harika bir haber buuuKizlar kan sonucum 520 cikti
Kız sezaryenden benim kadar korkan yoktur. Sırf sezaryen korkuma hep normal doğum istemiştim biliyorsun ama korkulacak kadar değilmiş. Sadece ilk gün oturup kalkmak zor oluyor.İyiiyim diyimkuyruk sokumum ağrıyo 2 gündür sanırım bel fıtığım var oraya baskı oluyor zor oturuyom 36+6 yım 38+6 da alacak tam 2 hafta kaldı çok heyecanlıyım bi yandan korkuyorum karışık duygular valla
İyi olmak zorundasın Ahsenim Allah sana sabırların en büyüğünü versin kısmet bu kadarmış ömrü bu kadarmış yeniden hamile kalacaksın inşallahYok abla haftaya dönüyorum. İyi değilim iyi de olmak istemiyorum minik kızım toprağın altında yatarken iyi olmak bencillik geliyor
Kız ben normalden aşırı korkuyorum sezeryandan da korkuyorumKız sezaryenden benim kadar korkan yoktur. Sırf sezaryen korkuma hep normal doğum istemiştim biliyorsun ama korkulacak kadar değilmiş. Sadece ilk gün oturup kalkmak zor oluyor.
Doğumda korkuyu unut bence en güzel hisleri gölgeliyor sonra sadece korktuğun aklına geliyor
Daha 25 yaşındasın tazeciksin. Umutsuz olmanı gerektiren hiçbir durum yok. Acını tabii ki de yaşayacaksın ama geleceğe baktığında kara duvarlar değil, beyaz bulutlar gör küçüğümAhh inşallah ablao günün gelmesini bekliyorum bende o halde Allah nasip eder inşallah içimde umut yeşertiyorsunuz gerçekten hepinizden Allah razı olsun
Rabbim katından hesapsız zahmetsiz ve bolluk bereket vesilesi hayırlı nesiller versin inşallahEvet canım bende Allaha havale ediyorum bir hataları varsa hayrlısı olsundualarına talibim Allah razı olsun
Var canım benKız sezaryenden benim kadar korkan yoktur. Sırf sezaryen korkuma hep normal doğum istemiştim biliyorsun ama korkulacak kadar değilmiş. Sadece ilk gün oturup kalkmak zor oluyor.
Doğumda korkuyu unut bence en güzel hisleri gölgeliyor sonra sadece korktuğun aklına geliyor
Onu bende merak ediyorum. Sormak aklıma da gelmedi, estetik dikiş vs oluyor mu sezeryandaKız ben normalden aşırı korkuyorum sezeryandan da korkuyorumbi de belden aşağı uyuşmalı istiyorum bebeği göreyim diye ama beni kesiyorlar bilinci oluşuyo kafamda bakalım napcam sonrasında çok iz kalıyor mu karnında ameliyat izi o ize bakmaya da korkarım ben
Yoktu canım malesefEn iyisi canım.ne demek tabiki duamdasin her zaman bı an önce toparlanirsin inşallah.varmiydi dondurulmuş embriyon
Canım inşallah Allah razı olsun zaten kendimi toparlamazsam eşimle çıkmaza gireceğizİyi olmak zorundasın Ahsenim Allah sana sabırların en büyüğünü versin kısmet bu kadarmış ömrü bu kadarmış yeniden hamile kalacaksın inşallahtüm dualarımız seninle yaşın daha genç Allah sana en hayırlı evladı nasip etsin toparlanmaya çalış
Ahh yaşlandım abla dombili dombili geziyorumDaha 25 yaşındasın tazeciksin. Umutsuz olmanı gerektiren hiçbir durum yok. Acını tabii ki de yaşayacaksın ama geleceğe baktığında kara duvarlar değil, beyaz bulutlar gör küçüğüm
Aminnn Allah razı olsunRabbim katından hesapsız zahmetsiz ve bolluk bereket vesilesi hayırlı nesiller versin inşallahyaşadığınız ağır sınavın mükafatı tezzamanda size ulaşsın inşallah
12.günüm canimAyy harika bir haber buuumaşallah kaçıncı günde çıktı değerin çok iyi çok sevindim hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin