Benimki estetik dikiş ama çizgi şeklinde yara izi var şu an. Ilerde kaybolacağını da düşünmüyorum soğan doğrarken parmağını kesince bile izi kalıyor bu mu kalmayacakKız ben normalden aşırı korkuyorum sezeryandan da korkuyorumbi de belden aşağı uyuşmalı istiyorum bebeği göreyim diye ama beni kesiyorlar bilinci oluşuyo kafamda bakalım napcam sonrasında çok iz kalıyor mu karnında ameliyat izi o ize bakmaya da korkarım ben
Olsun rabbim bı güç ve bereket veriyor İnanki.daha yaşında çok genç çok zamanınız var birdaha dönersiniz belkide kendiliğinden olur nelere şahit oluyoruz burda.Yoktu canım malesef
Aslında doğuma girmeden imza almaları lazım. Niye son anda yapmışlar. Bunda bir sıkıntı var.Canım ben hiç hatırlamıyorum imzam da yok zaten. Mavi boya ile baş parmağı mı basmışlar
Canım ya ikidir adetim 1,5 gün sürüyor. Bu covit alışından sonra oldu ondanmıdır. Menopoza mı yaklaştım. Bilemiyorum. Bu yumurtlamamda iki gün sonra kocamla ayrı kalacağız gibi. İki günlük yolluk alacağımAynen öyle tatlım.mecbur kalıyorsun imzalamaya yoksa işlem yapılmıyor.sen ne yaptın su dogurganlik masajini yapiyormusun bı dene canım eşinde sorun yoksa
Süperrrr canım tebrik ederim seniKizlar kan sonucum 520 cikti
Aygülüm Allah razı olsun canımSüperrrr canım tebrik ederim seniAllah tamamına erdirsin inşallah
Maşallah canım Allah tamamına erdirsinKizlar kan sonucum 520 cikti
Estetik dikiş hatta yapıştırma diye duydum ben hep ama henüz ne yapıyorlar hiç konuşmadım . Rapor ne için lazım kiOnu bende merak ediyorum. Sormak aklıma da gelmedi, estetik dikiş vs oluyor mu sezeryandabirdə somuöta ameliyat ya epikriz almak lazım mı ben birşey almadım bi rapor vs
O da baba onunda içi yanıyordur ama tabi sen daha fazla dağıldın . Öyle yapma toparlan eşinle Aran bozulmasın elele başbaşa verin birlikte ayağa kalkın yol alın vardır Allah’ın da bir bildiği . Yeniden hamile kalabilirsin illa tüp bebekle olacak değilya . Toparlan dağıtma kendini. Sen zaten anne oldun . gebeliği sana tattıran Allah kucağında görmeni de elbet tattırırCanım inşallah Allah razı olsun zaten kendimi toparlamazsam eşimle çıkmaza gireceğiz
Ayy hadi bakalım acaba ikisi mi tuttu12.günüm canim
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Evet baya aşağıdan kesiyorlar çamaşır hizası ya da daha altı dediğin gibi mutlaka iz kalır ama belki o ızarıklık gider. Annemde öyle diyordu o uyuşukluk zor gidiyormuş. Kız ben bakmaya korkarım dokunmaya naparım hiç bilmiyorum ya sonuçta genital temizlik falan yapmamız gerekecekBenimki estetik dikiş ama çizgi şeklinde yara izi var şu an. Ilerde kaybolacağını da düşünmüyorum soğan doğrarken parmağını kesince bile izi kalıyor bu mu kalmayacak
Ama çok aşağıdan kesmişler çamaşır lastiğinin altında kalıyor.
Iz değil de kesilen yerin üst kısmı uyuşuk kalıyor 2-3 sene bazen çok daha uzun süre uyuşuklugun geçmediği oluyormuş. Ben oraya dokunamıyorum mesela icim bi tuhaf oluyor
Öyle canım haklısın hayrlısı olsun inşallahO da baba onunda içi yanıyordur ama tabi sen daha fazla dağıldın . Öyle yapma toparlan eşinle Aran bozulmasın elele başbaşa verin birlikte ayağa kalkın yol alın vardır Allah’ın da bir bildiği . Yeniden hamile kalabilirsin illa tüp bebekle olacak değilya . Toparlan dağıtma kendini. Sen zaten anne oldun . gebeliği sana tattıran Allah kucağında görmeni de elbet tattırır
Ay aynı benim şuanki durum. 2 3 sene uyuşuk kalıyor demek heBenimki estetik dikiş ama çizgi şeklinde yara izi var şu an. Ilerde kaybolacağını da düşünmüyorum soğan doğrarken parmağını kesince bile izi kalıyor bu mu kalmayacak
Ama çok aşağıdan kesmişler çamaşır lastiğinin altında kalıyor.
Iz değil de kesilen yerin üst kısmı uyuşuk kalıyor 2-3 sene bazen çok daha uzun süre uyuşuklugun geçmediği oluyormuş. Ben oraya dokunamıyorum mesela icim bi tuhaf oluyor
Estetikmiş benimde eşim öyle dedi. Aynen yapıştırma gibi kendinden kaynamalı. Üzerine sprey bant mı ne sıktılar. Rapor derken sonuçta hi operasyon geçirdik ya elimizde ne olduğumuza dair bi evrak olsa daha iyi değil miEstetik dikiş hatta yapıştırma diye duydum ben hep ama henüz ne yapıyorlar hiç konuşmadım . Rapor ne için lazım ki
Tontik tontik de ne tatlısındır haaAhh yaşlandım abla dombili dombili geziyorum
E nabız var mı sende? Ben dün bi bakayım dedim, operaysyonda kullanılan eldivene kadar yazıyor.Estetikmiş benimde eşim öyle dedi. Aynen yapıştırma gibi kendinden kaynamalı. Üzerine sprey bant mı ne sıktılar. Rapor derken sonuçta hi operasyon geçirdik ya elimizde ne olduğumuza dair bi evrak olsa daha iyi değil mi
Benim ortası uyuşuk göbek deliğinin hemen altı.Ay aynı benim şuanki durum. 2 3 sene uyuşuk kalıyor demek hekarnın yan kısımları da hafif uyuşuk benim seninde öyle mi
Amh kaçtı senin hemen bı amh testi yaptır bakalım yaklaşmış misin?ihmal etme git bı Dr canım.alacagin yolluk sana bebiş olsrak gelsin inşallahCanım ya ikidir adetim 1,5 gün sürüyor. Bu covit alışından sonra oldu ondanmıdır. Menopoza mı yaklaştım. Bilemiyorum. Bu yumurtlamamda iki gün sonra kocamla ayrı kalacağız gibi. İki günlük yolluk alacağımkısmet ya tutarsa diyeceğiz önümüzdeki ay artık masaja başlayacağım.
Nasıl doğuracaktin kız ikisinide sanki boşver uyuşuk kalsınBenim ortası uyuşuk göbek deliğinin hemen altı.
Doktora sormuştum uzuuun bir süre uyuşuk kalacak dedi ben 3-5 ay sonra geçer sanmistim. Biri söyledi 2 sene geçmemiş başka birinin 5 sene geçmemiş. Ömür boyu falan diyenler var keşke doğumdan önce bilseydim normal olsun diye ısrar ederdim bari