Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benimki estetik dikiş ama çizgi şeklinde yara izi var şu an. Ilerde kaybolacağını da düşünmüyorum soğan doğrarken parmağını kesince bile izi kalıyor bu mu kalmayacak
Ama çok aşağıdan kesmişler çamaşır lastiğinin altında kalıyor.
Iz değil de kesilen yerin üst kısmı uyuşuk kalıyor 2-3 sene bazen çok daha uzun süre uyuşuklugun geçmediği oluyormuş. Ben oraya dokunamıyorum mesela icim bi tuhaf oluyor

Aynen öyle tatlım.mecbur kalıyorsun imzalamaya yoksa işlem yapılmıyor.sen ne yaptın su dogurganlik masajini yapiyormusun bı dene canım eşinde sorun yoksa
Canım ya ikidir adetim 1,5 gün sürüyor. Bu covit alışından sonra oldu ondanmıdır. Menopoza mı yaklaştım. Bilemiyorum. Bu yumurtlamamda iki gün sonra kocamla ayrı kalacağız gibi. İki günlük yolluk alacağım kısmet ya tutarsa diyeceğiz önümüzdeki ay artık masaja başlayacağım.

Onu bende merak ediyorum. Sormak aklıma da gelmedi, estetik dikiş vs oluyor mu sezeryanda birdə somuöta ameliyat ya epikriz almak lazım mı ben birşey almadım bi rapor vs
Estetik dikiş hatta yapıştırma diye duydum ben hep ama henüz ne yapıyorlar hiç konuşmadım . Rapor ne için lazım ki

Canım inşallah Allah razı olsun zaten kendimi toparlamazsam eşimle çıkmaza gireceğiz
O da baba onunda içi yanıyordur ama tabi sen daha fazla dağıldın . Öyle yapma toparlan eşinle Aran bozulmasın elele başbaşa verin birlikte ayağa kalkın yol alın vardır Allah’ın da bir bildiği . Yeniden hamile kalabilirsin illa tüp bebekle olacak değilya . Toparlan dağıtma kendini. Sen zaten anne oldun . gebeliği sana tattıran Allah kucağında görmeni de elbet tattırır

Evet baya aşağıdan kesiyorlar çamaşır hizası ya da daha altı dediğin gibi mutlaka iz kalır ama belki o ızarıklık gider. Annemde öyle diyordu o uyuşukluk zor gidiyormuş. Kız ben bakmaya korkarım dokunmaya naparım hiç bilmiyorum ya sonuçta genital temizlik falan yapmamız gerekecek

Öyle canım haklısın hayrlısı olsun inşallah

Ay aynı benim şuanki durum. 2 3 sene uyuşuk kalıyor demek he karnın yan kısımları da hafif uyuşuk benim seninde öyle mi

Estetik dikiş hatta yapıştırma diye duydum ben hep ama henüz ne yapıyorlar hiç konuşmadım . Rapor ne için lazım ki
Estetikmiş benimde eşim öyle dedi. Aynen yapıştırma gibi kendinden kaynamalı. Üzerine sprey bant mı ne sıktılar. Rapor derken sonuçta hi operasyon geçirdik ya elimizde ne olduğumuza dair bi evrak olsa daha iyi değil mi

Kızlar merhaba Bayadir yazamadım buraya arada sırada girip takip etmeye çalıştım..Annem elini kırdı ameliyat oldu fln derken kndimle bile ilgilenmeye vaktim olmadi hiç .. Alışverişi bile yeni yaptık çantamı hazirliycam inşallah..Bende 37 de sezeryan olucam inşallah bı aksilik olmazsa 1 Ekim gibi olucak sanırım..
Bu arada mini mini minnoslar katılmış aramıza Sağlıkla hayırla buyusunler inşallah Uykusuz geceler de başlamış

Gebelik haberleri de geliyo masallah sağlıkla gelsinler küçük melekler

Ahsen555 canım öyle üzüldüm ki inan söyleyecek birşey bulamıyo insan..Bende 4 tane gebelik kaybi yaşadım atlatmasi çok zor oldu ama her defasında yeniden toparladım kendimi yeniden başladım Allah'a dua etmeye yalvarmaya ve ona sığınıp sabırla beklemeye ... Rabbimizin kudreti sonsuz ol der oluverir inşallah..Zor tabi ama kalk ayağa bırakma kendini...Ben hiç unutmuyorum ikizleri kaybettiğimiz de toparlayamamistim kndimi..bı akşam oturuyoruz eltimler kayınvalidemler vs var eşim diğer odada namaz kiliyodu yoktu oda da ... kayınvalidem konuyu açtı sonra bana dedi ki eğer böyle bu şekilde devam ediceksen arkanda yorma oğlumu daha fazla dedi ..odaya gidip hüngür hüngür ağlamıştım yüreğimin yangını mi dersin söyledikleri mi dersin.ahh ah..

Ama elhamdülillah Rabbim yeniden nasip etti inşallah şunun şurasında 20 güne geliyo kucuk beyimiz

Ben inanıyorum en güzel vakitte yine senden alicaz müjdeli haberi ve hep birlikte sayıcaz günlerini

E nabız var mı sende? Ben dün bi bakayım dedim, operaysyonda kullanılan eldivene kadar yazıyor.

Ay aynı benim şuanki durum. 2 3 sene uyuşuk kalıyor demek he karnın yan kısımları da hafif uyuşuk benim seninde öyle mi
Benim ortası uyuşuk göbek deliğinin hemen altı.
Doktora sormuştum uzuuun bir süre uyuşuk kalacak dedi ben 3-5 ay sonra geçer sanmistim. Biri söyledi 2 sene geçmemiş başka birinin 5 sene geçmemiş. Ömür boyu falan diyenler var keşke doğumdan önce bilseydim normal olsun diye ısrar ederdim bari

Amh kaçtı senin hemen bı amh testi yaptır bakalım yaklaşmış misin?ihmal etme git bı Dr canım.alacagin yolluk sana bebiş olsrak gelsin inşallahburda bı arkadaş o masajla hamile kalmış ya denemek gerek

Nasıl doğuracaktin kız ikisinide sanki boşver uyuşuk kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…