Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ay inşallah kofim yok kız ben aşinalar odakladım kendimi haaa çok mu rahatım nooooo çok korkuyorum ve paniğim bebiş nasıl nasıl gidiyor bakalım
Şaşkın bir şekilde gidiyor bebek 1 haftalık olucak, bu hala venim mi diye geziniyorum ortalikta Beslenme işini daha dün çözebildim. Onu halledince gerisi de geliyormuş.

Resmen kurtariciymis ya iyi ki aklıma geldi de aldım. Öteki türlü hepten zombiye baglardim yani

Şaşkın bir şekilde gidiyor bebek 1 haftalık olucak, bu hala venim mi diye geziniyorum ortalikta Beslenme işini daha dün çözebildim. Onu halledince gerisi de geliyormuş.
Senin senin kofim sana gülüyorum ama ben de öyle olurum kesin mama takviye ediyo musun

Evet uyurken çok tatlılar
Sen nasilsin bacım az kalmış heyecan var mı?

Yok abla haftaya dönüyorum. İyi değilim iyi de olmak istemiyorum minik kızım toprağın altında yatarken iyi olmak bencillik geliyor
Canim yeri geliyor sevincimi heycanimi paylaşıyorum hakkını helal et.senin yürek yangınını asla tahmin edemem.benimde bebeğim yokken birini hamile diye duyunca oğün ağlardım düşün . Seninki tarifsiz bir acı rabbim sana bu günlerini unutturacak güzellikler versin sabah ezanda uyandığımda hep duamdasin İnanki.hastaneden bı sonuç çıktımı peki Dr ihmali varmiymis?

Canım Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın. Ne hakkı canım olur mu öyle şey ben de tüp bebekle sahip oldum kızıma heyecanımı paylaştım her aşamada yazdım seni de takip ediyorum biliyorum tabiki paylaş herşeyini mutluluğunu yaşa inşallah sağlıcakla gelecekler ikiz gibi hatırlıyorum Allah tamamına erdirsin. Bana gelirsek de canım hastane hatası falan yok öyle söylüyorlar hemde beni sezeryana aldıkların da bana bişeylere parmak bastırmışlar hatırlamıyorum. Avukatla görüştük dava açalım ama gerçekten bişey çıkacağını sanmıyorum dedi maddi durumumuz da yok zaten. Avukat sizi boşuna maddi manevi yıpratmak istemem dedi

Evet canım doğru hatirliyorsun ikiz bebek bekliyorum.rabbim tamamına erdirsin inşallahkendilerini sağlama alıyorlar her aşamada bı dünya imza attılar haklısın hiçbirini okumadan mecbur imza atıyoruz.avukatinizda iyiymiş sonuç çıkmayacaksa maddi olarakta sizi yipratmsamis tüp bebekte zaten yeterince yıpranıyor uz.

Evet canım bende Allaha havale ediyorum bir hataları varsa hayrlısı olsun dualarına talibim Allah razı olsun

Yok abla haftaya dönüyorum. İyi değilim iyi de olmak istemiyorum minik kızım toprağın altında yatarken iyi olmak bencillik geliyor
Haklısın böyle düşünmekle tabii. Ama toprağın üstündeki bizler de her zaman toprağın üstünde kalacak değiliz.. kavuşmak vallahide billahide var küçüğüm.. acını dindirecek bişey varsa o da yeni bir yavru. Senin için hep dua ettim. Etmeye de devam edicem. Senin haberini aldığımda kendime sevindigimden fazla sevinicem inan. O günler gelicek biiznillah. Ben 2 sene önce kayıp yaşadım. Seninkiyle asla kıyaslanamaz tabii. Ama ilginç olan neydi biliyor musun? Onun doğum tarihi 7 eylül olucaktı. Bu bebeğimi de 6 eylülde doğurdum. 2 sene önce bana bunu deselerdi inanamazdım. Şimdi senin için de yazılmış olanı bilmiyoruz. O yüzden geleceğe umutla ve hevesle bak. Aşkım benim

Ahh inşallah abla o günün gelmesini bekliyorum bende o halde Allah nasip eder inşallah içimde umut yeşertiyorsunuz gerçekten hepinizden Allah razı olsun

Aşkım ya hakkını helal et. Cok bildirim gelmisti ben toparlayana kadar. Bakamadım. Allah razı olsun canım. Rabbim her birimizin evladını tüm kötülüklerden esirgesin insaallah

Aşkım ya hakkını helal et. Cok bildirim gelmisti ben toparlayana kadar. Bakamadım. Allah razı olsun canım. Rabbim her birimizin evladını tüm kötülüklerden esirgesin insaallah
Tahmin ettim zaten ama yine de tekrardan tebrik mesajımı ileteyim dedim
Nasıl gidiyor bu arada? Sarılık falan yok inşallah

Ben okumuştum. Tüp bebek işlemlerine başlayınca içeriğinde ölüm tehlikesi gibi birşeyler yazıyor ve imzalıyorsun. Bu bir nevi ameliyat aşamalarına giriyor. O yüzden onayın olmadan riske atmıyorlar kendilerini. Doğumda da öyle.

Canım ben hiç hatırlamıyorum imzam da yok zaten. Mavi boya ile baş parmağı mı basmışlar

Aynen öyle tatlım.mecbur kalıyorsun imzalamaya yoksa işlem yapılmıyor.sen ne yaptın su dogurganlik masajini yapiyormusun bı dene canım eşinde sorun yoksa

Evet canım bende Allaha havale ediyorum bir hataları varsa hayrlısı olsun dualarına talibim Allah razı olsun
En iyisi canım.ne demek tabiki duamdasin her zaman bı an önce toparlanirsin inşallah.varmiydi dondurulmuş embriyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…