Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Orta sekermis iyi bakalım saglikla büyüsün jel ne için göğüs ucu için falanmi?himm anladım canım duruma göre alınabilir acelesi yok diyorsun

Yetiştim kofi haberin gelmemiş rabbim kolaylık versin kuzum. Sağlıcakla güzel haberini bekliyoruz. İlk normal doğum yapan olacaksın. Gerçi gebelikte doğal ama olsun

Evet bildiğin pipili bir erkek evet 6 saat cebellestim. Sancilara dayaniliyor ama sanci varken gelip alttan acikliga bakilmasi hastaneyi inletme sebebiymiş kadınlar tek tek bagiriyodu odalardan ses geliyodu. Allah Allah bunlar da ne yırtınıyo dedim. Sonra anladım nedenini benim ameliyattan çıktığımda az bişey vardı. Parol igne yaptilar geçti. Bidaha da hiç olmadı hamdolsun. 4 saat sonra yürüdüm oturdum bebek emzirdim. Ayaktaydim hep yani. Bebegin bezi, beslenmesi her işimi kendim gördüm. Operasyonu yapan dr çok önemli onu anladım.3.130 gr doğmuştu, bugün 3'tü canım. Boy 51 cm

Orta sekermis iyi bakalım saglikla büyüsün jel ne için göğüs ucu için falanmi?himm anladım canım duruma göre alınabilir acelesi yok diyorsun
Eet csnım gögüs ucu yarası için hem olmasın diye hemde olacak yani kaçar yok iyileştirmesi için çok etkili

Eet csnım gögüs ucu yarası için hem olmasın diye hemde olacak yani kaçar yok iyileştirmesi için çok etkili
Gayet güzel bir bilgi aklımda bulunsun ayva mevsimi geliyor çekirdeklerini stoklayim canım hem doğal bı cozum

yaaa işte dersin ne bağırıyorlar bunlar diye
Maşallah bebişe yaaa sana da maşallah ne güzel ağrın pek olmamış darısı bizlere kofim ne tatlıdır şimdi o bebeiş mis gibi kokar doya doya sev yavrunu

Ya aklıma geldi bu kız ne yapar diye baktım hamile çok sevindim bakalım kendiside dönüş yapar.rabbim sevindirmis ilk bebeği düşmüştü.tez zamanda nasip etmiş.
Ayy ne güzel olmuş hatırlıyorum o kızı bebeği düşmüştü ne çekmişti hastanelerde çok çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…