- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Aynen inşallah öyle yapacağımVar görünüyor hayırlı olsun bu kadar erken çıkmış hemde 2 gün sonra tekrarla koyulaşma bak bakalım 10. Gün de kan testi verirsin kesinleşir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen inşallah öyle yapacağımVar görünüyor hayırlı olsun bu kadar erken çıkmış hemde 2 gün sonra tekrarla koyulaşma bak bakalım 10. Gün de kan testi verirsin kesinleşir
Tek embriyo mu çift miAynen inşallah öyle yapacağım
TekTek embriyo mu çift mi
Belirginliği güzel çıkmış
İnşallh bu son denemem olurBelirginliği güzel çıkmış
İnşallahİnşallh bu son denemem olur
Evet baya kanamalı falan atlatmisti rabbim tekrardan nasip etmiş.aynen bende baktım görünce çok sevindim.Ayy ne güzel olmuş hatırlıyorum o kızı bebeği düşmüştü ne çekmişti hastanelerde çok çok sevindim
Hayırlı olsun rabbim devamını göstersin inşallahKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Koklarım küçük teyzesi döndün mü evine yavrum nasıl oldun?İnşAllah abla hayrlısı olsun benım yerime de kokla minik erkeği
Hayırlısıyla sen de isteyen herkes de görsün bu günleri kadom. Az kaldı senin de hadi bakalım gel beni dinle genel anesteziyle ameliyat olyaaa işte dersin ne bağırıyorlar bunlar diye
Maşallah bebişe yaaa sana da maşallah ne güzel ağrın pek olmamış darısı bizlere kofim ne tatlıdır şimdi o bebeiş mis gibi kokar doya doya sev yavrunu
Vallahi beslenme mevzusunu bugün çözebildim anca. Buralara ugrayamama sebebim de o. Çünkü bütün günüm gecem çocuğu doyurmaya uğraşmakla gecti. Ağzı mı küçük ucum mu uygun değildi anlamadım. Tutamadı bir türlü. Bugün silikon meme başı aldım. Hamdolsun sıkıntım bitti. Herkesin aklında olsunkofi tatlım gözünüz aydın geldi paşa sefalar getirdi. İyi olmanıza sevindim. Sağlıklı olunda sezeryanmış normal doğummuş farketmez. Gereken ne ise yapılması önemli olan o. Emzirme çabaları bezleme operasyonları başladı sana kolay gelsin
Amin canım hepimizin evladı inşaallah ne güzel dua etmişsinKuzummm yaaa iyi olun da ha uyumuşsun ha uyanık çok sevindim hayırlı mübarek olsun rabbim cemil kamil evlat eylesin anasına babasına halim olsun inşallah
Başka ki ne başka , kendimi unuttumGeçmiş olsun canım gözün aydın. Çok sevindim iyi olmanıza
Bambaşka bir dünyaya hoşgeldin
Hem de ne merhaba şahane bir giriş yaptım o gecelere neyse zamanla oturtacağız analı oğullu amin arkadaşım Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı eylesin inşaallahCanım Gözünaydin. Sağlıkla kucağına almışsın. Cok sevindim. Anasına babasına vatana millete Hayırlı sağlıklı evlat olsun.
Uykusuz günlere merhaba
Ay inşallah kofim yok kız ben aşinalar odakladım kendimi haaa çok mu rahatım nooooo çok korkuyorum ve paniğim bebiş nasıl nasıl gidiyor bakalımHayırlısıyla sen de isteyen herkes de görsün bu günleri kadom. Az kaldı senin de hadi bakalım gel beni dinle genel anesteziyle ameliyat ol
Huuu beybi naber nasıl gidiyo kızçelerleGeçmiş olsun canım gözün aydın. Çok sevindim iyi olmanıza
Bambaşka bir dünyaya hoşgeldin
Sorduğuna pisman edicem şimdi seni kadoHuuu beybi naber nasıl gidiyo kızçelerle
Bende bir arkadaşa burada önermiştim. Onu çıkarttığında bebek anlamayacak. Gerçekle sahtesini Kullananlar memnun kalmış. İlk başta bebek meme ile bocalanırken annenin canı çok yanıyor. Atlattığınıza sevindimVallahi beslenme mevzusunu bugün çözebildim anca. Buralara ugrayamama sebebim de o. Çünkü bütün günüm gecem çocuğu doyurmaya uğraşmakla gecti. Ağzı mı küçük ucum mu uygun değildi anlamadım. Tutamadı bir türlü. Bugün silikon meme başı aldım. Hamdolsun sıkıntım bitti. Herkesin aklında olsun
Aboooow ikisi de mi kolik kız bunlar kuzu gibiydiler Allah yardımcınız olsun enerjiniz bol olsun sizin uykularınız dinlenmeleriniz onlara geçsin onların enerjisi size geçsin ne diyim başka her hareketleri inatlaşma desene ay zordur hem de çok zordur ama insan yer onlarıSorduğuna pisman edicem şimdi seni kado
Kuzu gibi bebeler gitti iki tane canavar geldi. Ben ben değilim artık ikisi de kolik. Bir haftadır kolik krizi yaşamıyoruz ama atak haftasına girdik bu sefer meme reddi başladı. Insanın her dakikası inatlasmayla geçer mi ya. Bi de bi sinir var ki sorma 2 aylık bebesin sen bu neyin öfkesi
Anlayacağın bunlar iyi günlerim konuşmaya başladıklarında ergenliklerinde halimiz ne olur bilmiyorum