Amin canim inşallahSsevincli canım hafif çizgi görmüşsün katlanarak artsın inşallah. Sen cumartesi ye kadar bir iki test daha patlat. Başladın nasılsa rahat edemezsin artık
Canimmm Allah razı olsun amin inşallah bitanemAyy sevinçlimm, çok sevindim canım benimAllah daim etsin canım, test gününde de çok güzel haberlerle gel inşallah
Oo çok güzel o zamanBen adanadayım canım, şubatta doğum, belki önümüzdeki yazı da türkiyede geçirir öyle dönerim diyorum, burda da evimiz var, kurulu düzenimiz var çok şükür. O yüzden bebişi büyütüp öyle dönerim diye düşünüyorum bakalım Allah izin verirse
Düşündüğüm gibi olmayabilir deOo çok güzel o zaman
Kofiiiim gözünaydın çok çok sevindim dün devamlı baktım yazmamıştın dedim yazık cebelleşiyor heralde Allah yardımcın olmuş çok şükür sağlıcakla kavuşmuşsunKarasbaby , Nosking , ayguldiyebiri , Umut_bebek , UkaderU , Granadaco , kızlar anca dönüyorum. Sabah 9'dan beri cok yogun bir gün yaşadım. Hamdolsun bebek de ben de iyiyiz sabah 9'da suni sanci verildi 6 saat falan devam etti. Açılma oldu 4 cm'e kadar ama bebek bir türlü aşağıya inmedi. Büyük ihtimal kordon dolanmış olabilir dedi. Tabii ki riske atmadık. Genel anesteziyle sezaryene alındım. Dr'um bunun daha iyi olacağını söyledi. Yogurma işlemi falan malum spinal sezaryende sıkıntılı oluyor. Saat 16'da bebişimiz doğdu
Sağlıkla büyüsün paşamız bol bol sütün olsun sifa olsun paşayaKarasbaby , Nosking , ayguldiyebiri , Umut_bebek , UkaderU , Granadaco , kızlar anca dönüyorum. Sabah 9'dan beri cok yogun bir gün yaşadım. Hamdolsun bebek de ben de iyiyiz sabah 9'da suni sanci verildi 6 saat falan devam etti. Açılma oldu 4 cm'e kadar ama bebek bir türlü aşağıya inmedi. Büyük ihtimal kordon dolanmış olabilir dedi. Tabii ki riske atmadık. Genel anesteziyle sezaryene alındım. Dr'um bunun daha iyi olacağını söyledi. Yogurma işlemi falan malum spinal sezaryende sıkıntılı oluyor. Saat 16'da bebişimiz doğdu
Bu doğum işi tam bir sürpriz zaten.iyi olmuş canım tabi o an ne gerekliyse o.sonuc olarak bebiste sende iyisin şükürKarasbaby , Nosking , ayguldiyebiri , Umut_bebek , UkaderU , Granadaco , kızlar anca dönüyorum. Sabah 9'dan beri cok yogun bir gün yaşadım. Hamdolsun bebek de ben de iyiyiz sabah 9'da suni sanci verildi 6 saat falan devam etti. Açılma oldu 4 cm'e kadar ama bebek bir türlü aşağıya inmedi. Büyük ihtimal kordon dolanmış olabilir dedi. Tabii ki riske atmadık. Genel anesteziyle sezaryene alındım. Dr'um bunun daha iyi olacağını söyledi. Yogurma işlemi falan malum spinal sezaryende sıkıntılı oluyor. Saat 16'da bebişimiz doğdu
Canım benim gözüm aydın ❤❤❤Karasbaby , Nosking , ayguldiyebiri , Umut_bebek , UkaderU , Granadaco , kızlar anca dönüyorum. Sabah 9'dan beri cok yogun bir gün yaşadım. Hamdolsun bebek de ben de iyiyiz sabah 9'da suni sanci verildi 6 saat falan devam etti. Açılma oldu 4 cm'e kadar ama bebek bir türlü aşağıya inmedi. Büyük ihtimal kordon dolanmış olabilir dedi. Tabii ki riske atmadık. Genel anesteziyle sezaryene alındım. Dr'um bunun daha iyi olacağını söyledi. Yogurma işlemi falan malum spinal sezaryende sıkıntılı oluyor. Saat 16'da bebişimiz doğdu
Canım Gözünaydin. Sağlıkla kucağına almışsın. Cok sevindim. Anasına babasına vatana millete Hayırlı sağlıklı evlat olsun.Karasbaby , Nosking , ayguldiyebiri , Umut_bebek , UkaderU , Granadaco , kızlar anca dönüyorum. Sabah 9'dan beri cok yogun bir gün yaşadım. Hamdolsun bebek de ben de iyiyiz sabah 9'da suni sanci verildi 6 saat falan devam etti. Açılma oldu 4 cm'e kadar ama bebek bir türlü aşağıya inmedi. Büyük ihtimal kordon dolanmış olabilir dedi. Tabii ki riske atmadık. Genel anesteziyle sezaryene alındım. Dr'um bunun daha iyi olacağını söyledi. Yogurma işlemi falan malum spinal sezaryende sıkıntılı oluyor. Saat 16'da bebişimiz doğdu
Gözün aydın canım benimKarasbaby , Nosking , ayguldiyebiri , Umut_bebek , UkaderU , Granadaco , kızlar anca dönüyorum. Sabah 9'dan beri cok yogun bir gün yaşadım. Hamdolsun bebek de ben de iyiyiz sabah 9'da suni sanci verildi 6 saat falan devam etti. Açılma oldu 4 cm'e kadar ama bebek bir türlü aşağıya inmedi. Büyük ihtimal kordon dolanmış olabilir dedi. Tabii ki riske atmadık. Genel anesteziyle sezaryene alındım. Dr'um bunun daha iyi olacağını söyledi. Yogurma işlemi falan malum spinal sezaryende sıkıntılı oluyor. Saat 16'da bebişimiz doğdu
Gözünüz aydın Allaha anneli babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallahKarasbaby , Nosking , ayguldiyebiri , Umut_bebek , UkaderU , Granadaco , kızlar anca dönüyorum. Sabah 9'dan beri cok yogun bir gün yaşadım. Hamdolsun bebek de ben de iyiyiz sabah 9'da suni sanci verildi 6 saat falan devam etti. Açılma oldu 4 cm'e kadar ama bebek bir türlü aşağıya inmedi. Büyük ihtimal kordon dolanmış olabilir dedi. Tabii ki riske atmadık. Genel anesteziyle sezaryene alındım. Dr'um bunun daha iyi olacağını söyledi. Yogurma işlemi falan malum spinal sezaryende sıkıntılı oluyor. Saat 16'da bebişimiz doğdu
Geçmiş olsun canım gözün aydın. Çok sevindim iyi olmanızaKarasbaby , Nosking , ayguldiyebiri , Umut_bebek , UkaderU , Granadaco , kızlar anca dönüyorum. Sabah 9'dan beri cok yogun bir gün yaşadım. Hamdolsun bebek de ben de iyiyiz sabah 9'da suni sanci verildi 6 saat falan devam etti. Açılma oldu 4 cm'e kadar ama bebek bir türlü aşağıya inmedi. Büyük ihtimal kordon dolanmış olabilir dedi. Tabii ki riske atmadık. Genel anesteziyle sezaryene alındım. Dr'um bunun daha iyi olacağını söyledi. Yogurma işlemi falan malum spinal sezaryende sıkıntılı oluyor. Saat 16'da bebişimiz doğdu
Kuzummm yaaa iyi olun da ha uyumuşsun ha uyanıkKarasbaby , Nosking , ayguldiyebiri , Umut_bebek , UkaderU , Granadaco , kızlar anca dönüyorum. Sabah 9'dan beri cok yogun bir gün yaşadım. Hamdolsun bebek de ben de iyiyiz sabah 9'da suni sanci verildi 6 saat falan devam etti. Açılma oldu 4 cm'e kadar ama bebek bir türlü aşağıya inmedi. Büyük ihtimal kordon dolanmış olabilir dedi. Tabii ki riske atmadık. Genel anesteziyle sezaryene alındım. Dr'um bunun daha iyi olacağını söyledi. Yogurma işlemi falan malum spinal sezaryende sıkıntılı oluyor. Saat 16'da bebişimiz doğdu
Kız sen dogurdunmu?Kuzummm yaaa iyi olun da ha uyumuşsun ha uyanıkçok sevindim hayırlı mübarek olsun rabbim cemil kamil evlat eylesin anasına babasına halim olsun inşallah
Kız sen dogurdunmu?
Ben görmedim mi sen mi yazmadın. Hayırlı olsun gözünüz Aydın olsunTabi yaa ne sandın. Teee Perşembe hemide
AA hiç haberim yok hayırlı olsun rabbim güzel ömür nasip etsin ne koydun adını? Sezeryanmi?yoksa çatır çatır dogurdunmu?Tabi yaa ne sandın. Teee Perşembe hemide