- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
En iyisini yapmis riske atmayın normal doğuran çok az kişi var zaten bı sebep oluyor sezeryan olması için.suni sancı çok kötü derler nasıl birşey.ay gerçekten yorulmuşsundır normal için uğraşırken sezeryan.kac günde iyileşiyor sezeryan yeri bebek emzirirken falan zor olurdur demi? Adida güzelmiş maşallah adıyla yaşasın.Umut_bebek ayguldiyebiri kızlar bende sezeryan oldum. Benim suyum erken geldi. 24 saat bekledik. Sancı yok açılma 10 saatte 5 cm e geldi ama orda kaldı. Bebek kanala inmedi. Doktor suni sancı verdi ama o da fayda etmedi ne sancı var ne hareket. Artık 36. Saate doğru doktor riske atamam bebeği dedi sezeryana aldı. Ama ben çok zorlandık spinal sezeryanda.jem açlık hem 36 saat yorgunluk hem de zaten panik biri olduğum için hepsi birleşip beni mahvetti. Ameliyatta kasıldım mahvoldum. Bi 10 dk uyuttular . Oğluşumuzun adı da Ahmet Yusuf oldu inşallah
Ahaha boşver kız kesti aldı işte normal doğum en sağlıklısı olsada çok korkunç bence şahsen ben cesaret edemezdim.hersrkil sezeryan yaptırdım.oo hoşgeldin sende karmaşık hayataValla çatır çatır doğurmaya odaklanıp sezeryana hiç bakmayan ben o şekilde doğurunca acayip boşluğa düştüm. Bebiş de iyidir bende iyiyim hamd olsun. Sadece gaz işini çözemedim henüzmideden mi bağırsaktan mı kaynaklı birşey var gibi de hangisi
Gaz için ilaç içmen gerekmiyor mu? Adıyla yaşasın miniğin canım. Sende doğurdun kurtuldunValla çatır çatır doğurmaya odaklanıp sezeryana hiç bakmayan ben o şekilde doğurunca acayip boşluğa düştüm. Bebiş de iyidir bende iyiyim hamd olsun. Sadece gaz işini çözemedim henüzmideden mi bağırsaktan mı kaynaklı birşey var gibi de hangisi
Koyulasiyor degilmi? İyiyim canım benim aynı devamKizlar çok şükür iyiyim son testi bugün yaptim
C.tesi kan vericem onu bekliyorum artık
Siz nasılsınız
Evet canim bugun daha koyulaşmıştıKoyulasiyor degilmi? İyiyim canım benim aynı devam
Oldu bu iş insallah canım benim şimdiden hayırlı olsunEvet canim bugun daha koyulaşmıştı
İnşallah canım varsada saglikla ilerlesin hayırlısı inşallahOldu bu iş insallah canım benim şimdiden hayırlı olsun
Valla ben doğum sancısı yaşamadım bilmiyorum. Suni de bana adet ağrısı gibi geldiEn iyisini yapmis riske atmayın normal doğuran çok az kişi var zaten bı sebep oluyor sezeryan olması için.suni sancı çok kötü derler nasıl birşey.ay gerçekten yorulmuşsundır normal için uğraşırken sezeryan.kac günde iyileşiyor sezeryan yeri bebek emzirirken falan zor olurdur demi? Adida güzelmiş maşallah adıyla yaşasın.
Yok kız bismillah ne ilacı.ben kabızlık için komposto içiyordum çocuk doktoru yasakladı bebek ishal oluyor diye bu sefer de gaz olduGaz için ilaç içmen gerekmiyor mu? Adıyla yaşasın miniğin canım. Sende doğurdun kurtuldun
Şifa olsun o zamanYok kız bismillah ne ilacı.ben kabızlık için komposto içiyordum çocuk doktoru yasakladı bebek ishal oluyor diye bu sefer de gaz oldugeri kompostoya döndüm az da olsa içiyorum.birde bu ayakta bası yerleri varya ağrıyan yerlee için onu yaptım etkili oldu tavsiye ederim
Amin inşallahİnşallah canım varsada saglikla ilerlesin hayırlısı inşallah
Aygülümm canim benim Amin Allah razı olsunAmin inşallahayyy ne güzel yaaaa bu aralar hep güzel haberler. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın
Kaç kg doğdu senin bebiş?eğilirken falan zorlar diye düşündüm.olmazsa olmaz dediğin bir ihtiyaç varmı göğüs pompası aldınmi emzirme yastığı falanValla ben doğum sancısı yaşamadım bilmiyorum. Suni de bana adet ağrısı gibi geldiama en çok psikolojik olarak yoruldum o süreçte. Sezeryan evet geç iyileşirmiş, dıştan iyileşti gibi de içten geç olur,sancı sürer. Emzirirken sorun olmuyor sezeryan yeri çok aşağıda oluyor zaten bebelerde hafif 5 kg değiller sonuçta
Kg orta şekerKaç kg doğdu senin bebiş?eğilirken falan zorlar diye düşündüm.olmazsa olmaz dediğin bir ihtiyaç varmı göğüs pompası aldınmi emzirme yastığı falan
Ayyy gerçekten mi harükaaaEvet canim bugun daha koyulaşmıştı