- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
Aaa gerçekten miii@wenebe kız hamileymissin hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa gerçekten miii@wenebe kız hamileymissin hayırlı olsun
Orta sekermis iyi bakalım saglikla büyüsün jel ne için göğüs ucu için falanmi?himm anladım canım duruma göre alınabilir acelesi yok diyorsunKg orta şeker olmazsa olmaz şeyyyy ayva çekirdeği jeli. Yapın kullanın hemde ilk andan itibaren.emzirme yastığı aldım ama henüz kulanamadım.iyileşmeden zor normal ince yastıkla emziriyorum. Başka da elzem birşey yok. Lansion aldım meme ucu aldım ama almasam da olurmuş boşa masraf oldu bana
Ya aklıma geldi bu kız ne yapar diye baktım hamile çok sevindim bakalım kendiside dönüş yapar.rabbim sevindirmis ilk bebeği düşmüştü.tez zamanda nasip etmiş.Aaa gerçekten miii
Yetiştim kofi haberin gelmemiş rabbim kolaylık versin kuzum. Sağlıcakla güzel haberini bekliyoruz. İlk normal doğum yapan olacaksın. Gerçi gebelikte doğal ama olsun
Evet bildiğin pipili bir erkek evet 6 saat cebellestim. Sancilara dayaniliyor ama sanci varken gelip alttan acikliga bakilmasi hastaneyi inletme sebebiymiş kadınlar tek tek bagiriyodu odalardan ses geliyodu. Allah Allah bunlar da ne yırtınıyo dedim. Sonra anladım nedenini benim ameliyattan çıktığımda az bişey vardı. Parol igne yaptilar geçti. Bidaha da hiç olmadı hamdolsun. 4 saat sonra yürüdüm oturdum bebek emzirdim. Ayaktaydim hep yani. Bebegin bezi, beslenmesi her işimi kendim gördüm. Operasyonu yapan dr çok önemli onu anladım.3.130 gr doğmuştu, bugün 3'tü canım. Boy 51 cmKofiiiim gözünaydın çok çok sevindim dün devamlı baktım yazmamıştın dedim yazık cebelleşiyor heralde Allah yardımcın olmuş çok şükür sağlıcakla kavuşmuşsun erkek çıktı demi yamuk yapmadı . Boyu kilosu nasıl . Sen nasılsın ağrın falan çok mu
Evet minnak bir ağız burunBu doğum işi tam bir sürpriz zaten.iyi olmuş canım tabi o an ne gerekliyse o.sonuc olarak bebiste sende iyisin şükürrabbim bı an önce toparlanmaya nasip etsin nasıl birşey bebek ultrasyon fotolarına benziyomu?
Amin inşaallah aşkım benim. Senin de gözün aydın çift çizgiyi görmüşsün. Hayırla sağlıkla ilerler inşaallahSağlıkla büyüsün paşamız bol bol sütün olsun sifa olsun paşaya ❤
Bitmiştir gayet net testin hayrlı uğurlu olsun4. Gün transferin Buda testim. Öğlen 4 te yaptım
12 gün önce çatlatma iğnesi oldum etkisi bitmiş midir
İnşallh tatlım bakalım yarın tekrar yapacağımBitmiştir gayet net testin hayrlı uğurlu olsun
Amin inşaallah canım benim. Sabrın sonu selametmiş inandım buna. Sen de inanGözünüz aydın Allaha anneli babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah
İnşAllah abla hayrlısı olsun benım yerime de kokla minik erkeğiAmin inşaallah canım benim. Sabrın sonu selametmiş inandım buna. Sen de inan
Eet csnım gögüs ucu yarası için hem olmasın diye hemde olacak yani kaçar yok iyileştirmesi için çok etkiliOrta sekermis iyi bakalım saglikla büyüsün jel ne için göğüs ucu için falanmi?himm anladım canım duruma göre alınabilir acelesi yok diyorsun
Çok erken yapmaya başlamışsın ama var gibi gözüküyor çizgi ilk 5 dakika içinde mi çıktıBugün 5.günüm transferin kızlar
Gayet güzel bir bilgi aklımda bulunsun ayva mevsimi geliyor çekirdeklerini stoklayim canım hem doğal bı cozumEet csnım gögüs ucu yarası için hem olmasın diye hemde olacak yani kaçar yok iyileştirmesi için çok etkili
TabikiÇok erken yapmaya başlamışsın ama var gibi gözüküyor çizgi ilk 5 dakika
yaaa işte dersin ne bağırıyorlar bunlar diyeEvet bildiğin pipili bir erkek evet 6 saat cebellestim. Sancilara dayaniliyor ama sanci varken gelip alttan acikliga bakilmasi hastaneyi inletme sebebiymiş kadınlar tek tek bagiriyodu odalardan ses geliyodu. Allah Allah bunlar da ne yırtınıyo dedim. Sonra anladım nedenini benim ameliyattan çıktığımda az bişey vardı. Parol igne yaptilar geçti. Bidaha da hiç olmadı hamdolsun. 4 saat sonra yürüdüm oturdum bebek emzirdim. Ayaktaydim hep yani. Bebegin bezi, beslenmesi her işimi kendim gördüm. Operasyonu yapan dr çok önemli onu anladım.3.130 gr doğmuştu, bugün 3'tü canım. Boy 51 cm
Ayy ne güzel olmuş hatırlıyorum o kızı bebeği düşmüştü ne çekmişti hastanelerde çok çok sevindimYa aklıma geldi bu kız ne yapar diye baktım hamile çok sevindim bakalım kendiside dönüş yapar.rabbim sevindirmis ilk bebeği düşmüştü.tez zamanda nasip etmiş.
Var görünüyor hayırlı olsun bu kadar erken çıkmış hemde 2 gün sonra tekrarla koyulaşma bak bakalım 10. Gün de kan testi verirsin kesinleşirEşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı