Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Oksapar çok yakıyor inan aglicam o derece kollarımda yer kalmadı mosmor oldu
İnşallah doğuma kadar kullanmam

Aynen öyle canım.estroemi 8 de kestim(kalp atışıni duyunca kesecektiniz dediler 6.haftada duymustum.ne bileyim ben on cocukmu doğurdum)bu gittiğim dr.progestan iğneye gerek yok 12hafta sonu plasenta üretiyor artık dedi beni büyük bı yükten kurtardı.progestan vajinal günde 3 devam.coraspin 32.haftaya kadar devam.oksapar doğumdan 12saat once keseceksin dedi.decavit devam.d vitamini devam şimdilik durumlar böyle.

Hiç hadi ordan beee deseydin
Cevap bile vermedim ha birde şu var asistanı soyledikleriyle baş hemşire zeynebin söyledikleri tam tersi cikiyo hep.ben önce asistana yazıp sonra teyit amaçlı birde zeynebe yazıyordum sonra zeynebin dediğini yapıyordum

Ayh senin bu sakinligine hayranım valla azda bende olsaydı.kizzz bugün doğuracaksin az bı nabzın hızlandım bı iki ter aksin şöyleama nerde

Oksapar çok yakıyor inan aglicam o derece kollarımda yer kalmadı mosmor oldu
İnşallah doğuma kadar kullanmam
Aman hiç heveslenme tatlım bende 12.haftada bırakacak sanmıştım aşırı bı pıhtılaşma bozukluğu olmayinca ama doğuma kadar dedi dr.yaptinmi b gizli test falan

kofi beybim aradım sordum dediğim gibi cem bey gebelik takibi ve doğum yaptırmiyormus.fiyat merak etmiştik ya. Ne yapıyorsun acaba şuan dogurdunmu yoksa rabbim yardımcın olsun bı solukta kurtarsın.

Aman hiç heveslenme tatlım bende 12.haftada bırakacak sanmıştım aşırı bı pıhtılaşma bozukluğu olmayinca ama doğuma kadar dedi dr.yaptinmi b gizli test falan
Şifa olsun napalm katlanicaz mecbur ama gerçekten cok yakıyor
Yaptim test ikimci çizgi silik çıktı ama tabi sevinmek için çok erken hayırlısı inşallah cumartesi test günüm sabırsızlıkla bekliyorum

Ayyyy olsun buda ilk adım sonuçta maşallah e iki güne bı koyulugu takip et ay çok sevindim rabbim tamamına erdirsin

Amin amin canım insallah
Sen nasılsın bu arada nasil gidiyor
Bende iyi oldum şükür atlattım covidi.evde genelde yatış halindeyken kucuk işler yapıyorum hala cesaret edemedim elektrik süpürgesi falan açmaya sağolsun eşim yapıyor.hazimsizlikla bogusuyorum.13+5 olduk 2.5 hafta sonra kontrol gidecegim

Yat dinlen kuzum yorma kendini bende öyle ufak ufak işler yapıyorum zaman nasil geçiyor ya o kadar oldu mu masallah ya

Evet gerçekten anasız zor ama minigimin de anneye ihtiyacı var o yüzden bugün iyice toparladım daha ıyiyim çok şükür
Kibrisa lohusaligin bitince mi döneceksin? Şimdi nerdesin

Evet gerçekten anasız zor ama minigimin de anneye ihtiyacı var o yüzden bugün iyice toparladım daha ıyiyim çok şükür
Kibrisa lohusaligin bitince mi döneceksin? Şimdi nerdesin
Ben adanadayım canım, şubatta doğum, belki önümüzdeki yazı da türkiyede geçirir öyle dönerim diyorum, burda da evimiz var, kurulu düzenimiz var çok şükür. O yüzden bebişi büyütüp öyle dönerim diye düşünüyorum bakalım Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…