Oksapar çok yakıyor inan aglicam o derece kollarımda yer kalmadı mosmor olduAman Allah düşürmesin bi daha ellerine boş ver canım, bize sor sen ne soracaksan. Ben 12. Haftada estrofemi ve prolutexi kestim, estrofemi yavaş yavaş azalttım, 3 tane kullanıyodum,önce 2 ye düşürdüm. 2 3 gün sonra teke düşürdüm sonra bıraktım. Prolutexi de aynı gün bıraktım. 6 tane progestan fitil kullanıyodum, bu adanada gittiğim doktor çok fazla dedi, sadece gece yatarken 1 tane kullan dedi, ama ben sabah bir gece 1 kullanıyorum yine deGünde 2 progestan fitil ve 1 tane 4000lük oksapar. Bi de vitamin takviye omega3.
ama ikiz olsuğu için sen doktoruna sor tabi, tüpçüler sorumluluk almak istemiyorlar canım
Aynen öyle canım.estroemi 8 de kestim(kalp atışıni duyunca kesecektiniz dediler 6.haftada duymustum.ne bileyim ben on cocukmu doğurdum)bu gittiğim dr.progestan iğneye gerek yok 12hafta sonu plasenta üretiyor artık dedi beni büyük bı yükten kurtardı.progestan vajinal günde 3 devam.coraspin 32.haftaya kadar devam.oksapar doğumdan 12saat once keseceksin dedi.decavit devam.d vitamini devam şimdilik durumlar böyle.Aman Allah düşürmesin bi daha ellerine boş ver canım, bize sor sen ne soracaksan. Ben 12. Haftada estrofemi ve prolutexi kestim, estrofemi yavaş yavaş azalttım, 3 tane kullanıyodum,önce 2 ye düşürdüm. 2 3 gün sonra teke düşürdüm sonra bıraktım. Prolutexi de aynı gün bıraktım. 6 tane progestan fitil kullanıyodum, bu adanada gittiğim doktor çok fazla dedi, sadece gece yatarken 1 tane kullan dedi, ama ben sabah bir gece 1 kullanıyorum yine deGünde 2 progestan fitil ve 1 tane 4000lük oksapar. Bi de vitamin takviye omega3.
ama ikiz olsuğu için sen doktoruna sor tabi, tüpçüler sorumluluk almak istemiyorlar canım
Cevap bile vermedimHiçhadi ordan beee deseydin
Ayh senin bu sakinligine hayranım valla azda bende olsaydı.kizzz bugün doğuracaksin az bı nabzın hızlandım bı iki ter aksin şöyleEvet ya aklımda kalacaktı. Riske atmaya hiç gerek yok. Çok sakinim inan. Eşim de diyo ilaç mı içiyorsun ne bu sakinlik. Acayip bi huzur var içimdeNamaz kılıp yatıcam. Bir iki sudoku çözücem. Sonra da kapanış
Aman hiç heveslenme tatlım bende 12.haftada bırakacak sanmıştım aşırı bı pıhtılaşma bozukluğu olmayinca ama doğuma kadar dedi dr.yaptinmi b gizli test falanOksapar çok yakıyor inan aglicam o derece kollarımda yer kalmadı mosmor oldu
İnşallah doğuma kadar kullanmam
Şifa olsun napalm katlanicaz mecbur ama gerçekten cok yakıyorAman hiç heveslenme tatlım bende 12.haftada bırakacak sanmıştım aşırı bı pıhtılaşma bozukluğu olmayinca ama doğuma kadar dedi dr.yaptinmi b gizli test falan
Ayyyy olsun buda ilk adım sonuçta maşallahŞifa olsun napalm katlanicaz mecbur ama gerçekten cok yakıyor
Yaptim test ikimci çizgi silik çıktı ama tabi sevinmek için çok erken hayırlısı inşallah cumartesi test günüm sabırsızlıkla bekliyorum
Amin amin canım insallahAyyyy olsun buda ilk adım sonuçta maşallahe iki güne bı koyulugu takip et ay çok sevindim rabbim tamamına erdirsin
Bende iyi oldum şükür atlattım covidi.evde genelde yatış halindeyken kucuk işler yapıyorum hala cesaret edemedim elektrik süpürgesi falan açmaya sağolsun eşim yapıyor.hazimsizlikla bogusuyorum.13+5 olduk 2.5 hafta sonra kontrol gidecegimAmin amin canım insallah
Sen nasılsın bu arada nasil gidiyor
Yat dinlen kuzum yorma kendini bende öyle ufak ufak işler yapıyorum zaman nasil geçiyor ya o kadar oldu mu masallah yaBende iyi oldum şükür atlattım covidi.evde genelde yatış halindeyken kucuk işler yapıyorum hala cesaret edemedim elektrik süpürgesi falan açmaya sağolsun eşim yapıyor.hazimsizlikla bogusuyorum.13+5 olduk 2.5 hafta sonra kontrol gidecegim
Oldu canım benim oldu bende dahada çabuk gecsede detaylıda şöyle renklice bı bucurleri görsem diyorumYat dinlen kuzum yorma kendini bende öyle ufak ufak işler yapıyorum zaman nasil geçiyor ya o kadar oldu mu masallah ya
O günlerde gelecek hayırlısıyla canim inşallahOldu canım benim oldu bende dahada çabuk gecsede detaylıda şöyle renklice bı bucurleri görsem diyorum
Evet gerçekten anasız zor ama minigimin de anneye ihtiyacı var o yüzden bugün iyice toparladım daha ıyiyim çok şükürAh anasız zor oluyor değil mi, bi de nazımız onlara geçiyor, seni senden çok düşünen birinin olması lohusa bir kadının tek ihtiyacı olan şeydir eminimben de şimdiden kıbrısa bebeyle döndüğümde napacam onu düşünüyorum
Ben bunu şimdi gördüm. Gelmiştir bile bizim oğlan. Diğer mesajları sona doğru okuyarak geliyorum kofiUkaderU , Umut_bebek , Karasbaby , ayguldiyebiri , Granadaco , kızlar dr'dan geldim. Suyu iyiymiş bebeğin bi sıkıntı yok şükür. P.tesi sabahı 8.30'da yatış
Sen çakmak a mı geçtin. Çamlıcaya dönüş yapmıştın.Ne saçma şey. Kesilecekleri kesmesi lazımdı. Erdem hastanesi canım. Erdem çakmak benim gittiğim ama çamlıca şubesi de öyle.
Ben adanadayım canım, şubatta doğum, belki önümüzdeki yazı da türkiyede geçirir öyle dönerim diyorum, burda da evimiz var, kurulu düzenimiz var çok şükür. O yüzden bebişi büyütüp öyle dönerim diye düşünüyorum bakalım Allah izin verirseEvet gerçekten anasız zor ama minigimin de anneye ihtiyacı var o yüzden bugün iyice toparladım daha ıyiyim çok şükür
Kibrisa lohusaligin bitince mi döneceksin? Şimdi nerdesin
Ayy sevinçlimm, çok sevindim canım benimO günlerde gelecek hayırlısıyla canim inşallah