Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Çok şanslısın canım benim o zaman.ay ne güzelmiş ben arkadaşımdan duydum hep erkekler görüyor bizi doğumda diye sizinki gayet iyiymiş mahrem konulara dikkat edilmesi.hangi hastane okuyan olursa sebeplensin.benimkilerde öyle çok ilgililer sağolsun(!)12haftama girdim hangi ilaçları kullanacam yazmıştım asistana bizle olan kisim bitti takip eden Dr yönlendirsin demiş.
Ne saçma şey. Kesilecekleri kesmesi lazımdı. Erdem hastanesi canım. Erdem çakmak benim gittiğim ama çamlıca şubesi de öyle.

Işi gücü bıraktım kofi kofi doğurdu mu diye heyecanla burayı takip ediyorum 🤣 Rabbim kolaylık versin canım hayırlı haberlerini bekliyorum 😍

Ben de durum güncellemesi yapayım size. Bebelerim 2 aylık oldular son kontrolde her sey yolundaydı fiziksel olarak. Yalnız iki bebek de kolik. Akşam 6da başlayıp 10a kadar kesintisiz agliyorlar ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Denemedigimiz yol kullanmadığımız damla kalmadı. Durumu kabullendim artık kolik kaderimse çekerim.
Şimdiye kadar hiç mama kullanmadık ama bu aralar bir de iştahlilar ki sormayın. Önceden sağıp buzluğa attığım sütleri çıkartıp veriyorum ama stoklar eriyor. Mamaya geçiş kaçınılmaz gözüküyor doktorumuz da mama verme çok iyi gidiyorsun diyor. Bi de bana sorun bütün gün memeler dışarda geziyorum

Işi gücü bıraktım kofi kofi doğurdu mu diye heyecanla burayı takip ediyorum 🤣 Rabbim kolaylık versin canım hayırlı haberlerini bekliyorum 😍

Ben de durum güncellemesi yapayım size. Bebelerim 2 aylık oldular son kontrolde her sey yolundaydı fiziksel olarak. Yalnız iki bebek de kolik. Akşam 6da başlayıp 10a kadar kesintisiz agliyorlar ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Denemedigimiz yol kullanmadığımız damla kalmadı. Durumu kabullendim artık kolik kaderimse çekerim.
Şimdiye kadar hiç mama kullanmadık ama bu aralar bir de iştahlilar ki sormayın. Önceden sağıp buzluğa attığım sütleri çıkartıp veriyorum ama stoklar eriyor. Mamaya geçiş kaçınılmaz gözüküyor doktorumuz da mama verme çok iyi gidiyorsun diyor. Bi de bana sorun bütün gün memeler dışarda geziyorum
Sütaşa bağladın yani 🤣🤣🤣 olsun ya gittiği yere kadar. Iki bebek emzirmek kolay mı? Büyüdükçe midelerinin kapasiteleri de artıyor. Minik koficik bugün bizi bir heyecanlandırdı. Geliyorummmmmmmm derken "derrrrmişim" diye yan çizdi 😁 sancılar sıklaşmadı. Ama az bi leke geldi tedirgin oldum muayeneye gittim akşam. 1 cm açıklık vardı. Kendi dr'umla planladığımız gibi devam edicez. Yani sabah 8.30 yatış 😁

Yok canım hicbir şeyle ilgisi yok aslında piyango bana vurdu. Doğumdan sonra bir süre daha devam etti sonra geçti kendiliğinden.
Plasentanın işleyişinden kaynaklanıyormuş. Plasenta vücuttan ayrılınca sorun da ortadan kalkıyormuş
Bu ne demek canım anlamayamadım. Plasenta doğumda gitmiyor mu

Gittim muayene oldum geldim 😊 sancilar sıklaşmadı ama kahve leke geldi. O yüzden bi görüneyim dedim. 1 cm acilma olmus. Mukus tikaci geldiginden leke gelmis. Gerisi gelmedi zaten lekenin. Yani planlanan gibi sabah 8.30'da yatis UkaderU UkaderU , Umut_bebek Umut_bebek , ayguldiyebiri ayguldiyebiri , Granadaco Granadaco
Suni sanciya gerek kalmaz inşallah 🤲🏻
Ya ben de bugün çok hassasım çok yazamadım kusura bakma ama yarın senden gelecek güzel haberler için sık sık girecegim🤗
Annem bendeydi onu Bursa'ya gönderdim bugün elim kolum ayağım olmuş şu 20 günde diğer torununun okulu başlayacak diye gitmek zorunda kaldı ve ben kendimi bi anda boşlukta hissettim. Bana dua et olur mu yarin🤲🏻
33 yaşındayım ilk defa annemden ayrı kalacak olmak bu kadar üzdü beni e lohusalık, hormonlar vs onlarda tetikledi bi yandan😣
Sen ne yapacaksın inşallah kucağına alıp evine getirdiğinde destek olanın olacak mi? Yoksa yalnız mi bakacaksın?

Gittim muayene oldum geldim 😊 sancilar sıklaşmadı ama kahve leke geldi. O yüzden bi görüneyim dedim. 1 cm acilma olmus. Mukus tikaci geldiginden leke gelmis. Gerisi gelmedi zaten lekenin. Yani planlanan gibi sabah 8.30'da yatis UkaderU UkaderU , Umut_bebek Umut_bebek , ayguldiyebiri ayguldiyebiri , Granadaco Granadaco
Senin bu bı santimin ilerlemeyi düşünmüyor heralde.akli da kalmamış iyi olmuş gittiğin şimdi sabahlar olmaz sana ay çok heycanli.annende öyledir ya çok zor ve güzel bı duygu.

Canım benimya hem güldürdün hem düşündürdün😅 Allah yardımcın olsun🤲🏻
Ne zaman başladı bebelerin kolik dönemi. Biz 18 günlügüz şimdilik iyiyiz ama ilerde beni de ne bekliyor bilmiyorum. Şu 40 ı bi an önce gecsede neyle karsilaşicam bi gorsem diyorum acaba yoksa hiç geçmese mi bilemiyorum 🤣

Süpriz kofi yine yan çizdi🤭 şaşırdık mı, hayır😂 neyse demo oldu bu sana, önden bi hazırlık. Selametle git inşallah sabaha canım benim, şansın açık olsun, işin rast gitsin🙏🏻💕

Aman benimde onlarla işim bitti zaten😃
Aman Allah düşürmesin bi daha ellerine boş ver canım, bize sor sen ne soracaksan. Ben 12. Haftada estrofemi ve prolutexi kestim, estrofemi yavaş yavaş azalttım, 3 tane kullanıyodum,önce 2 ye düşürdüm. 2 3 gün sonra teke düşürdüm sonra bıraktım. Prolutexi de aynı gün bıraktım. 6 tane progestan fitil kullanıyodum, bu adanada gittiğim doktor çok fazla dedi, sadece gece yatarken 1 tane kullan dedi, ama ben sabah bir gece 1 kullanıyorum yine de☺️Günde 2 progestan fitil ve 1 tane 4000lük oksapar. Bi de vitamin takviye omega3.
ama ikiz olsuğu için sen doktoruna sor tabi, tüpçüler sorumluluk almak istemiyorlar canım

Ya ben de bugün çok hassasım çok yazamadım kusura bakma ama yarın senden gelecek güzel haberler için sık sık girecegim🤗
Annem bendeydi onu Bursa'ya gönderdim bugün elim kolum ayağım olmuş şu 20 günde diğer torununun okulu başlayacak diye gitmek zorunda kaldı ve ben kendimi bi anda boşlukta hissettim. Bana dua et olur mu yarin🤲🏻
33 yaşındayım ilk defa annemden ayrı kalacak olmak bu kadar üzdü beni e lohusalık, hormonlar vs onlarda tetikledi bi yandan😣
Sen ne yapacaksın inşallah kucağına alıp evine getirdiğinde destek olanın olacak mi? Yoksa yalnız mi bakacaksın?
Ah anasız zor oluyor değil mi, bi de nazımız onlara geçiyor, seni senden çok düşünen birinin olması lohusa bir kadının tek ihtiyacı olan şeydir eminim🥰 ben de şimdiden kıbrısa bebeyle döndüğümde napacam onu düşünüyorum🥲

Bacım uslulardı bu kızların niye huyu suyu değişti şimdi😂 nurse harvey kullanırdı ablam, benim yeğenim de kolkti, az biraz bi 20 dk falan faydası olurdu sanki. En azından susunca oyalaması kolay olurdu. Allah kolaylık versin bacım, zordur kolik bebeler.

Ay canım benim etmem mi hiç edicem hepiniz için inşaallah. Annemle babam bendeler. Tutabildigim kadar tutucam onları. 2 haftayı devirdikten sonra kendimde bakabilirim. Cok yeğen geçti elimden 😁 Allah yardımcı olsun kuzucuğum 😘😘😘

Senin bu bı santimin ilerlemeyi düşünmüyor heralde.akli da kalmamış iyi olmuş gittiğin şimdi sabahlar olmaz sana ay çok heycanli.annende öyledir ya çok zor ve güzel bı duygu.
Evet ya aklımda kalacaktı. Riske atmaya hiç gerek yok. Çok sakinim inan. Eşim de diyo ilaç mı içiyorsun ne bu sakinlik. Acayip bi huzur var içimde 😊 Namaz kılıp yatıcam. Bir iki sudoku çözücem. Sonra da kapanış 😁

Süpriz kofi yine yan çizdi🤭 şaşırdık mı, hayır😂 neyse demo oldu bu sana, önden bi hazırlık. Selametle git inşallah sabaha canım benim, şansın açık olsun, işin rast gitsin🙏🏻💕
Hakkat ya benim oğluş neden böyle 🤣🤣🤣 en başından beri düşününce puzzle tamamlandı 😅 hadi inşaallah 🤲

Gitmekle iyi yaptın kofim. Nişan yani gelen o zaman bebişin geleceğinin habercisi yarın çok heyecanlı dualarla git gel bekliyoz seni 🤩🤩

Sütaşa bağladın yani 🤣🤣🤣 olsun ya gittiği yere kadar. Iki bebek emzirmek kolay mı? Büyüdükçe midelerinin kapasiteleri de artıyor. Minik koficik bugün bizi bir heyecanlandırdı. Geliyorummmmmmmm derken "derrrrmişim" diye yan çizdi 😁 sancılar sıklaşmadı. Ama az bi leke geldi tedirgin oldum muayeneye gittim akşam. 1 cm açıklık vardı. Kendi dr'umla planladığımız gibi devam edicez. Yani sabah 8.30 yatış 😁
Inşallah suni sancıya gerek kalmadan yağ gibi doğurursun koficim😍
Bu ne demek canım anlamayamadım. Plasenta doğumda gitmiyor mu
Plasenta gidince sorunlar da yavaş yavaş düzeliyor yani
Canım benimya hem güldürdün hem düşündürdün😅 Allah yardımcın olsun🤲🏻
Ne zaman başladı bebelerin kolik dönemi. Biz 18 günlügüz şimdilik iyiyiz ama ilerde beni de ne bekliyor bilmiyorum. Şu 40 ı bi an önce gecsede neyle karsilaşicam bi gorsem diyorum acaba yoksa hiç geçmese mi bilemiyorum 🤣
35.gün başladı kolik bizde. Gerçekten tuhaflar bebekler uyur diyorsun uyumuyor uyumaz diyorsun 6 saat uyuyor. Bu saatten sonra çıkmaz dememek lazım ben 3.hafta bebekler sakin diye kolikten kurtuldum sanmistim 🤣
Bacım uslulardı bu kızların niye huyu suyu değişti şimdi😂 nurse harvey kullanırdı ablam, benim yeğenim de kolkti, az biraz bi 20 dk falan faydası olurdu sanki. En azından susunca oyalaması kolay olurdu. Allah kolaylık versin bacım, zordur kolik bebeler.
Kız nazar mıdır nedir koyduğum yerde uyuyan kuzu gibi bebelerim gitti iki tane kolik canavar geldi 🤣 ikisi birden ağlayinca zaman duruyor sanki insan her şeyi düşünüyor

X