Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kofiim, ay hadi bir avazda doğur canım benim, sağlıkla inşallah Dualarımız seninle

Yok ya dogum anina kadar öyle kesik kesik. Rabbim dinlendire dinlendire doğurtuyor. Hem bebek soluklanıyor hem anne ne kadar şükretsek az canım. Epidural normal istedim ben. 1950 mi 1900 mü öyle bişeydi
Neyy ay çok uygunmuş ya İstanbul pahalı derler.bfn burda sordum 3.000 normal yılbaşında zam gelecekmiş yuh ya küçücük şehirde yaşıyoruz şuna bak herşey ateş pahası İstanbul'da dogurayim bari

Doğuma yakın yakalananlar da sanki risk daha fazla gibi canım çok karışık iş olsak ni dert olmasak bı dert.biontech onay aldı gebeler olabilir diye.bende covid oldum zaten birdaha olmam inşallah diyorum.kimseylede gorusmuyorum

Ya bende gebeliğin başında olsam vurulurdum diye düşünüyorum. Ama az kaldığı için daha vurulmadım bekliyorum bakalım

Amin inşaallah canım. Dün gece de dua etmiştim, kendiliginden başlasa diye iyi oldu böyle olması. Pazar günü olması dışında. Senin nişan geldiğinde 2 cm aciklik vardi dimi?
1 cm di ama benim nişan elle muayeneden sonra gelmisti

Kofiim, ay hadi bir avazda doğur canım benim, sağlıkla inşallah Dualarımız seninle
Sağol karasım daha gitneduk hastaneye. Bi yarım saate düşsün dedim. Evde daha rahat oluyor insan. Bide sıcak duş gerçekten şahane. Aklınızda olsun kızlar hastanede de belden aşağı girmeyi düşünüyorum.

Istanbulda çeşit çok ya o yüzden herhalde. Bide hastane bize cok uygun. Hiç bir aşamada erkek yok. Eşim de ameliyat oldu. Ona da erkek hemşireler baktı. A'dan Z'ye erkekti. Sonda falan takılıyor malum. Çok memnunuz hastanemizden. Herkese tavsiye ederim. Dr'um da çiçek gibi. Ne zaman arasam açar ilgilenir sağolsun.

O da grip virüsü aşı bulunana kadar elli kere şekil değiştirdi. Iyi geldiğini sanmıyorum. Ha emzirme işi olmasa belki yine de aşı olurdum ama süt işi bozuyor
Ya evet bende muallaktayım valla bilmiyorum ama doğumdan sonra belki vurulurum ne olduğunu nasıl etki göstereceğini hiç bilmiyoruz valla saldık çayıra mevlam kayıra

Çok şanslısın canım benim o zaman.ay ne güzelmiş ben arkadaşımdan duydum hep erkekler görüyor bizi doğumda diye sizinki gayet iyiymiş mahrem konulara dikkat edilmesi.hangi hastane okuyan olursa sebeplensin.benimkilerde öyle çok ilgililer sağolsun(!)12haftama girdim hangi ilaçları kullanacam yazmıştım asistana bizle olan kisim bitti takip eden Dr yönlendirsin demiş.

Hadi bakalım hayırlı güzel haberle ve bebenle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…