- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Ben 36 hafta oldum karnım plastik top gibi hala karından vuruyom artık et sıkılmıyor batırıyom işte
Doğum sonrası bırakıyorsun ama degilmi?tatlı cokmu yedin yada gebelik şekerinin tatliyla alakası yokmuÖnceden yoktu canım gebelik şekeri çıkmıştı diyetle kontrol edilemeyecek seviyedeydi direkt insülin vermişlerdi
Yok canım hicbir şeyle ilgisi yok aslında piyango bana vurdu. Doğumdan sonra bir süre daha devam etti sonra geçti kendiliğinden.Doğum sonrası bırakıyorsun ama degilmi?tatlı cokmu yedin yada gebelik şekerinin tatliyla alakası yokmu
Ahahah sana demiştim kim kimi döver belli olmaz diye.dovulen sen oldun yaniUmut_bebek , Granadaco , Karasbaby , UkaderU , kizlaaaaaaar 1.5 saat arayla uyandim sancilarim basladi az önce de nişan geldi. Hemen haber vereyim dedim. Ha bu arada 2 sancı beni dövdü sen misin atıp tutan dedi sancılar yarım saate düşsün gidicem hastaneye inşaallah
Yaaaaa ❤❤❤Umut_bebek , Granadaco , Karasbaby , UkaderU , kizlaaaaaaar 1.5 saat arayla uyandim sancilarim basladi az önce de nişan geldi. Hemen haber vereyim dedim. Ha bu arada 2 sancı beni dövdü sen misin atıp tutan dedi sancılar yarım saate düşsün gidicem hastaneye inşaallah
Ay hadi bakalım bence de başlasın senin doğum artık 40 I geçirme39+3 olucak kısmetseyok canım normal olacak kısmetse. Dr başlatacak doğumu. Hep bu covid testi yüzünden bence gece gece gittik test verdik annemle.
Heee iyi o zaman pek endişelenmiyim normal demekkiÖyle zırt diye girmiyo kanala merak etmeangajman deniyor. Ufaktan başında işte evet aynen oralarda hissediliyor. Normali zaten 36. Haftada angajman olması.
Ay yok oralardan korkuyom nereye batırcağımı da bilmiyomki zaten şurda ne kaldı kalan göbeğe devamAh öyle bağırması kolay olsa bacım e bacaktan yap artık
Ay hadi güzel haberlerle çok heyecanlı kofim yaaa dualarımız seninleUmut_bebek , Granadaco , Karasbaby , UkaderU , kizlaaaaaaar 1.5 saat arayla uyandim sancilarim basladi az önce de nişan geldi. Hemen haber vereyim dedim. Ha bu arada 2 sancı beni dövdü sen misin atıp tutan dedi sancılar yarım saate düşsün gidicem hastaneye inşaallah
İyi bakalım canım nasıl rahat ediyorsan hep aynı saatte yapmaya özen gosterdinmiAy yok oralardan korkuyom nereye batırcağımı da bilmiyomki zaten şurda ne kaldı kalan göbeğe devam
Vallahi hiç sorma canım ya. Bir yumrukla yere serildimAhahah sana demiştim kim kimi döver belli olmaz diye.dovulen sen oldun yaniay hadi canım benim geliyor beybimiz.sana Meryem Ana eli demiştim kullananlar çok memnunuz yapsaydın keşke açılmaya falan yardımcı oluyormuş. Allah'ım yardımcın olsun
Amin inşaallah canım. Dün gece de dua etmiştim, kendiliginden başlasa diyeYaaaaa ❤❤❤
Geliyor minigimiz desenee
Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle, bir avazda doğur inşallah
Yok aşı olmadım olmayı da düşünmüyorumAy hadi bakalım bence de başlasın senin doğum artık 40 I geçirmeevet ya covid testi isteniyor ne hale geldi sistem covid ne ya nerden çıktı . Sen aşı oldun mu ya da olacaksan ne zaman düşünüyosun
Vallahi hiç sorma canım ya. Bir yumrukla yere serildimaman sürekli değil idare ediliyor yani evet kahvaltimi yaptim duşumu aldim. Nişan da geldi az bişey. Yarim saate düşünce gidicez bakalım
Sağol kadocumAy hadi güzel haberlerle çok heyecanlı kofim yaaa dualarımız seninle
Açılma yeterli olmazsa veriyorlar suni de canım. Suni istemiyorum çünkü kesintisiz ağrı diyeHerşey hazır yani.iyi şanslısın suni sancı falan uğraşmayacaksin.allahim kolaylık versin.
İnşallah açılma yeterli olur canım birde ona gerek kalmaz kesik kesilse yarın sabaha dogurun yineAçılma yeterli olmazsa veriyorlar suni de canım. Suni istemiyorum çünkü kesintisiz ağrı diyebu kesik kesik
Yok ya dogum anina kadar öyle kesik kesik. Rabbim dinlendire dinlendire doğurtuyor. Hem bebek soluklanıyor hem anneİnşallah açılma yeterli olur canım birde ona gerek kalmaz kesik kesilse yarın sabaha dogurun yineİst doğum ücreti ne kadar?
Genelde hep akşam 7-8 gibi yapıyordum sonra süre kaydı şimdi gece 11-12 gibi yapıyorumİyi bakalım canım nasıl rahat ediyorsan hep aynı saatte yapmaya özen gosterdinmi