- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Ben o zamanlar kola ve bacağa geçerim canım hepmi karından yaptın kız gergin olunca zor olur benceBenim karnım son zamanlarda çok gergindi tutulacak yeri kalmamıştı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o zamanlar kola ve bacağa geçerim canım hepmi karından yaptın kız gergin olunca zor olur benceBenim karnım son zamanlarda çok gergindi tutulacak yeri kalmamıştı artık
Kendin gibi doğumunda uyanık olacak yani.maşallah maşallah çok haklısın okadar zorlu yollardan geçildi doğumda bir şekilde atlatılır.sonunda mis kokuluna kavuşmak var.Ağzını burnunu bile kırarım o doğumun ay canım ya ben de çok korkuyordum doğumdan. Şuan kavuşma arzusu korkuların çoook çok ilerisinde. Dile kolay 9 seneyi devirdik. O yüzden hiç sıkıntı değil inan sancım geldikçe oynayabilirim bile. Zaten epidural olucak. O kötü sancıları hissetmicem ki uyanık doğumu yaptiricam ben
Inşaallah vallahi tek derdim saglicakla kavusabilmek bide geçici şeyler dediğin gibi canımKendin gibi doğumunda uyanık olacak yani.maşallah maşallah çok haklısın okadar zorlu yollardan geçildi doğumda bir şekilde atlatılır.sonunda mis kokuluna kavuşmak var.
Haa ben sezaryen sandım, normal doğumun da mı cinsleri varmış ne bilim sancın gelince normal doğuruyosun yoksa kesmeli biçmeli sanıyorum ben. Sağlıkla gelsin de her türlüsü olurAy kız kadere yaziyorum diye yazdim ya sana ben de diyorum ne karas'ı, ona daha var benim kafa paket oldu yavrum hoş gör cok heyecanliyim. Doğumdan da hiç korkmuyorum. Döverim bile onu
Ay yapmışsın Yakışmış kuzum, az beklemedik bu günleri, darısı sevinclime ve aygülüme inşallah benim kızım başlarda çok nazlandığı için satı ya da transfer gününü hesaplamadım hiç, direk usg deki tarihi baz alıyorum. Bi de doktor sağlıklı normal falan deyince usgye de bakmıyorum artık bebemi görüp geliyorum valla soracağım her şeyi unutuyorum doktora gidinceKarasbaby hamilelik takvimini nerden yaptın tatlım bende yapacağım şimdi nerde diye aramayın senden hazır bilgi alayımbirde senin transfer gunuylemi uyumlu prensesin sat a goremi
Göbek deliğinin 3 parmak yanları diyorlar, simitlere de mi yapılıyor ben de mosmorum valla, bi de iğneyi yaptıktan sonra parmağımla ovuşturunca vıcık diye sesler çıkıyor Derinin altında ilerleyemiyor zaar ilaç sıvısıBebeem yanlardaki simit bölgelerinden yapsana oralar daha yağlı acımıyor
Bebek çok irilenmesin diye ultrasona göre başlatırız doğumunu demişti dr'um. Hem de böyle olunca vakti de belli oluyor. Iyi oluyor yaniHaa ben sezaryen sandım, normal doğumun da mı cinsleri varmış ne bilim sancın gelince normal doğuruyosun yoksa kesmeli biçmeli sanıyorum ben. Sağlıkla gelsin de her türlüsü olur
Karından yapmadım işte simitlerden yaptım. Insulin de va4di artık son 2 ay günde 6 kere iğne yapıyordum taş olsa çatlarBen o zamanlar kola ve bacağa geçerim canım hepmi karından yaptın kız gergin olunca zor olur bence
He oluyor sırttan da oluyor ama oraya kendimiz yapamayızGöbek deliğinin 3 parmak yanları diyorlar, simitlere de mi yapılıyor ben de mosmorum valla, bi de iğneyi yaptıktan sonra parmağımla ovuşturunca vıcık diye sesler çıkıyor Derinin altında ilerleyemiyor zaar ilaç sıvısı
İnsulinmi gebeliktemi kullandin?o cedende diyabetmi vardı? Bı şekilde yapacağız çare yokKarından yapmadım işte simitlerden yaptım. Insulin de va4di artık son 2 ay günde 6 kere iğne yapıyordum taş olsa çatlar
Evet yaptım canım baktım senden ses yok bu beyninin işi var heral dedim yapiverdimaman doğru çok kafaya takmamak gerek degilmi saglikliysa sorun yok.aynen bende kafamda on soruyla giriyorum eşimde diyor not al tek tek sor.yoksa unutuyoruz.Ay yapmışsın Yakışmış kuzum, az beklemedik bu günleri, darısı sevinclime ve aygülüme inşallah benim kızım başlarda çok nazlandığı için satı ya da transfer gününü hesaplamadım hiç, direk usg deki tarihi baz alıyorum. Bi de doktor sağlıklı normal falan deyince usgye de bakmıyorum artık bebemi görüp geliyorum valla soracağım her şeyi unutuyorum doktora gidince
Kaç gündür bu etiketi göreyim diye girip girip çıktım valla Hepinizin doğumunu ve sevincliyle aygülün gebelik haberlerini görmeden de gitmeye niyetim yokUkaderU , Umut_bebek , Karasbaby , @ayguldiyebiri , Granadaco , kızlar dr'dan geldim. Suyu iyiymiş bebeğin bi sıkıntı yok şükür. P.tesi sabahı 8.30'da yatış
Yaaa canım Allah razı olsun aynen öyle herkesi hamile görüp dogurtmadan ayrılmak yok p.tesi akşam olmadan müjdeli haber vermek de kısmet olur inşaallahKaç gündür bu etiketi göreyim diye girip girip çıktım valla Hepinizin doğumunu ve sevincliyle aygülün gebelik haberlerini görmeden de gitmeye niyetim yok
kofi cim hadi hayırlısı inşallah. Doğum sancısı da kimmiş o senin karsinda titresin bikere
Pazartesi ola hayrola bakalim
Inşallah canim heyecanla bekliyoruz❤❤❤Yaaa canım Allah razı olsun aynen öyle herkesi hamile görüp dogurtmadan ayrılmak yok p.tesi akşam olmadan müjdeli haber vermek de kısmet olur inşaallah
Ay hadi bakalım bir an etiketleyince dedim aha kofi doğurdu kaç haftalık oluyo pazartesi sezeryana mı alacakUkaderU , Umut_bebek , Karasbaby , @ayguldiyebiri , Granadaco , kızlar dr'dan geldim. Suyu iyiymiş bebeğin bi sıkıntı yok şükür. P.tesi sabahı 8.30'da yatış
Ben 36 hafta oldum karnım plastik top gibi hala karından vuruyom artık et sıkılmıyor batırıyom işteBen o zamanlar kola ve bacağa geçerim canım hepmi karından yaptın kız gergin olunca zor olur bence
Ya bana kanalda demedi öyle olunca kanala mı inmiş oluyo biraz aşağıda dedi . Ama baskıyı karnımın altında vajinanın üstünde hissediyorum bazen oynayınca orada da hissediliyoBenim de 36.haftada inmeye baslamisti kanala. Normal merak etme ama bana da hareketi kısıtlamıştı. Fazla hoplayıp zıplama
39+3 olucak kısmetse yok canım normal olacak kısmetse. Dr başlatacak doğumu. Hep bu covid testi yüzünden bence gece gece gittik test verdik annemle.Ay hadi bakalım bir an etiketleyince dedim aha kofi doğurdu kaç haftalık oluyo pazartesi sezeryana mı alacak
Öyle zırt diye girmiyo kanala merak etme angajman deniyor. Ufaktan başında işte evet aynen oralarda hissediliyor. Normali zaten 36. Haftada angajman olması.Ya bana kanalda demedi öyle olunca kanala mı inmiş oluyo biraz aşağıda dedi . Ama baskıyı karnımın altında vajinanın üstünde hissediyorum bazen oynayınca orada da hissediliyo
Önceden yoktu canım gebelik şekeri çıkmıştı diyetle kontrol edilemeyecek seviyedeydi direkt insülin vermişlerdiİnsulinmi gebeliktemi kullandin?o cedende diyabetmi vardı? Bı şekilde yapacağız çare yok