Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ağzını burnunu bile kırarım o doğumun 🤣🤣🤣 ay canım ya ben de çok korkuyordum doğumdan. Şuan kavuşma arzusu korkuların çoook çok ilerisinde. Dile kolay 9 seneyi devirdik. O yüzden hiç sıkıntı değil inan 😊 sancım geldikçe oynayabilirim bile. Zaten epidural olucak. O kötü sancıları hissetmicem ki 🤓 uyanık doğumu yaptiricam ben 🤣🤣🤣
Kendin gibi doğumunda uyanık olacak 😊yani.maşallah maşallah çok haklısın okadar zorlu yollardan geçildi doğumda bir şekilde atlatılır.sonunda mis kokuluna kavuşmak var.

Kendin gibi doğumunda uyanık olacak 😊yani.maşallah maşallah çok haklısın okadar zorlu yollardan geçildi doğumda bir şekilde atlatılır.sonunda mis kokuluna kavuşmak var.
Inşaallah vallahi tek derdim saglicakla kavusabilmek 🤲 bide geçici şeyler dediğin gibi canım

Ay kız kadere yaziyorum diye yazdim ya sana 😅 ben de diyorum ne karas'ı, ona daha var 🤣🤣🤣 benim kafa paket oldu yavrum hoş gör 🤓 cok heyecanliyim. Doğumdan da hiç korkmuyorum. Döverim bile onu 🤣🤣🤣🤣
Haa ben sezaryen sandım, normal doğumun da mı cinsleri varmış🤭 ne bilim sancın gelince normal doğuruyosun yoksa kesmeli biçmeli sanıyorum ben. Sağlıkla gelsin de her türlüsü olur🙏🏻💫

Karasbaby Karasbaby hamilelik takvimini nerden yaptın tatlım bende yapacağım şimdi nerde diye aramayın senden hazır bilgi alayım😍birde senin transfer gunuylemi uyumlu prensesin sat a goremi
Ay yapmışsın☺️ Yakışmış kuzum, az beklemedik bu günleri, darısı sevinclime ve aygülüme inşallah🙏🏻💕 benim kızım başlarda çok nazlandığı için satı ya da transfer gününü hesaplamadım hiç, direk usg deki tarihi baz alıyorum. Bi de doktor sağlıklı normal falan deyince usgye de bakmıyorum artık🥰 bebemi görüp geliyorum valla soracağım her şeyi unutuyorum doktora gidince😂

Bebeem yanlardaki simit bölgelerinden yapsana oralar daha yağlı acımıyor
Göbek deliğinin 3 parmak yanları diyorlar, simitlere de mi yapılıyor🤩 ben de mosmorum valla, bi de iğneyi yaptıktan sonra parmağımla ovuşturunca vıcık diye sesler çıkıyor 🤷🏻‍♀️ Derinin altında ilerleyemiyor zaar ilaç sıvısı

Haa ben sezaryen sandım, normal doğumun da mı cinsleri varmış🤭 ne bilim sancın gelince normal doğuruyosun yoksa kesmeli biçmeli sanıyorum ben. Sağlıkla gelsin de her türlüsü olur🙏🏻💫
Bebek çok irilenmesin diye ultrasona göre başlatırız doğumunu demişti dr'um. Hem de böyle olunca vakti de belli oluyor. Iyi oluyor yani 😁

Göbek deliğinin 3 parmak yanları diyorlar, simitlere de mi yapılıyor🤩 ben de mosmorum valla, bi de iğneyi yaptıktan sonra parmağımla ovuşturunca vıcık diye sesler çıkıyor 🤷🏻‍♀️ Derinin altında ilerleyemiyor zaar ilaç sıvısı
He oluyor sırttan da oluyor ama oraya kendimiz yapamayız 🤣

Karından yapmadım işte simitlerden yaptım. Insulin de va4di artık son 2 ay günde 6 kere iğne yapıyordum taş olsa çatlar
İnsulinmi gebeliktemi kullandin?o cedende diyabetmi vardı? Bı şekilde yapacağız çare yok

Ay yapmışsın☺️ Yakışmış kuzum, az beklemedik bu günleri, darısı sevinclime ve aygülüme inşallah🙏🏻💕 benim kızım başlarda çok nazlandığı için satı ya da transfer gününü hesaplamadım hiç, direk usg deki tarihi baz alıyorum. Bi de doktor sağlıklı normal falan deyince usgye de bakmıyorum artık🥰 bebemi görüp geliyorum valla soracağım her şeyi unutuyorum doktora gidince😂
Evet yaptım canım baktım senden ses yok bu beyninin işi var heral dedim yapiverdim😘aman doğru çok kafaya takmamak gerek degilmi saglikliysa sorun yok.aynen bende kafamda on soruyla giriyorum eşimde diyor not al tek tek sor.yoksa unutuyoruz.

UkaderU UkaderU , Umut_bebek Umut_bebek , Karasbaby Karasbaby , @ayguldiyebiri , Granadaco Granadaco , kızlar dr'dan geldim. Suyu iyiymiş bebeğin bi sıkıntı yok şükür. P.tesi sabahı 8.30'da yatış 😁
Kaç gündür bu etiketi göreyim diye girip girip çıktım valla 🤗 Hepinizin doğumunu ve sevincliyle aygülün gebelik haberlerini görmeden de gitmeye niyetim yok 😍
kofi kofi cim hadi hayırlısı inşallah. Doğum sancısı da kimmiş o senin karsinda titresin bikere 😜
Pazartesi ola hayrola bakalim🤩🤩🤩

Kaç gündür bu etiketi göreyim diye girip girip çıktım valla 🤗 Hepinizin doğumunu ve sevincliyle aygülün gebelik haberlerini görmeden de gitmeye niyetim yok 😍
kofi kofi cim hadi hayırlısı inşallah. Doğum sancısı da kimmiş o senin karsinda titresin bikere 😜
Pazartesi ola hayrola bakalim🤩🤩🤩
Yaaa canım Allah razı olsun ♥️ aynen öyle herkesi hamile görüp dogurtmadan ayrılmak yok 😊 p.tesi akşam olmadan müjdeli haber vermek de kısmet olur inşaallah 🤲😘

Benim de 36.haftada inmeye baslamisti kanala. Normal merak etme ama bana da hareketi kısıtlamıştı. Fazla hoplayıp zıplama 😅
Ya bana kanalda demedi öyle olunca kanala mı inmiş oluyo 😅 biraz aşağıda dedi . Ama baskıyı karnımın altında vajinanın üstünde hissediyorum bazen oynayınca orada da hissediliyo

Ay hadi bakalım bir an etiketleyince dedim aha kofi doğurdu 😁 kaç haftalık oluyo pazartesi sezeryana mı alacak
39+3 olucak kısmetse 😊 yok canım normal olacak kısmetse. Dr başlatacak doğumu. Hep bu covid testi yüzünden bence 😑 gece gece gittik test verdik annemle.

Ya bana kanalda demedi öyle olunca kanala mı inmiş oluyo 😅 biraz aşağıda dedi . Ama baskıyı karnımın altında vajinanın üstünde hissediyorum bazen oynayınca orada da hissediliyo
Öyle zırt diye girmiyo kanala merak etme 😅 angajman deniyor. Ufaktan başında işte 😁 evet aynen oralarda hissediliyor. Normali zaten 36. Haftada angajman olması.

X