- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
Grip alısı değil kız covid aşısıYok aşı olmadım olmayı da düşünmüyorum grip aşılarına inanmıyorum çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grip alısı değil kız covid aşısıYok aşı olmadım olmayı da düşünmüyorum grip aşılarına inanmıyorum çünkü
O da izleyecek annesiSağol kadocum sabah benimle müge anlıyı izlemek için bi gün erken gelmek istedi zaar
Kofiim, ay hadi bir avazda doğur canım benim, sağlıkla inşallah Dualarımız seninleUmut_bebek , Granadaco , Karasbaby , UkaderU , kizlaaaaaaar 1.5 saat arayla uyandim sancilarim basladi az önce de nişan geldi. Hemen haber vereyim dedim. Ha bu arada 2 sancı beni dövdü sen misin atıp tutan dedi sancılar yarım saate düşsün gidicem hastaneye inşaallah
Ben oldum biontechKaç doktora sorduysam hepsi ol dedi, 3. Ayı doldurunca oldum mecburen, ilk doz daha ikiyi ol adım. Ama doğumum yaklaşacak olsaydı beklerdim kesinlikle. Ne bilim iyi mi yaptım kötü mü Allah hayra çıkarsınGrip alısı değil kız covid aşısı
Anladım canım Allah kolaylık versinGenelde hep akşam 7-8 gibi yapıyordum sonra süre kaydı şimdi gece 11-12 gibi yapıyorum
Neyy ay çok uygunmuş ya İstanbul pahalı derler.bfn burda sordum 3.000 normal yılbaşında zam gelecekmiş yuh ya küçücük şehirde yaşıyoruz şuna bak herşey ateş pahası İstanbul'da dogurayim bariYok ya dogum anina kadar öyle kesik kesik. Rabbim dinlendire dinlendire doğurtuyor. Hem bebek soluklanıyor hem anne ne kadar şükretsek az canım. Epidural normal istedim ben. 1950 mi 1900 mü öyle bişeydi
Doğuma yakın yakalananlar da sanki risk daha fazla gibi canım çok karışık iş olsak ni dert olmasak bı dert.biontech onay aldı gebeler olabilir diye.bende covid oldum zaten birdaha olmam inşallah diyorum.kimseylede gorusmuyorumBen oldum biontechKaç doktora sorduysam hepsi ol dedi, 3. Ayı doldurunca oldum mecburen, ilk doz daha ikiyi ol adım. Ama doğumum yaklaşacak olsaydı beklerdim kesinlikle. Ne bilim iyi mi yaptım kötü mü Allah hayra çıkarsın
Ya bende gebeliğin başında olsam vurulurdum diye düşünüyorum. Ama az kaldığı için daha vurulmadım bekliyorum bakalımBen oldum biontechKaç doktora sorduysam hepsi ol dedi, 3. Ayı doldurunca oldum mecburen, ilk doz daha ikiyi ol adım. Ama doğumum yaklaşacak olsaydı beklerdim kesinlikle. Ne bilim iyi mi yaptım kötü mü Allah hayra çıkarsın
Cümlemize canım benimAnladım canım Allah kolaylık versin
1 cm di ama benim nişan elle muayeneden sonra gelmistiAmin inşaallah canım. Dün gece de dua etmiştim, kendiliginden başlasa diye iyi oldu böyle olması. Pazar günü olması dışında. Senin nişan geldiğinde 2 cm aciklik vardi dimi?
O da grip virüsü aşı bulunana kadar elli kere şekil değiştirdi. Iyi geldiğini sanmıyorum. Ha emzirme işi olmasa belki yine de aşı olurdum ama süt işi bozuyorGrip alısı değil kız covid aşısı
Evet bakıcaz konyada neler olmuşO da izleyecek annesi
Sağol karasım daha gitneduk hastaneye. Bi yarım saate düşsün dedim. Evde daha rahat oluyor insan. Bide sıcak duş gerçekten şahane. Aklınızda olsun kızlar hastanede de belden aşağı girmeyi düşünüyorum.Kofiim, ay hadi bir avazda doğur canım benim, sağlıkla inşallah Dualarımız seninle
Istanbulda çeşit çok ya o yüzden herhalde. Bide hastane bize cok uygun. Hiç bir aşamada erkek yok. Eşim de ameliyat oldu. Ona da erkek hemşireler baktı. A'dan Z'ye erkekti. Sonda falan takılıyor malum. Çok memnunuz hastanemizden. Herkese tavsiye ederim. Dr'um da çiçek gibi. Ne zaman arasam açar ilgilenir sağolsun.Neyy ay çok uygunmuş ya İstanbul pahalı derler.bfn burda sordum 3.000 normal yılbaşında zam gelecekmiş yuh ya küçücük şehirde yaşıyoruz şuna bak herşey ateş pahası İstanbul'da dogurayim bari
Hmm dün ben de muayene oldum ama sanciyla geldigine göre muayeneden ötürü değildir herhalde1 cm di ama benim nişan elle muayeneden sonra gelmisti
Ya evet bende muallaktayım valla bilmiyorum ama doğumdan sonra belki vurulurum ne olduğunu nasıl etki göstereceğini hiç bilmiyoruz valla saldık çayıra mevlam kayıraO da grip virüsü aşı bulunana kadar elli kere şekil değiştirdi. Iyi geldiğini sanmıyorum. Ha emzirme işi olmasa belki yine de aşı olurdum ama süt işi bozuyor
Ay ben açmadım hala Müge anlıyı izliyim bari ben deEvet bakıcaz konyada neler olmuş
Çok şanslısın canım benim o zaman.ay ne güzelmiş ben arkadaşımdan duydum hep erkekler görüyor bizi doğumda diye sizinki gayet iyiymiş mahrem konulara dikkat edilmesi.hangi hastane okuyan olursa sebeplensin.benimkilerde öyle çok ilgililer sağolsun(!)12haftama girdim hangi ilaçları kullanacam yazmıştım asistana bizle olan kisim bitti takip eden Dr yönlendirsin demiş.Istanbulda çeşit çok ya o yüzden herhalde. Bide hastane bize cok uygun. Hiç bir aşamada erkek yok. Eşim de ameliyat oldu. Ona da erkek hemşireler baktı. A'dan Z'ye erkekti. Sonda falan takılıyor malum. Çok memnunuz hastanemizden. Herkese tavsiye ederim. Dr'um da çiçek gibi. Ne zaman arasam açar ilgilenir sağolsun.
Hadi bakalım hayırlı güzel haberle ve bebenle gelSağol karasım daha gitneduk hastaneye. Bi yarım saate düşsün dedim. Evde daha rahat oluyor insan. Bide sıcak duş gerçekten şahane. Aklınızda olsun kızlar hastanede de belden aşağı girmeyi düşünüyorum.
Izle izle katil afganlı çoban değilmişAy ben açmadım hala Müge anlıyı izliyim bari ben de