Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kıymet bilen evlat olur hepimizin ki Inşaallah 🤲 yani ben de sürekli konuşuyorum kendisiyle. Kucağımın karnımdan daha konforlu olduğundan bahsediyorum ama işlemiyor😁 gelmezse p.tesi zorla getirticez artık napalim 😊
Karascım yaaa annemle babamla çay içiyorum demek istemiştim öncesini okumamışsın 🤣🤣🤣 evet insanın bu cüsseyle çay isteği hiç kalmıyor. Şekil alamıyorsun çünkü 😅😅😅😅
Amin canım benim, sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah cümlemizinki. Memeyi de anlat oğluna, çok güzel süt çıkıyor de belki ikna olur 🥰
Kız ne bilim, senin çay aklımızda başka türlü kaldı artık😂 gerçek çay olma ihtimalini düşünemedim. Anacığını babacığını Allah başından eksik etmesin, muhabbetiniz bol olsun canım🙏🏻💕🤩

Amin canım benim, sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah cümlemizinki. Memeyi de anlat oğluna, çok güzel süt çıkıyor de belki ikna olur 🥰
Kız ne bilim, senin çay aklımızda başka türlü kaldı artık😂 gerçek çay olma ihtimalini düşünemedim. Anacığını babacığını Allah başından eksik etmesin, muhabbetiniz bol olsun canım🙏🏻💕🤩
Amiiin karasım ya canım ciğerim onlar benim ♥️ sütten de bahsediyorum tabii. Boş boş parmaklarını emeceğine gel de ananın sütünün tadına bak diyorum 😅 bide karnımı okşarken yukarıdan aşağıya doğru sıvazlıyorum. Subniminal mesaj veriyorum kendisine 😅

Amiiin karasım ya canım ciğerim onlar benim ♥️ sütten de bahsediyorum tabii. Boş boş parmaklarını emeceğine gel de ananın sütünün tadına bak diyorum 😅 bide karnımı okşarken yukarıdan aşağıya doğru sıvazlıyorum. Subniminal mesaj veriyorum kendisine 😅
Doktor 2 gün önce bana bebek biraz aşağı inmiş dedi acaba döndüğünü mü kastetti sormadım da çok ayakta kalma kendini yorma tetiklemesin dedi çıkmaya mı çalışıyo acaba benimki dursun anacım seninki çıksın 😁

ben alttan ışık tutanı bile duydum biliyor musun😂 bebek görsün gelsin diyeymiş😂
Benim annem de ablamı adananın ağustos sıcağında 15. Kata yaya çıkardı doğursun diye, ertesi gün soluğu sezaryende aldı kızcağız😂

Doktor 2 gün önce bana bebek biraz aşağı inmiş dedi acaba döndüğünü mü kastetti sormadım da çok ayakta kalma kendini yorma tetiklemesin dedi çıkmaya mı çalışıyo acaba benimki dursun anacım seninki çıksın 😁
Benim de 36.haftada inmeye baslamisti kanala. Normal merak etme ama bana da hareketi kısıtlamıştı. Fazla hoplayıp zıplama 😅

ben alttan ışık tutanı bile duydum biliyor musun😂 bebek görsün gelsin diyeymiş😂
Benim annem de ablamı adananın ağustos sıcağında 15. Kata yaya çıkardı doğursun diye, ertesi gün soluğu sezaryende aldı kızcağız😂
Tünelin çıkışını mı gösteriyor ışıkla 🤣🤣🤣 çok komik ya 😅 ablan da ters tepmiş 😁

UkaderU UkaderU , Umut_bebek Umut_bebek , Karasbaby Karasbaby , ayguldiyebiri ayguldiyebiri , Granadaco Granadaco , kızlar dr'dan geldim. Suyu iyiymiş bebeğin bi sıkıntı yok şükür. P.tesi sabahı 8.30'da yatış 😁
Süpriz kofiye az kaldıı💫✨🤩 sağlıkla doğsun inşallah canım benim 🙏🏻Aman böylesi daha iyi yaa, pazartesi bu saatler toparlanmış ve birbirinize alışmış olursunuz Allah’ın izniyle🥰 öbür türlü bekle bekle ne zaman gelecek diye hep yüreğin ağzında

Karasbaby Karasbaby hamilelik takvimini nerden yaptın tatlım bende yapacağım şimdi nerde diye aramayın senden hazır bilgi alayım😍birde senin transfer gunuylemi uyumlu prensesin sat a goremi

Allah razı olsun canım 🤲 epidural talep ettim. Sıkıntısız bir doğum olur inşaallah. Bayrağı sana teslim edicem 😅
Ahahaha 🥰dur kız benden önce karascim var ama sende haklısın ikiz olunca erken doguruveririm falan. E epidural de ikinmayi falan hissetmiyormusun açılma kaç cm olmus

Süpriz kofiye az kaldıı💫✨🤩 sağlıkla doğsun inşallah canım benim 🙏🏻Aman böylesi daha iyi yaa, pazartesi bu saatler toparlanmış ve birbirinize alışmış olursunuz Allah’ın izniyle🥰 öbür türlü bekle bekle ne zaman gelecek diye hep yüreğin ağzında
Sezaryen değil normal doğum olucak kısmetse tabii 😁 yola epidural normal olarak çıkıyoruz canım hayırlısı 🤲 kaçta gelir bakıcaz artık 😶

Ahahaha 🥰dur kız benden önce karascim var ama sende haklısın ikiz olunca erken doguruveririm falan. E epidural de ikinmayi falan hissetmiyormusun açılma kaç cm olmus
Ay kız kadere yaziyorum diye yazdim ya sana 😅 ben de diyorum ne karas'ı, ona daha var 🤣🤣🤣 benim kafa paket oldu yavrum hoş gör 🤓 cok heyecanliyim. Doğumdan da hiç korkmuyorum. Döverim bile onu 🤣🤣🤣🤣

Polikistik overliyim Adetimin 5.gününden 14.gününe kadar klomen kullandım 17, 18, 19 mm 3 yumurtam oldu ve 14.gün çatlatma iğnesi oldum. Fakat aklıma takılan adetin 3.günü doktor rahim kalınlığını ölçtüğünde 5.6 mm idi. 14. Ölçtüğünde yine 5.6 mm idi. Hiç kalınlaşma olmamış. Doktor asistanına not aldırırken dikkat ettim kendisi bir şey söylemedi ilaç falan da vermedi. İnternetten baktığımda yumurtlamada en az 7 mm olmalı diyor. Bu şekilde hamile kalınmaz mı? İğne olalı 5 gün oldu ama araştırınca umut falan kalmadı bende.

Ay kız kadere yaziyorum diye yazdim ya sana 😅 ben de diyorum ne karas'ı, ona daha var 🤣🤣🤣 benim kafa paket oldu yavrum hoş gör 🤓 cok heyecanliyim. Doğumdan da hiç korkmuyorum. Döverim bile onu 🤣🤣🤣🤣
Bende dedim bu beni doğurtacak acilen korktum bian karasa attım😊olabilir hayatım no problem yine iyisin ben olsam evin yolunu bulamazdım korkudan heyecandan.hadi bakalım alan geniş at dur dövermiş 😅dövülen olmada

Başka seçenek yok çünkü.sen kendini yapıyorsun ben eşim olmadan yapamıyorum malesef 😔 açınca dışına damladigi oluyormu? Rapor mu çıkardın ucretliki aliyorsun
Bebeem yanlardaki simit bölgelerinden yapsana oralar daha yağlı acımıyor

Bebeem yanlardaki simit bölgelerinden yapsana oralar daha yağlı acımıyor
Benim gobusun heryere yağlı anacım.yinede açıyor bazen damara denk geliyor heralde.kucuk şişlikler oluyor sonrasında açıyor.bugun kendim yapacağım ilk defa eşim yok saat 23.00gelmesin diye bakıyorum😔

Benim gobusun heryere yağlı anacım.yinede açıyor bazen damara denk geliyor heralde.kucuk şişlikler oluyor sonrasında açıyor.bugun kendim yapacağım ilk defa eşim yok saat 23.00gelmesin diye bakıyorum😔
Benim karnım son zamanlarda çok gergindi tutulacak yeri kalmamıştı artık 🤣

Bende dedim bu beni doğurtacak acilen korktum bian karasa attım😊olabilir hayatım no problem yine iyisin ben olsam evin yolunu bulamazdım korkudan heyecandan.hadi bakalım alan geniş at dur dövermiş 😅dövülen olmada
Ağzını burnunu bile kırarım o doğumun 🤣🤣🤣 ay canım ya ben de çok korkuyordum doğumdan. Şuan kavuşma arzusu korkuların çoook çok ilerisinde. Dile kolay 9 seneyi devirdik. O yüzden hiç sıkıntı değil inan 😊 sancım geldikçe oynayabilirim bile. Zaten epidural olucak. O kötü sancıları hissetmicem ki 🤓 uyanık doğumu yaptiricam ben 🤣🤣🤣

X