- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucum gitmeden önce bol su iç, sıkışık ol muayenede, daha net görüyorlar o zaman, bi de çikolata ye derler ama ben hiç denemedim, çikolata yiyince bebek kıpırdanmaya başlarmışBacilarim bugün kontrole gittim duruş pozisyonu dan dolayı ense kalınlığı bakamadım dedi perinatolojiye gönderdi az dahami beklesem?sizde durumlar neydi? Dönmesini bekleyemeyiz kaç saat sonra dönerler bilemeyiz dedi
Cihazı pek iyi görünmüyor . Bazen inşam soru soramıyo yaa bende bi kere azar gibi bişey işitmiştim olmadı cihazı iyi olan başka doktora git bi ense burun kemiği baksın ayrıntılıda zaten perinatolojiye gitceksinAh bacım sıra almak hiç kolay değil bu kez devlete gitmiştim ta 20 gün önce aldiydim.biri bize dönük biride düz duruyor bakamiyom dedi benden öncede bı hastaya sinirlendi soru sordu diye bende korkumdan ağzımı açamadımcihazida iyi değil heral
Tüp yaptırdığın yer ne alaka yaa hangi şehirde yaşıyon bacım illaki iyi cihazlı bir yer vardır. Ben urfadayım doktorların cihazları mükemmel ayna gibi İstanbul’da bile öyle güzel cihaza denk gelmedim . Özel hastane değilde kendi muayenehanesi olan bi doktor varsa ona git cihazı iyidirGittim bacım önceki kontrollerin ozeldeydi onun cihazı bundanda beter tüplü TV gibibüyük şehre gitmek şart oldu sanırsam araştırma Hastanesi'nde oluyormuş perinatoloji kendide dedi zaten bizim cihaz iyi değil diye.birde ne desin tüp yaptirdigin yere git dedi yakında İstanbul yolculuğu yapabilirim
Birdahakine bol su içeyim o zaman canım evet çikolatayı duymuştum bebek hareket etsin diye bazı Dr ye gel öyle bakalım diyormuş.Kuzucum gitmeden önce bol su iç, sıkışık ol muayenede, daha net görüyorlar o zaman, bi de çikolata ye derler ama ben hiç denemedim, çikolata yiyince bebek kıpırdanmaya başlarmış
Aynen aynen kadın ve i baştan susturdu soru sorma diye bende birşey diyemedimbencede cihazla alakalı birde yoğundu salladı geçti küçücük şeyler biz hissetmesekte nasıl hareket ediyorlar demekki biri bize bakiyo dedi mucize resmen.Cihazı pek iyi görünmüyor . Bazen inşam soru soramıyo yaa bende bi kere azar gibi bişey işitmiştim olmadı cihazı iyi olan başka doktora git bi ense burun kemiği baksın ayrıntılıda zaten perinatolojiye gitceksin
Karaman'da yaşıyorum canım ben malesef cihazı iyi olan hiç bı Dr yok özel muayeneleride denedim malesefburdada özel muayene 300 TL geçen verdim önemli değil yine vereyim ama eski tüplü TV gibi ultrasyon cihazları.konyaya gitmem gerekecek sanırsam inşallah orda iyi bı cihaza rastlarim.Tüp yaptırdığın yer ne alaka yaa hangi şehirde yaşıyon bacım illaki iyi cihazlı bir yer vardır. Ben urfadayım doktorların cihazları mükemmel ayna gibi İstanbul’da bile öyle güzel cihaza denk gelmedim . Özel hastane değilde kendi muayenehanesi olan bi doktor varsa ona git cihazı iyidir
Öyle tabi . Şimdi hissetmezsin ama hareket ediyorlar onlar 18. Haftadan sonra hissetmeye başlarsın artıkAynen aynen kadın ve i baştan susturdu soru sorma diye bende birşey diyemedimbencede cihazla alakalı birde yoğundu salladı geçti küçücük şeyler biz hissetmesekte nasıl hareket ediyorlar demekki biri bize bakiyo dedi mucize resmen.
Konya da vardır hatta daha uygun olabilir muayene ücreti. Bende burada hep özel muayenehanesine gidiyprum ve 150 tl özel hastaneler zaten 100 tl bar buna gideyim dedim cihazı da iyiKaraman'da yaşıyorum canım ben malesef cihazı iyi olan hiç bı Dr yok özel muayeneleride denedim malesefburdada özel muayene 300 TL geçen verdim önemli değil yine vereyim ama eski tüplü TV gibi ultrasyon cihazları.konyaya gitmem gerekecek sanırsam inşallah orda iyi bı cihaza rastlarim.
Vay be çok iyi bizim bura küçük ama herşey pahalı iyide olsa için yanmayacak bu Dr ne pinti ya bı güzel cihaz almıyorlar.evet vardır Konya'da şuan onu arastiriyorum bakalım bu hafta birdaha gideyim de görünürse Konya'ya gitmeme gerek kalmaz zaten detaylıca gideceğim.bebislerde uygun pozisyonda olur belki.Konya da vardır hatta daha uygun olabilir muayene ücreti. Bende burada hep özel muayenehanesine gidiyprum ve 150 tl özel hastaneler zaten 100 tl bar buna gideyim dedim cihazı da iyi
Sağlı sollu tekmelerler artık beniaz vursalar bari zaten küçücük birşeyin benÖyle tabi . Şimdi hissetmezsin ama hareket ediyorlar onlar 18. Haftadan sonra hissetmeye başlarsın artık
MR çekindim fizik tedavi yorumladı. Uzun süre degnekten destek alarak yürümeliymişim birsürü şey söyledi iyileşmesi 6 ayı bulurmuş Olsun naapalim genişlerimiz iyi olsun da başa gelen çekilecekGranadaco nasılsın canım toparlandinmi? Sarı beybi nasıl dustumu göbuşü?kaç saat arayla emziriyorsun?
Aynen bu hafta bir daha git bakalım olmadı Konya ya gidersin. Ayrıntılı daha önemli zatenVay be çok iyi bizim bura küçük ama herşey pahalı iyide olsa için yanmayacak bu Dr ne pinti ya bı güzel cihaz almıyorlar.evet vardır Konya'da şuan onu arastiriyorum bakalım bu hafta birdaha gideyim de görünürse Konya'ya gitmeme gerek kalmaz zaten detaylıca gideceğim.bebislerde uygun pozisyonda olur belki.
Ay canım ya Rabbim şifa versin. En başında sinyal vermedi mi hiç belin?MR çekindim fizik tedavi yorumladı. Uzun süre degnekten destek alarak yürümeliymişim birsürü şey söyledi iyileşmesi 6 ayı bulurmuş Olsun naapalim genişlerimiz iyi olsun da başa gelen çekilecek
Kuzucugum iyi elhamdülillah 1 veya 1,5 saatte bir emziriyorum göbeği hala düşmedi ama bugün banyosunu yaptırdık herşey yolunda
Yok kofimya dogumdan once 10.gün başlamıştı ağrılarım ilk bebegin baskısı zannettik siddetlenince anladık anormal bişi olduğunu o yüzden zaten hemen sezeryana aldı dr. Amin insallahAy canım ya Rabbim şifa versin. En başında sinyal vermedi mi hiç belin?
Olacağı varmış desene. Neyse uzun sürse de çözümsüz bir durum değil Allah'tan. Bebişi büyütürken anlamazsın zaten zamanın nasıl geçtiğiniYok kofimya dogumdan once 10.gün başlamıştı ağrılarım ilk bebegin baskısı zannettik siddetlenince anladık anormal bişi olduğunu o yüzden zaten hemen sezeryana aldı dr. Amin insallah
Ayrıntılı kaç dk suruyor herşeyi inceliyorlar mi?renklimi oluyoAynen bu hafta bir daha git bakalım olmadı Konya ya gidersin. Ayrıntılı daha önemli zaten
AA neden olmuş hamilelikte ki baskidanmi?çok geçmiş olsun canım benim gecsinde 6ay dikkat edersin yeni bebeklede zor olur eğil kalk ama sabredersin artık.ay maşallah ya banyo işi nasıl oluyo suyun derecesini falanmi olcuyorsun süngerle kopukluyormusun kizçeyiMR çekindim fizik tedavi yorumladı. Uzun süre degnekten destek alarak yürümeliymişim birsürü şey söyledi iyileşmesi 6 ayı bulurmuş Olsun naapalim genişlerimiz iyi olsun da başa gelen çekilecek
Kuzucugum iyi elhamdülillah 1 veya 1,5 saatte bir emziriyorum göbeği hala düşmedi ama bugün banyosunu yaptırdık herşey yolunda
Renklide bakıyo renksizde bakıyo 20 dakika falan en fazlaAyrıntılı kaç dk suruyor herşeyi inceliyorlar mi?renklimi oluyo
Hem baskıdan hem de bebeğe kemikteki depolardan calsiyum çok gitmiş bende epey azalmış. Aynen canim bebişim baya güç veriyor zaten bana atlaticam bunu da insallahAA neden olmuş hamilelikte ki baskidanmi?çok geçmiş olsun canım benim gecsinde 6ay dikkat edersin yeni bebeklede zor olur eğil kalk ama sabredersin artık.ay maşallah ya banyo işi nasıl oluyo suyun derecesini falanmi olcuyorsun süngerle kopukluyormusun kizçeyi