- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Hamza Ali'yi onca kucağına hepsi unutulur canım benim.senin son aylarda kaymış benim şimdiden kaydıŞuan bile kayık son haftalar zor. Pırtlattığım gibi uykuya dalmazsam iyidirevet özelde olucak kısmetse. Yarın kontrol var. Bir iki bişey açılmıştır umarım
Ablamin bi gebeliginde öyle olmuştu. Son ay kurtulamadi o kasintilardan. Kuru tutmaya çalış o bölgeyi bide günlük ped falan kullanma cano
Eski atletlerden bez kesOff nasıl geçecek bu lanet şey anlamadım tekrarlıyor doktorun verdiği fitilde bi işe yaramıyoki. 2-3 aydır böyleyim valla . Günlük çamaşır değiştirmekten yetiştiremeyip mecbur günlük ped koydum ama o da tahriş yapıyo
Tamamen kapaliydi. Parmak ucu kadar, yarim cm acilma olmus. Bebek aşağıya inmis biraz daha. Bol bol yürü dedi. Nst'de de ufaktan kasilmalar baslamis düzenli. 25 civarinda falandi yüksek degil ama düzenliHamza Ali'yi onca kucağına hepsi unutulur canım benim.senin son aylarda kaymış benim şimdiden kaydıo zaman büyük güne az kaldı desene en son kaç cm di?sancılar siklastimi
O pedler de nemli tutuyo. Ne kadar kuru kalirsa o kadar rahat edersin beybi.Off nasıl geçecek bu lanet şey anlamadım tekrarlıyor doktorun verdiği fitilde bi işe yaramıyoki. 2-3 aydır böyleyim valla . Günlük çamaşır değiştirmekten yetiştiremeyip mecbur günlük ped koydum ama o da tahriş yapıyo
Ay gerçekten mi karbonatı deniyim hem zarar vermez doğal sonuçta ama yinede sorayım ben . Ya bende gebelikten önce vajina yıkama huyu vardı sabunlaEski atletlerden bez kesben hamilelik başından beri öyle kullanıyorum. Birde bak yeni evliydim bende de mantar çok olurdu doktor şey demişti karbonatlı su yap hem dışı yıka hemde içeri hazneye ver biraz. Sen bunu sor istersen doktora ?karbonat oh düzenler ya o iyileştirdi bende de fitiller işe yaramıştı
Haklısın kofim en iyisi pamuklu bez koyayım kesip kesipO pedler de nemli tutuyo. Ne kadar kuru kalirsa o kadar rahat edersin beybi.
Yani bende normalde sabunla yıkanırAy gerçekten mi karbonatı deniyim hem zarar vermez doğal sonuçta ama yinede sorayım ben . Ya bende gebelikten önce vajina yıkama huyu vardı sabunlaflorayı bozmuştum onu düzelttim yıkama jeli vermişti doktor ama o mantar değildi kokulu akıntıydı kaşıntı yoktu.
şimdiki sarı yeşil gibi mantar türü belli koku yok ama yanma ve kaşıntı var inşallah geçer bebeğe zarar vermesinde. Benimde aklıma geldi atlet yaa hatta geçen eşim dedi al bunları silgi bezi toz bezi yap küçülmüşler daha giymem dedi ben onları bi güzel 90 da yıkıyım kesip ütüleyeyim onları koyayım
Şuan kaç haftadasin?inşallah herşey gönlünce olsun canım benimTamamen kapaliydi. Parmak ucu kadar, yarim cm acilma olmus. Bebek aşağıya inmis biraz daha. Bol bol yürü dedi. Nst'de de ufaktan kasilmalar baslamis düzenli. 25 civarinda falandi yüksek degil ama düzenli
Yarın 39+0 olucakŞuan kaç haftadasin?inşallah herşey gönlünce olsun canım benim
Maşallah maşallah gelmesi gerek bencedeYarın 39+0 olucakgelir bugün yarın inşaallah
Hiç yaptırmadım.Arkadaşlar tarama testi olarak neler yaptırmıştın bilgi verirmisiniz?
Kadın mıyız sorun var valla hepYani bende normalde sabunla yıkanırama öyle ters bi durum evlilik başında oldu sadece.
Ya doğuma doğru yine bebekte hareket olur mu onu merak ediyorum. Hani nişan,su gelmesş sancı vs diyoruz ya ama öncesinde de böyle hareketlerde azalma yok olma vs olur mu acaba hani kanala girip kasılırsa yine hareket eder mi acabaMaşallah maşallah gelmesi gerek bencede28 yetişir inşallah öyle istiyodun
Acilmalar basladiysa ilerler herhalde artikMaşallah maşallah gelmesi gerek bencede28 yetişir inşallah öyle istiyodun
Abla aslında artık 2 günde 1 gitmen gerekmiyor muAmin askim inşaallahYok valla en son gecen persembe gitmistim. Bugün gidicem. Bakalim ne dicek?
Riskli bi durumum olmadı hiç. ondan cagirmadi herhaldeAbla aslında artık 2 günde 1 gitmen gerekmiyor mu
Hayrlısı olsun abla sağlıcakla gelsin en hayırlı zamanda inşallah. Haber edersin doğum olursa dualarım sizlerle. Kolay bir doğum olsun inşallahRiskli bi durumum olmadı hiç. ondan cagirmadi herhaldebugün gittim yarım cm acılmam olmuş. Bebek de inmiş biraz daha. Suyun normal dedi. 3.250 gr. Valla yine 2 gün sonra çağırmadı. sancın olursa gel, olmazsa 4 eylülde gelirsin, suni başlatırız dedi. 3 eylülde tam 40 hafta doluyor ondan. En doğrusunu Allah bilir, bi kaç güne gelecek gibi basınç var. Hayırlısı yavrum.
Canım benim Allah razı olsun. Benim dualarım da seninle. Rabbim tüm sıkıntı ve sınavlarımızın hakkını vermeyi nasip etsin. Öyle ki bu dünyanın çileleri, ahirette ödül olarak çıksın karşımızaHayrlısı olsun abla sağlıcakla gelsin en hayırlı zamanda inşallah. Haber edersin doğum olursa dualarım sizlerle. Kolay bir doğum olsun inşallah