Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bu sene erkek senesi sanırım 🤪🤩🥳👶🏻
Hadi hayırlı olsun belli olmuyor canım ya gruptaki arkadaşların bazisida kız aman ne farkeder erkek,kız sağlıklı hayırlı olsun yeter.kacinci haftada öğrenmiştim sen cinsiyet

Hadi hayırlı olsun belli olmuyor canım ya gruptaki arkadaşların bazisida kız aman ne farkeder erkek,kız sağlıklı hayırlı olsun yeter.kacinci haftada öğrenmiştim sen cinsiyet
Valla hatırlamıyorum 😅🙈 16 18 arası diye düşünüyorum kesin olarak. Zaten erkek olunca kabak gibi kendini belli ediyor 😅😂😂🙈

Hadi bakalım nasıl attiracaksin görelim🤪savtin kaymış olarak çıkmada doğumdan😊belli belli hiç korkmuyon ozeldemi pirtlatacaksin?
Şuan bile kayık son haftalar zor. Pırtlattığım gibi uykuya dalmazsam iyidir 😅 evet özelde olucak kısmetse. Yarın kontrol var. Bir iki bişey açılmıştır umarım 😁

Maşallah canım emzirmekten ve koşturmaktan daha da verirsin bence, ama dikkat et güçsüz kalma🥰 bebiş nasıl iyi misiniz? Herşey yolundadır inşallah🙏🏻🧿
Evet beslenmeme de dikkat etmem lazım canim haklisin😊
Çok şükür bebiş de ben de iyiyiz emiyor, uyuyor, altına yapiyor bu 3 ü arasında şimdilik gidip geliyor 🙈💜
Sen nasılsın kanamam vardi sanki en son geçti değil mi?

Evet beslenmeme de dikkat etmem lazım canim haklisin😊
Çok şükür bebiş de ben de iyiyiz emiyor, uyuyor, altına yapiyor bu 3 ü arasında şimdilik gidip geliyor 🙈💜
Sen nasılsın kanamam vardi sanki en son geçti değil mi?
Ay iyi çok şükür, analı babalı sağlıkla büyüsün yavrucun🙏🏻Doğan büyüyor, kustu, emdi, ağladı derken kocaman olacak inşallah🥰
Kanamam geçti çok şükür, doktora da gitmedim kontrole, gerek yok korkma dedi. İnşallah iyidir bebeğim🙏🏻

Ay iyi çok şükür, analı babalı sağlıkla büyüsün yavrucun🙏🏻Doğan büyüyor, kustu, emdi, ağladı derken kocaman olacak inşallah🥰
Kanamam geçti çok şükür, doktora da gitmedim kontrole, gerek yok korkma dedi. İnşallah iyidir bebeğim🙏🏻
Benimde ara ara hep kanamalarim oldu hatta adet olacakmış gibi agrilarimda oldu soluğu hemen dr da aldım çok endişe ettim ama sen öyle yapma içini ferah tut bişi olmaz Allah'ın izniyle 🤲🏻💜

Enfeksiyon idrar yollarında oluyor genelde hamilelikte. Acaba idrar kaynaklı mı kandaki enfeksiyon. O yüzden idrara baktır dedim canım 😊 eritrosit ve lokosit yüksekse enfeksiyon var demek. Senin yüksek anladığım kadarıyla. Mantar mı var sende onu bilmiyordum 🤷‍♀️
Bende enfeksiyon çıktı az biraz ama mantarda var ya kurtulamadım bugün kaşıntı da tuttu mahvetti beni 😅

Bende enfeksiyon çıktı az biraz ama mantarda var ya kurtulamadım bugün kaşıntı da tuttu mahvetti beni 😅
Ablamin bi gebeliginde öyle olmuştu. Son ay kurtulamadi o kasintilardan. Kuru tutmaya çalış o bölgeyi bide günlük ped falan kullanma cano

X