Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Oooohhhh kilolar kanat takmış uçuyor 😅 kaç kilo almıştın canım? Bebiş nasıl?
Toplamda 22 kg almistim 🙈
Bebişin hafif sarılığı var emzirip onu takip ediyorum. Mama hiç vermedim sadece anne sütüyle atlatmaya çalışıyoruz onun dışında ıyiyiz 🌻
Seninde pamuk evladını kucağına almana sayılı günler kaldı inşallah🤲🏻🥰

Ya doğuma doğru yine bebekte hareket olur mu onu merak ediyorum. Hani nişan,su gelmesş sancı vs diyoruz ya ama öncesinde de böyle hareketlerde azalma yok olma vs olur mu acaba hani kanala girip kasılırsa yine hareket eder mi acaba
Hiç bilmiyorum tatlım daha nasip olmadı doğurmak🤭ama bı baskı falan hissedersindor muhtemelen aşağıya doğru inerdir bebek falan aman hiç bilmiyom benim kafam rahat kesecekler alacaklar🤪

Hiç kafamı karistormadim diyorsun yani😔
Aynen öyle. Allah korusun kötü sonuç çıksada ki kötü çıkıp turp gibi çocuk olan bi sürü tanıdık var, sonuç değişmeyecekti. Aldırma gibi birşey söz konusu değildi Allah un verdiği kabulümüz. Boş yere 9 ay stres yaşamak istemedim

Toplamda 22 kg almistim 🙈
Bebişin hafif sarılığı var emzirip onu takip ediyorum. Mama hiç vermedim sadece anne sütüyle atlatmaya çalışıyoruz onun dışında ıyiyiz 🌻
Seninde pamuk evladını kucağına almana sayılı günler kaldı inşallah🤲🏻🥰
Abooo bide 40. Hafta doğuraydın 25'i devirecektin zaar 😅 sütünün yetmesine çok sevindim canım. En kısa sürede toparlar minik boncuğun 😊 amin inşaallah beklemedeyiz

Heee tünel açılmaya başlamış parmak ucu kadar 😁 biraz daha inmiş kanala, yarım cm açılma olmuş. Eğer gelmezse 4 eylülde gel dedi. Suni baslaticak. Anlayacağın beyfendinin keyfini bekliyoruz şimdilik 🙄
Ne parmakmis arkadaş avuç içi kadar beklentimiz😊ooo senin tahmin tutmayacak o zaman.seninkide tam bı gizemli çıktı ha cinsiyet değişmeler geç gelmeler falan.

Aynen öyle. Allah korusun kötü sonuç çıksada ki kötü çıkıp turp gibi çocuk olan bi sürü tanıdık var, sonuç değişmeyecekti. Aldırma gibi birşey söz konusu değildi Allah un verdiği kabulümüz. Boş yere 9 ay stres yaşamak istemedim
Anladım canım bende bugün Dr gidecegim ikili test zamanımız ama ikizd ikili test yapilmiyormus zaten.

Bacilarim bugün kontrole gittim duruş pozisyonu dan dolayı ense kalınlığı bakamadım dedi perinatolojiye gönderdi az dahami beklesem?sizde durumlar neydi? Dönmesini bekleyemeyiz kaç saat sonra dönerler bilemeyiz dedi

Bacilarim bugün kontrole gittim duruş pozisyonu dan dolayı ense kalınlığı bakamadım dedi perinatolojiye gönderdi az dahami beklesem?sizde durumlar neydi? Dönmesini bekleyemeyiz kaç saat sonra dönerler bilemeyiz dedi
Kaçıncı haftadasın ama zaten detaylı için gideceksin ya orda belli olur

11-14 hafta arası bakılıyor. Cok merak ediyorsan yarin tekrar dr'a git. Pozisyon değiştirmiş olurlar herhalde. Ben tarama testlerini de ölçümleri de yaptırmadım canım. O yüzden pek bi bilgim yok.

11-14 hafta arası bakılıyor. Cok merak ediyorsan yarin tekrar dr'a git. Pozisyon değiştirmiş olurlar herhalde. Ben tarama testlerini de ölçümleri de yaptırmadım canım. O yüzden pek bi bilgim yok.
Ah bacım sıra almak hiç kolay değil bu kez devlete gitmiştim ta 20 gün önce aldiydim.biri bize dönük biride düz duruyor bakamiyom dedi benden öncede bı hastaya sinirlendi soru sordu diye bende korkumdan ağzımı açamadım😬cihazida iyi değil heral

Eklentiler

• IMG20210827172110.jpg
    IMG20210827172110.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 25
Ah keşke senin gibi olabilsem pimpirikliyim ben.bu hafta içi birdaha gideyim hep aynı duracak degilya doneceklerdir zaar.

Ah bacım sıra almak hiç kolay değil bu kez devlete gitmiştim ta 20 gün önce aldiydim.biri bize dönük biride düz duruyor bakamiyom dedi benden öncede bı hastaya sinirlendi soru sordu diye bende korkumdan ağzımı açamadım😬cihazida iyi değil heral
Ay hakkat ne biçim foto bu kız? Cihaz çok tırt. 😑 sen bu işi önemsiyorsan özele git de orda baktır canım. Yada araştırma hastanesinde perinatolojiue git. Onların cihazları güzel bide epey didikliyolar. Devletin dr'ları çok iyi ya anlayışlı, yumuşak, sorun çözen.. ama bu kadın doğumdakiler niye böyle hiç anlamıyorum 🙄

X