- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
Valla hiç belli olmaz gecenin 3. Bı sancın gelir TLF eline alamazsınAşk olsun haber etmeden gider miyim hiçhazır valiz de doluyken ordan da tatile mi gitsem ne yapsam
O en başta bana haber edecekValla hiç belli olmaz gecenin 3. Bı sancın gelir TLF eline alamazsıngit git suyun içinde sütünde iyi gelir
Niye kız.ne bağlantınız var
Enfeksiyon idrar yollarında oluyor genelde hamilelikte. Acaba idrar kaynaklı mı kandaki enfeksiyon. O yüzden idrara baktır dedim canımİdrarımda bakteri ve kanama var.idrar kültürüm temiz şimdilik.e mantarla idrar tahlili in bağlantısı ne bacim
Sancılar kesik kesik ya, ben boşlukta yazarım rahat olValla hiç belli olmaz gecenin 3. Bı sancın gelir TLF eline alamazsıngit git suyun içinde sütünde iyi gelir
Yaaa aygülüm ağzın bal yesin
Beraber gidiyoruzNiye kız.ne bağlantınız varaman ben enson duyayım sorun değil o doğururken bende 9 dogururun.gecen hastanede bı bayan kosturuyordu bizim hastanın doğum başladı diye ben bı korktum heyecanlandım çok korkarım normal doğumdan hiç dogurmadim ama.
Eritrosit 20 kusurlerdeydi düştü 3e.bakteri 8 çıktı.aslinda normale dondu gibi.ya mantar kaşıntılı sit kesiği gibi olmuyormu?bende yok onlarEnfeksiyon idrar yollarında oluyor genelde hamilelikte. Acaba idrar kaynaklı mı kandaki enfeksiyon. O yüzden idrara baktır dedim canımeritrosit ve lokosit yüksekse enfeksiyon var demek. Senin yüksek anladığım kadarıyla. Mantar mı var sende onu bilmiyordum
Seninki demi normal doğum.hadi bacilarim çatır çatır dogurunBeraber gidiyoruzya o yüzden. @kofisen yaz kaçta olursa olsun bakarsın bende o saatte sancı çekiyor olurum
İnşallah öyle olur hayırlaSeninki demi normal doğum.hadi bacilarim çatır çatır dogurun
Yavrum mantar muhabbetini benle yapmadın haberim yok ondanEritrosit 20 kusurlerdeydi düştü 3e.bakteri 8 çıktı.aslinda normale dondu gibi.ya mantar kaşıntılı sit kesiği gibi olmuyormu?bende yok onlar
Seni çılgınNiye kız.ne bağlantınız varaman ben enson duyayım sorun değil o doğururken bende 9 dogururun.gecen hastanede bı bayan kosturuyordu bizim hastanın doğum başladı diye ben bı korktum heyecanlandım çok korkarım normal doğumdan hiç dogurmadim ama.
Aaaa senin de doğum 3 eylül gösteriyoBeraber gidiyoruzya o yüzden. @kofisen yaz kaçta olursa olsun bakarsın bende o saatte sancı çekiyor olurum
Ha 3 ha 5 Eylül'ün ilk haftası işteAaaa senin de doğum 3 eylül gösteriyo
Sanki daha farklı diyodun ondan şaşırdımHa 3 ha 5 Eylül'ün ilk haftası işte
Ne bilim bi uygulama 3 diyo biri 5Sanki daha farklı diyodun ondan şaşırdım
Hadi bakalım nasıl attiracaksin görelimSeni çılgınkorkulacak ne var pırt pırt attırıyosun. Bak bana hiç korluyor muyum
İnşallah canım senin neyin olacak?İnşallah öyle olur hayırla