Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bu sene erkek senesi sanırım
Hadi hayırlı olsun belli olmuyor canım ya gruptaki arkadaşların bazisida kız aman ne farkeder erkek,kız sağlıklı hayırlı olsun yeter.kacinci haftada öğrenmiştim sen cinsiyet

Hadi hayırlı olsun belli olmuyor canım ya gruptaki arkadaşların bazisida kız aman ne farkeder erkek,kız sağlıklı hayırlı olsun yeter.kacinci haftada öğrenmiştim sen cinsiyet
Valla hatırlamıyorum 16 18 arası diye düşünüyorum kesin olarak. Zaten erkek olunca kabak gibi kendini belli ediyor

Hadi bakalım nasıl attiracaksin görelimsavtin kaymış olarak çıkmada doğumdanbelli belli hiç korkmuyon ozeldemi pirtlatacaksin?
Şuan bile kayık son haftalar zor. Pırtlattığım gibi uykuya dalmazsam iyidir evet özelde olucak kısmetse. Yarın kontrol var. Bir iki bişey açılmıştır umarım

Maşallah canım emzirmekten ve koşturmaktan daha da verirsin bence, ama dikkat et güçsüz kalma bebiş nasıl iyi misiniz? Herşey yolundadır inşallah
Evet beslenmeme de dikkat etmem lazım canim haklisin
Çok şükür bebiş de ben de iyiyiz emiyor, uyuyor, altına yapiyor bu 3 ü arasında şimdilik gidip geliyor
Sen nasılsın kanamam vardi sanki en son geçti değil mi?

Ay iyi çok şükür, analı babalı sağlıkla büyüsün yavrucunDoğan büyüyor, kustu, emdi, ağladı derken kocaman olacak inşallah
Kanamam geçti çok şükür, doktora da gitmedim kontrole, gerek yok korkma dedi. İnşallah iyidir bebeğim

Benimde ara ara hep kanamalarim oldu hatta adet olacakmış gibi agrilarimda oldu soluğu hemen dr da aldım çok endişe ettim ama sen öyle yapma içini ferah tut bişi olmaz Allah'ın izniyle

Bende enfeksiyon çıktı az biraz ama mantarda var ya kurtulamadım bugün kaşıntı da tuttu mahvetti beni

Bende enfeksiyon çıktı az biraz ama mantarda var ya kurtulamadım bugün kaşıntı da tuttu mahvetti beni
Ablamin bi gebeliginde öyle olmuştu. Son ay kurtulamadi o kasintilardan. Kuru tutmaya çalış o bölgeyi bide günlük ped falan kullanma cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…