Bu sene erkek senesi sanırımİnşallah canım senin neyin olacak?
Hadi hayırlı olsun belli olmuyor canım ya gruptaki arkadaşların bazisida kız aman ne farkeder erkek,kız sağlıklı hayırlı olsun yeter.kacinci haftada öğrenmiştim sen cinsiyetBu sene erkek senesi sanırım
Valla hatırlamıyorumHadi hayırlı olsun belli olmuyor canım ya gruptaki arkadaşların bazisida kız aman ne farkeder erkek,kız sağlıklı hayırlı olsun yeter.kacinci haftada öğrenmiştim sen cinsiyet
Şuan bile kayık son haftalar zor. Pırtlattığım gibi uykuya dalmazsam iyidirHadi bakalım nasıl attiracaksin görelimsavtin kaymış olarak çıkmada doğumdan belli belli hiç korkmuyon ozeldemi pirtlatacaksin?
Maşallah canım emzirmekten ve koşturmaktan daha da verirsin bence, ama dikkat et güçsüz kalmaKızlar bu arada sezeryandan sonra eve geldiğimde 6 kg vermiştim. 1 hf içinde de 3 kg. Toplam 9 kg verdim
İnşallah öyle olur hayırla
Kız doğurdunuz muŞuan bile kayık son haftalar zor. Pırtlattığım gibi uykuya dalmazsam iyidirevet özelde olucak kısmetse. Yarın kontrol var. Bir iki bişey açılmıştır umarım
Yok anacım bişey kaçırmadın. Beklemedeyiz dahaKız doğurdunuz muben kaçırdım, hadi hayırlı doğumlar hepinize selametle…
Evet beslenmeme de dikkat etmem lazım canim haklisinMaşallah canım emzirmekten ve koşturmaktan daha da verirsin bence, ama dikkat et güçsüz kalmabebiş nasıl iyi misiniz? Herşey yolundadır inşallah
Senin hesaba göre 2 gün kaldı, selametle gelsin yavrularYok anacım bişey kaçırmadın. Beklemedeyiz daha
Ay iyi çok şükür, analı babalı sağlıkla büyüsün yavrucunEvet beslenmeme de dikkat etmem lazım canim haklisin
Çok şükür bebiş de ben de iyiyiz emiyor, uyuyor, altına yapiyor bu 3 ü arasında şimdilik gidip geliyor
Sen nasılsın kanamam vardi sanki en son geçti değil mi?
Benimde ara ara hep kanamalarim oldu hatta adet olacakmış gibi agrilarimda oldu soluğu hemen dr da aldım çok endişe ettim ama sen öyle yapma içini ferah tut bişi olmaz Allah'ın izniyleAy iyi çok şükür, analı babalı sağlıkla büyüsün yavrucunDoğan büyüyor, kustu, emdi, ağladı derken kocaman olacak inşallah
Kanamam geçti çok şükür, doktora da gitmedim kontrole, gerek yok korkma dedi. İnşallah iyidir bebeğim
Bende enfeksiyon çıktı az biraz ama mantarda var ya kurtulamadım bugün kaşıntı da tuttu mahvetti beniEnfeksiyon idrar yollarında oluyor genelde hamilelikte. Acaba idrar kaynaklı mı kandaki enfeksiyon. O yüzden idrara baktır dedim canımeritrosit ve lokosit yüksekse enfeksiyon var demek. Senin yüksek anladığım kadarıyla. Mantar mı var sende onu bilmiyordum
Bizim kız 12. Haftada de %90 kız olduğunu gösterdi edepsizValla hatırlamıyorum16 18 arası diye düşünüyorum kesin olarak. Zaten erkek olunca kabak gibi kendini belli ediyor
MaşallahBizim kız 12. Haftada de %90 kız olduğunu gösterdi edepsiz
Amin askim inşaallahKızlar sağlıcakla gelsin yavrularınız güzel haberlerinizi bekliyormkofi abla takiblerine 2 günde 1 gidiyorsun değil mi
Evet bakalım ne kadar söz dinleyen evlat olucakSenin hesaba göre 2 gün kaldı, selametle gelsin yavrular
Ablamin bi gebeliginde öyle olmuştu. Son ay kurtulamadi o kasintilardan. Kuru tutmaya çalış o bölgeyi bide günlük ped falan kullanma canoBende enfeksiyon çıktı az biraz ama mantarda var ya kurtulamadım bugün kaşıntı da tuttu mahvetti beni