Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Hamile kaldığımdan beri didik didik olduk zaten kadında artık başedememiş sokmuş ladı doğumda ger ikisi de olacak bakalım neler bekliyor beni
Kimseye haber verme eşinle git doğuma benim de ikisi de gelicek ama ben de mi haber vermesem ne yapsam sancı çekerken odadaki kalabalık gözümün önüne geldi de bi bastılar beni

Saol kadercim inşallahhh ara ara bakıyordum zaten buraya ama üyeliğim yoktu anca toparlandm.artık geçmişe değilde geleceğe odaklanmaya çalısıyorum.sizde bebişlerinizle hep mutlu olun

Kimseye haber verme eşinle git doğuma benim de ikisi de gelicek ama ben de mi haber vermesem ne yapsam sancı çekerken odadaki kalabalık gözümün önüne geldi de bi bastılar beni
Valla benim annem yarın geliyor o mecbur olacak kv doğum sonrası gelecek doğuma girerken arar haber eder annem hastaneye alınmıyor zaten rahat ol kalabalık olmaz.bi anan bi kocan olur. Eve geçince de biz bebeğe odaklanalım analar ne ederse etsinben bayramda pay yaptım annem evi toparlayıp temizler kv de yemek yapar diye dedim ses etmediler bakalım.

Yok kız gelirler dururlar mı arada 1.300 km var 20 gün kalacak her ikisi de sen düşün beni şimdi rahatlarsın

Doğru bakalim kac kişi alicaklar odaya. Bizimkiler didişmez kız hiç öyle insanlar değiller. Zaten babam da geleceği için valide arada ugrar gider fazla durmaz. Asıl annemler gittikten sonra kara bulut gibi çökecek aynı mahalledeyiz. Karismasin da istediği kadar gelebilir no problem

Ay benimde annem doğumdan 1 hafta önce gelecek kv de doğumdan 1 gün önce gelecek . Ama ikisinde 20 gün kalacak doğumdan sonra. Annem bana bakar ev temizliği falan yapar kv de yemek yapsın bari . Ben temizliğe çok titizim anca annem benim istediğim gibi yapabilir içim rahat eder. Yemeği de annemin arada özel yemeklerinden yaptırırım senin kv de kalacak mı doğumdan sonra

Yok kız gelirler dururlar mı arada 1.300 km var 20 gün kalacak her ikisi de sen düşün beni şimdi rahatlarsın
Ayyy yavrum benim kıyamam ben sana sirayla gelin de 40 gün bana yardımcı olmuş olursunuz desene. Ilk anan gelsin kalsın 20 gün, o dönsün valide kalsın işte

Baban uzun soluklu mu kalacak kız? Valla ben herkese uzak kb 1 hafta anam 10 gün kalır dönerim diyo bakalım. Sonrasında ben neler edeceğim

Saol kadercim inşallahhh ara ara bakıyordum zaten buraya ama üyeliğim yoktu anca toparlandm.artık geçmişe değilde geleceğe odaklanmaya çalısıyorum.sizde bebişlerinizle hep mutlu olun
Geriye bakma canım benim nasip kısmetmiş diyelim ihmaller her zaman oluyor olmuyor değil ama kendini yıpratırsın artık geleceğe odaklan hep dua edicem size Bu arada eski nick neydi senin

Baban uzun soluklu mu kalacak kız? Valla ben herkese uzak kb 1 hafta anam 10 gün kalır dönerim diyo bakalım. Sonrasında ben neler edeceğim
Valla sene de 1 geliyolar babamı 1 hafta anca tutuyorum şimdi de sınırları zorlicam bakalım gerçi bi dayımla çok kanka. O da istanbuldaymış şimdi. Onunla takılırsa sıkılmaz durur biraz daha bakalım

Aynn benim kv daha iyi yemek yapar özenli diyim daha doğrusu annemde temizlikte daha özenli özel yeöek siparişim şimdiden belli onları da yaptırcam. Bizim yazlık var bahçe ekili kp orda tek bırakamıyor o da uzun süre onu tek bırakamaz mecbur gidecek. Babamla kardeşim var annemde onlar için mecbur gidecek aslında iyi oldu 10 güne toparlar düzenimi kurarsam tmmdr Allah razı olsun

Ayyy yavrum benim kıyamam ben sana sirayla gelin de 40 gün bana yardımcı olmuş olursunuz desene. Ilk anan gelsin kalsın 20 gün, o dönsün valide kalsın işte
Aslında elimde öyle dedi annemi arıyım o sonra gelsin dedi ama ben .çistemedim o kalabalıkta hepsi aradan çıksın boşver. Annem varken . sonra tek kalmak istemem kv ile herkes arada kaynasın işte babamda gelicek doğumdan 1 gün önce hatta kızkardeşim de ama babamla kızkardeşim işime geliyor 1 hafta anca kalırlar. Kızkardeşim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi zaten herşeyi ilk bir hafta o yapar bebekle ilgili işi bilen olduğu için de kimse müdahale edemez bende bacıma istediğimi yaptırabilirim o beni anlar. Zaten doktorla konuştuk doğuma da girecek kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…