Oh iyi demiş arada kaynananı da didikle kızHahah doğru dedinama bişey diyim mi annem kv ye ne demiş. Benim kv biraz çok karışıyor didikliyorya. Bizim kadere 1 değil 5 tanesi vız gelir tırıs gider demiş beni çok büyük beceriler bekliyor yani
Kahkahayı bastım yaaaaa. Aynn benimkinin de ayakları kıllı o vakitValla bebeğin poposu mideye dayalı. Poposunda saç çıkıyosa haklı olabilirler
Yaaa hatırladım seni ama nickini unuttum . Tekrar hoşgeldinEki Görüntüle 2904566 Bunu tanıyanlar vardır sanırım
Hamile kaldığımdan beri didik didik olduk zaten kadında artık başedememiş sokmuş ladıOh iyi demiş arada kaynananı da didikle kız
Kimseye haber verme eşinle git doğumaHamile kaldığımdan beri didik didik olduk zaten kadında artık başedememiş sokmuş ladıdoğumda ger ikisi de olacak bakalım neler bekliyor beni
Saol kadercim inşallahhhYaaa hatırladım seni ama nickini unuttum . Tekrar hoşgeldin
Bu arada ahsene yazmışsın başına gelenleri gördüm başın sağolsun çok üzüldüm rabbim seni de Ahseni de en kısa zamanda müjdelesin inşallah taçlandırsın
Valla benim annem yarın geliyor o mecbur olacak kv doğum sonrası gelecek doğuma girerken arar haber eder annemKimseye haber verme eşinle git doğumabenim de ikisi de gelicek ama ben de mi haber vermesem ne yapsam sancı çekerken odadaki kalabalık gözümün önüne geldi de bi bastılar beni
Hadi ordan@eminem06 senin hesabın yeni ama eskilerdensin galiba. Çıkaramadım
Yok kız gelirler dururlar mıKimseye haber verme eşinle git doğumabenim de ikisi de gelicek ama ben de mi haber vermesem ne yapsam sancı çekerken odadaki kalabalık gözümün önüne geldi de bi bastılar beni
Doğru bakalim kac kişi alicaklar odaya. Bizimkiler didişmez kız hiç öyle insanlar değiller. Zaten babam da geleceği için valide arada ugrar gider fazla durmaz. Asıl annemler gittikten sonra kara bulut gibi çökecekValla benim annem yarın geliyor o mecbur olacak kv doğum sonrası gelecek doğuma girerken arar haber eder annemhastaneye alınmıyor zaten rahat ol kalabalık olmaz.bi anan bi kocan olur. Eve geçince de biz bebeğe odaklanalım analar ne ederse etsin ben bayramda pay yaptım annem evi toparlayıp temizler kv de yemek yapar diye dedim ses etmediler bakalım.
Ay benimde annem doğumdan 1 hafta önce gelecek kv de doğumdan 1 gün önce gelecek . Ama ikisinde 20 gün kalacak doğumdan sonra. Annem bana bakar ev temizliği falan yapar kv de yemek yapsın bari . Ben temizliğe çok titizim anca annem benim istediğim gibi yapabilir içim rahat eder. Yemeği de annemin arada özel yemeklerinden yaptırırımValla benim annem yarın geliyor o mecbur olacak kv doğum sonrası gelecek doğuma girerken arar haber eder annemhastaneye alınmıyor zaten rahat ol kalabalık olmaz.bi anan bi kocan olur. Eve geçince de biz bebeğe odaklanalım analar ne ederse etsin ben bayramda pay yaptım annem evi toparlayıp temizler kv de yemek yapar diye dedim ses etmediler bakalım.
Ayyy yavrum benim kıyamam ben sanaYok kız gelirler dururlar mıarada 1.300 km var 20 gün kalacak her ikisi de sen düşün beni şimdi rahatlarsın
Doğru bakalim kac kişi alicaklar odaya. Bizimkiler didişmez kız hiç öyle insanlar değiller. Zaten babam da geleceği için valide arada ugrar gider fazla durmaz. Asıl annemler gittikten sonra kara bulut gibi çökecekaynı mahalledeyiz. Karismasin da istediği kadar gelebilir no problem
Necmiye kim kızHadi ordannasıl hatırlamassın ben necmiye
Geriye bakma canım benim nasip kısmetmiş diyelim ihmaller her zaman oluyor olmuyor değil ama kendini yıpratırsın artık geleceğe odaklan hep dua edicem sizeSaol kadercim inşallahhhara ara bakıyordum zaten buraya ama üyeliğim yoktu anca toparlandm.artık geçmişe değilde geleceğe odaklanmaya çalısıyorum.sizde bebişlerinizle hep mutlu olun
Valla sene de 1 geliyolar babamı 1 hafta anca tutuyorumBaban uzun soluklu mu kalacak kız? Valla ben herkese uzak kb 1 hafta anam 10 gün kalır dönerim diyo bakalım. Sonrasında ben neler edeceğim
Aynn benim kv daha iyi yemek yapar özenli diyim daha doğrusu annemde temizlikte daha özenliAy benimde annem doğumdan 1 hafta önce gelecek kv de doğumdan 1 gün önce gelecek . Ama ikisinde 20 gün kalacak doğumdan sonra. Annem bana bakar ev temizliği falan yapar kv de yemek yapsın bari . Ben temizliğe çok titizim anca annem benim istediğim gibi yapabilir içim rahat eder. Yemeği de annemin arada özel yemeklerinden yaptırırımsenin kv de kalacak mı doğumdan sonra
Bilmem bende tanımıyorum necmiye kimNecmiye kim kız
Aslında elimde öyle dedi annemi arıyım o sonra gelsin dedi ama ben .çistemedim o kalabalıkta hepsi aradan çıksın boşver. Annem varken .Ayyy yavrum benim kıyamam ben sanasirayla gelin de 40 gün bana yardımcı olmuş olursunuz desene. Ilk anan gelsin kalsın 20 gün, o dönsün valide kalsın işte