Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

koca adam gibi de ses çıkarıyor aman belini oynatıcak kadın da o nasıl hareket ettirmek çökmek? Gaz cikarticam diye çocuğun kalçasını çıkarıcak manyak

Gaz çıkartmasını da öğret de kadına bi anne terliği ye o yaştan sonra

koca adam gibi de ses çıkarıyor aman belini oynatıcak kadın da o nasıl hareket ettirmek çökmek? Gaz cikarticam diye çocuğun kalçasını çıkarıcak manyak
Benzer şeyleri hatırlıyorum çocukken yapıyorlardı ay ne hurafeler varmış kızz. Hamilelikte kimseyle görüşmeyince farketmedim ama çocuk doğunca evde anneler olacak bakalım nelerle karşılaşacağız

Gerçekten ihmal serklajdan önce enfeksiyona bakması gerekirdi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Tabiki böyle konuşuyoruz ama ana rahmine düşer düşmez kader yazılır ömür biçilirmiş onlar en güzel yerdeler rabbim bizlere de sabır versin canım bşey diyemiyorum

Allah'tan benim annem de k.validem de korkar öyle şeylerden

Aynen cnm onların kaderi bu kadarmış.artık rabbimin yanındalar.üzülsekte Allah kaldıramıyacagımız yük vermez ilk zamanlar cok zor oluyor ama zaman geçtikçe kabulleniyorsun kalbine ferahlık geliyor ümit geliyor unutulmasada inan zamanla hafifleyecek.Sabrımızın mükafatınıda alacağız tüm kalbimle buna inanıyorum

Rabbim onları sizin için şefaat vesilesi yaptı inşallah. Bu musibeti de kendisine yaklaşma sebebi kıldı teslim olunca yollar açılıyor. Yaşadığım için biliyorum rahatça konuşuyorum. Rabbim gönlünüzdekini verecek inşallah sadece vakti saati daha gelmedi

Düzeldi mi peki abla ameliyat olunca
Onun belinde kayma, omurilikte eğrilik, kireçleme, düzleşme de var. Fıtıktan kaynaklanan sıkıntısı geçti diyelim. Ayak parmaklarına kadar vuruyordu. Kesinlikle ameliyattan önce manuel terapi öneririm. Arkadaşım ameliyattan döndü. 3 seansta fıtıksız gibi rahatladı. Şimdi senede 1 kere seansa gidiyor. Hoplar zıplar koşar ağır taşır. Hiçbir şeyi yok. Eşim de gitti ama onun artık kurtarılacak durumu kalmamıştı. Yatarak namaz kılıyodu düşün. Dr felç başlangıcı dedi. Ayak parmaklarindan başlamıştı hissizlik ve güçsüzlük. Ama ameliyattan sonra hossizlik gitti şükür.

aynen cnm Allah neylerse güzel eyler .vakti zamanı o bilir hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…