Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aynn benim kv daha iyi yemek yapar özenli diyim daha doğrusu annemde temizlikte daha özenli 🤣 özel yeöek siparişim şimdiden belli onları da yaptırcam. Bizim yazlık var bahçe ekili kp orda tek bırakamıyor o da uzun süre onu tek bırakamaz mecbur gidecek. Babamla kardeşim var annemde onlar için mecbur gidecek 😅aslında iyi oldu 10 güne toparlar düzenimi kurarsam tmmdr Allah razı olsun
Hee o zaman iyimiş senin bacım 🙏🏻😊 annenle valide anlaşabiliyor mu eğer birbirlerini seviyorlarsa sıkıntı olmaz

Valla sene de 1 geliyolar babamı 1 hafta anca tutuyorum 🙄 şimdi de sınırları zorlicam bakalım 🤓 gerçi bi dayımla çok kanka. O da istanbuldaymış şimdi. Onunla takılırsa sıkılmaz durur biraz daha bakalım
Heee 👍🏻anladım hayırlısı olsun 😅yoksa evde kendi babanda olsa y doğum yapınca zor olur diyecektim emzirme lohusa hali vs ama ossun

Aslında elimde öyle dedi annemi arıyım o sonra gelsin dedi ama ben .çistemedim o kalabalıkta hepsi aradan çıksın boşver. Annem varken . 😅 sonra tek kalmak istemem kv ile herkes arada kaynasın işte babamda gelicek doğumdan 1 gün önce hatta kızkardeşim de ama babamla kızkardeşim işime geliyor 1 hafta anca kalırlar. Kızkardeşim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi zaten herşeyi ilk bir hafta o yapar bebekle ilgili işi bilen olduğu için de kimse müdahale edemez bende bacıma istediğimi yaptırabilirim o beni anlar. Zaten doktorla konuştuk doğuma da girecek kısmetse 😁
Oh maşallah ne kısmet

Heee 👍🏻anladım hayırlısı olsun 😅yoksa evde kendi babanda olsa y doğum yapınca zor olur diyecektim emzirme lohusa hali vs ama ossun
Yok ya niye zor olsun ki, canım babam o benim boncuğum 😘 emzirme işini içeride yapicam o kadar 😊

Aynen cnm onların kaderi bu kadarmış.artık rabbimin yanındalar.üzülsekte Allah kaldıramıyacagımız yük vermez ilk zamanlar cok zor oluyor ama zaman geçtikçe kabulleniyorsun kalbine ferahlık geliyor ümit geliyor unutulmasada inan zamanla hafifleyecek.Sabrımızın mükafatınıda alacağız tüm kalbimle buna inanıyorum💐
İnşAllah canım hayrlısı olsun 💞

Onun belinde kayma, omurilikte eğrilik, kireçleme, düzleşme de var. Fıtıktan kaynaklanan sıkıntısı geçti diyelim. Ayak parmaklarına kadar vuruyordu. Kesinlikle ameliyattan önce manuel terapi öneririm. Arkadaşım ameliyattan döndü. 3 seansta fıtıksız gibi rahatladı. Şimdi senede 1 kere seansa gidiyor. Hoplar zıplar koşar ağır taşır. Hiçbir şeyi yok. Eşim de gitti ama onun artık kurtarılacak durumu kalmamıştı. Yatarak namaz kılıyodu düşün. Dr felç başlangıcı dedi. Ayak parmaklarindan başlamıştı hissizlik ve güçsüzlük. Ama ameliyattan sonra hossizlik gitti şükür.
Kilo da etkiliyor diyorlar abla doğru mu bilmiyorum

X