- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
Heee ben kaldım dondurmam bitsin doğurucamkofi bi senmi kaldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee ben kaldım dondurmam bitsin doğurucamkofi bi senmi kaldın
he hadi afiyet olsun bitirde doğur hayırlısıylaHeee ben kaldım dondurmam bitsin doğurucam
koca adam gibi de ses çıkarıyor aman belini oynatıcak kadın da o nasıl hareket ettirmek çökmek? Gaz cikarticam diye çocuğun kalçasını çıkarıcak manyakNiniBebin • نینی ببین on Instagram: "😍بفرست واسه اون که عاشق نی نیه😍 👸 خانم های خوش سلیقه ای که دنبال لباس جذاب و شیک تابستونه هستند پیج ملوکاتن رو فالو کنند : 💫 @Melokaten 💫 💃 @Melokaten 💃 👗 @Melokaten 👗 • Song By : ? • Video By : ? •
6,946 likes, 73 comments - ninibebin on August 4, 2021: "😍بفرست واسه اون که عاشق نی نیه😍 👸 خانم های خوش سلیقه ای که دنبال لباس جذاب و شیک تابستونه هستند پیج ملوکاتن رو فالو کنند : 💫 @Melokaten 💫 💃 @Melokaten 💃 👗 @Melokaten 👗 • Song By : ? • Video By : ? • Direct Message For Credit /...www.instagram.com
Favori videom
Haftaya anca biter. c.tesiyi bekleyin kendimi öyle kodladım ki c.tesiye, gelmezse hatrım kalıcakhe hadi afiyet olsun bitirde doğur hayırlısıyla
Hadi son haftanın tadını çıkar:)sonrada bebişin tadını çıkar dondurmadan daha tatlı sonuçtaHaftaya anca biter
Gaz çıkartmasını da öğret de kadına bi anne terliği ye o yaştan sonraTabiki didiklenmez olur mu e bide kendi çocuğun olunca daha çok didiklersin yıkamak daha iyi. Ben de anneme diyorum sezeryandan dolayı başlarda annem değiştirir altını diyorum anne yıka olur mu sanki kadın 3 çocuk büyütmedi
Inşaallah dediğin gibi olurHadi son haftanın tadını çıkar:)sonrada bebişin tadını çıkar dondurmadan daha tatlı sonuçta
Benzer şeyleri hatırlıyorum çocukken yapıyorlardı ay ne hurafeler varmış kızz. Hamilelikte kimseyle görüşmeyince farketmedim ama çocuk doğunca evde anneler olacak bakalım nelerle karşılaşacağızkoca adam gibi de ses çıkarıyor aman belini oynatıcak kadın da o nasıl hareket ettirmek çökmek? Gaz cikarticam diye çocuğun kalçasını çıkarıcak manyak
Aksini söleyen yalan söyler cicimInşaallah dediğin gibi olur
Gerçekten ihmal serklajdan önce enfeksiyona bakması gerekirdi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Tabiki böyle konuşuyoruz ama ana rahmine düşer düşmez kader yazılır ömür biçilirmiş onlar en güzel yerdeler rabbim bizlere de sabır versin canım bşey diyemiyorumcanm rahim içi enfeksiyon oluşmuş dr da crp bakmadan serklaj yapıyor enfeksiyon kana karısıyor crp 125 olunca baktılar cok tedavı oldm kanama yatıs vs ama geç kalınmıstı suni sancıyla dogurmak zorunda kaldm benim hayatım tehlıkedeydı.dr ihmali işte birazda nasip napalım ahsencim onlarda bizim meleklerimiz oldı.sen de bende diğer acısı olanlarda Allaha sıgıncaz elbet birgün guzl gunlerde gelecek
Düzeldi mi peki abla ameliyat oluncaInşaallah canım bel fıtığı sıkıntı eşimde vardı. 2 kez ameliyat oldu
Allah'tan benim annem de k.validem de korkar öyle şeylerdenBenzer şeyleri hatırlıyorum çocukken yapıyorlardı ay ne hurafeler varmış kızz. Hamilelikte kimseyle görüşmeyince farketmedim ama çocuk doğunca evde anneler olacak bakalım nelerle karşılaşacağız
Aynen cnm onların kaderi bu kadarmış.artık rabbimin yanındalar.üzülsekte Allah kaldıramıyacagımız yük vermez ilk zamanlar cok zor oluyor ama zaman geçtikçe kabulleniyorsun kalbine ferahlık geliyor ümit geliyor unutulmasada inan zamanla hafifleyecek.Sabrımızın mükafatınıda alacağız tüm kalbimle buna inanıyorumGerçekten ihmal serklajdan önce enfeksiyona bakması gerekirdi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Tabiki böyle konuşuyoruz ama ana rahmine düşer düşmez kader yazılır ömür biçilirmiş onlar en güzel yerdeler rabbim bizlere de sabır versin canım bşey diyemiyorum
Hiç bilmiyorum ne yaparlar ama mide yanması saçtan kaynaklı diyenlere hurafelerle gelmeyin bana dedim bakalımAllah'tan benim annem de k.validem de korkar öyle şeylerden
Rabbim onları sizin için şefaat vesilesi yaptı inşallah. Bu musibeti de kendisine yaklaşma sebebi kıldı teslim olunca yollar açılıyor. Yaşadığım için biliyorum rahatça konuşuyorum. Rabbim gönlünüzdekini verecek inşallah sadece vakti saati daha gelmediAynen cnm onların kaderi bu kadarmış.artık rabbimin yanındalar.üzülsekte Allah kaldıramıyacagımız yük vermez ilk zamanlar cok zor oluyor ama zaman geçtikçe kabulleniyorsun kalbine ferahlık geliyor ümit geliyor unutulmasada inan zamanla hafifleyecek.Sabrımızın mükafatınıda alacağız tüm kalbimle buna inanıyorum
Hahah doğru dedin ama bişey diyim mi annem kv ye ne demiş. Benim kv biraz çok karışıyor didikliyorya. Bizim kadere 1 değil 5 tanesi vız gelir tırıs gider demiş beni çok büyük beceriler bekliyor yaniGaz çıkartmasını da öğret de kadına bi anne terliği ye o yaştan sonra
Onun belinde kayma, omurilikte eğrilik, kireçleme, düzleşme de var. Fıtıktan kaynaklanan sıkıntısı geçti diyelim. Ayak parmaklarına kadar vuruyordu. Kesinlikle ameliyattan önce manuel terapi öneririm. Arkadaşım ameliyattan döndü. 3 seansta fıtıksız gibi rahatladı. Şimdi senede 1 kere seansa gidiyor. Hoplar zıplar koşar ağır taşır. Hiçbir şeyi yok. Eşim de gitti ama onun artık kurtarılacak durumu kalmamıştı. Yatarak namaz kılıyodu düşün. Dr felç başlangıcı dedi. Ayak parmaklarindan başlamıştı hissizlik ve güçsüzlük. Ama ameliyattan sonra hossizlik gitti şükür.Düzeldi mi peki abla ameliyat olunca
Benim kız kel o zaman midem falan yanmıyoHiç bilmiyorum ne yaparlar ama mide yanması saçtan kaynaklı diyenlere hurafelerle gelmeyin bana dedim bakalım
Valla bebeğin poposu mideye dayalı. Poposunda saç çıkıyosa haklı olabilirlerHiç bilmiyorum ne yaparlar ama mide yanması saçtan kaynaklı diyenlere hurafelerle gelmeyin bana dedim bakalım
aynen cnm Allah neylerse güzel eyler .vakti zamanı o bilir hepimizin hakkında hayırlısı inşallahRabbim onları sizin için şefaat vesilesi yaptı inşallah. Bu musibeti de kendisine yaklaşma sebebi kıldı teslim olunca yollar açılıyor. Yaşadığım için biliyorum rahatça konuşuyorum. Rabbim gönlünüzdekini verecek inşallah sadece vakti saati daha gelmedi