Evet abla aklımda onu yaptırmak. Yaptıracağım İstanbula gittiğm de inşallah iyi gelirÇevrende bilen biri varsa hacamat yaptır yavrum. Tam kuyruk sokumundan. Beldeki fıtığa çok iyi geliyor. Yada manuel terapi. Inan ameliyatsız hallediyorlar. Bi bak belki civarında vardır.
Ahhaha bu sefer doğumun başlasın diye ağır kaldır kofi, çay iç kofi, yerleri eğilerek sil kofi demeye başlayalım bizIyi iyi geçmiş çok şükürvalla şaka maka sıra bana geldi dimi nevresimlerini kenar korumalarını ütüledim bugün. Tekrardan bi beşiği silip yerleştiricem. Üstünü de kapatırım toz olmasın. Perşembe dr'daydım 1 hafta daha gelmez dedi. Bana da hep ayın 28'i gibi geliyor bakalım öyle mi olucak öyle olursa haftaya c.tesi sancılardayım
Hem ugrasirken gaz sorunu da çözülüyo. Bacaklar tepede diyebu fikrin patentini almalıyım
Teşekkür ederim canimGranadaco @Rabbimnasip6103 kızlar doğum yapmışsınız sağlıkla büyütün bebişlerinizi
@nicecream canım seninkilerden biri kuvoze girmemişti sanki bir sorun olmadı insallah
Zorlanıyorum canım 45 gün bir şekilde geçti sonra baş edemedim anneme taşındım. Bi düzen kurulmuyor hicbir şekilde çok hızlı büyüdükleri için adapte olana kadar yeni bir şey öğreniyorlar. 4 gün kadar tam düzen oturttum saatleri belli derken birkaç gündür bakınmaya başladılar asla uyumuyorlar delircem.Bebiş naber nasılsın nasıl gidiyor pıtırcıjkarınla hayat
Gözün aydın canim ❤GünaydınlarBen de dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. Azıcık küçük oldukları için küvezdeler ama iyiler çok şükür rabbim hepinize sağlıklı bebekler, doğumlar nasip etsin inşallah
Aramıza hoşgeldin tekrardan canım, profil fotonu tekrar pikaçu yaparsan hatırlar arkadaşlar belkiEki Görüntüle 2904566 Bunu tanıyanlar vardır sanırım
seni dinleyim ozamanAramıza hoşgeldin tekrardan canım, profil fotonu tekrar pikaçu yaparsan hatırlar arkadaşlar belki
Canım sen tedaviyi naptın var mı gebelik falanEki Görüntüle 2904566 Bunu tanıyanlar vardır sanırım
Canm 2ay önce 17 haftalık erkek bebişm vardı enfeksiyon ve geç müdaheleden kaybettim.nasip değilmiş.bizim de sınavımız böle Allah güldürür elbetCanım sen tedaviyi naptın var mı gebelik falan
Ahh çok üzgünüm ne söylesen de malesef teselli olmuyor rabbim iyisini bilir canım bişey diyemiyorumCanm 2ay önce 17 haftalık erkek bebişm vardı enfeksiyon ve geç müdaheleden kaybettim.nasip değilmiş.bizim de sınavımız böle Allah güldürür elbet
canm rahim içi enfeksiyon oluşmuş dr da crp bakmadan serklaj yapıyor enfeksiyon kana karısıyor crp 125 olunca baktılar cok tedavı oldm kanama yatıs vs ama geç kalınmıstı suni sancıyla dogurmak zorunda kaldm benim hayatım tehlıkedeydı.dr ihmali işte birazda nasip napalım ahsencim onlarda bizim meleklerimiz oldı.sen de bende diğer acısı olanlarda Allaha sıgıncaz elbet birgün guzl gunlerde gelecekAhh çok üzgünüm ne söylesen de malesef teselli olmuyor rabbim iyisini bilir canım bişey diyemiyorumidrar yolları enfeksiyonu mu yoksa kanda falan mı enfeksiyon vardı
Gözün Aydın canımGünaydınlarBen de dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. Azıcık küçük oldukları için küvezdeler ama iyiler çok şükür rabbim hepinize sağlıklı bebekler, doğumlar nasip etsin inşallah
Oy oy kıyamam ama bi yandan da tebessümle okudum bak yaramazlara yaaaZorlanıyorum canım 45 gün bir şekilde geçti sonra baş edemedim anneme taşındım. Bi düzen kurulmuyor hicbir şekilde çok hızlı büyüdükleri için adapte olana kadar yeni bir şey öğreniyorlar. 4 gün kadar tam düzen oturttum saatleri belli derken birkaç gündür bakınmaya başladılar asla uyumuyorlar delircem.
Sen napiyosun çok az kaldı
Tabiki didiklenmez olur mu e bide kendi çocuğun olunca daha çok didiklersinBen biraz didikliyorum kadoaman temiz oldu mu, aman bişey kaldı mı, aman krem her yere sürüldü mü diye incelerken ayakları da tepeye diktiğimden hoooooooppp gelsin kakalar çıksın gazlar kendimin olunca zaten götürür yıkarım poposunu daha temiz
Inşaallah canımEvet abla aklımda onu yaptırmak. Yaptıracağım İstanbula gittiğm de inşallah iyi gelir
Ay sorma ya işi gücü bizi eğlemek bu oğlanınAhhaha bu sefer doğumun başlasın diye ağır kaldır kofi, çay iç kofi, yerleri eğilerek sil kofi demeye başlayalım bizsağlıkla gelsin yavrucun süprizli bebe bence yine süpriz yapacak sana, onun sağı solu belli olmadı bak ilk günden beri şaşırttı herkesi