Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Geriye bakma canım benim nasip kısmetmiş diyelim ihmaller her zaman oluyor olmuyor değil ama kendini yıpratırsın artık geleceğe odaklan hep dua edicem size Bu arada eski nick neydi senin
Saol cnm toparlanıyrm daha iyiyim inşlheski nick halem gl ayrı yazıyrm bloke yiyorm snra

Hee o zaman iyimiş senin bacım annenle valide anlaşabiliyor mu eğer birbirlerini seviyorlarsa sıkıntı olmaz

Valla sene de 1 geliyolar babamı 1 hafta anca tutuyorum şimdi de sınırları zorlicam bakalım gerçi bi dayımla çok kanka. O da istanbuldaymış şimdi. Onunla takılırsa sıkılmaz durur biraz daha bakalım
Heee anladım hayırlısı olsun yoksa evde kendi babanda olsa y doğum yapınca zor olur diyecektim emzirme lohusa hali vs ama ossun

Oh maşallah ne kısmet

Heee anladım hayırlısı olsun yoksa evde kendi babanda olsa y doğum yapınca zor olur diyecektim emzirme lohusa hali vs ama ossun
Yok ya niye zor olsun ki, canım babam o benim boncuğum emzirme işini içeride yapicam o kadar

İnşAllah canım hayrlısı olsun

Kilo da etkiliyor diyorlar abla doğru mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…