Kız bebek içinde erkek bebek içinde çok tecrübeliyim bu konuda ben kardeşlerime çok baktım alt değiştim uyuttum mama yedirdimHadi pipiyi hallettin popoyu napcanmantıklıymış yapmak lazım. Ilk 1 2 hafta bezi açtığın gibi salıyolar. Soğuk hava değdiği için. Bazıları diyor ki, aslinda daha o zamandan wc'ye alıştırılır
Ayyy doğdular demek hadi gözün aydın sende iyisin inşallahGünaydınlarBen de dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. Azıcık küçük oldukları için küvezdeler ama iyiler çok şükür rabbim hepinize sağlıklı bebekler, doğumlar nasip etsin inşallah
@Granadaco @Rabbimnasip6103 kızlar doğum yapmışsınız sağlıkla büyütün bebişlerinizi
@nicecream canım seninkilerden biri kuvoze girmemişti sanki bir sorun olmadı insallah
Bebiş naber nasılsın nasıl gidiyor pıtırcıjkarınla hayat@Granadaco @Rabbimnasip6103 kızlar doğum yapmışsınız sağlıkla büyütün bebişlerinizi
@nicecream canım seninkilerden biri kuvoze girmemişti sanki bir sorun olmadı insallah
Eklem ağrıları bitti.oksurukle bogusuyorum şimdide tatve koku 0. Bunada şükür canım benim ha geçen 3gun birşey yemedim içtiğim su daha çıkınca acilde sabahladik vitamin ve su takviyesi yaptılar o baya fayda etti.sen nasılsın sırada senin minnak var bakalım ne zaman gelecek?Sen nasıl olsun çimçimem
Hayırlı olsun canım benim.meshur sorunu sorayım isimleri ney.kac kg doğdular?bian önce hep beraber evinize dönmek nasip olsun inşallah.GünaydınlarBen de dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. Azıcık küçük oldukları için küvezdeler ama iyiler çok şükür rabbim hepinize sağlıklı bebekler, doğumlar nasip etsin inşallah
Canim benim İnanlı acın hepimizin açısı oldu rabbim seni tez vakitte mujdelesin inşallah.o kadar zorki anne olmak hele birde tüp bebek annesiysen fiziken ve ruhen çekilen acıların hesabı yok.duamdasin her zaman rabbim senin ve eşinin Sabrini bol versin.bu açınızı unatacak mutluluk yaşatsın rabbimCanım problem şurda zaten hastenelere girecek psikolojim yok kadın doğuma muayne olmak için zorla girdim hamile kadınlar çocuklu anneler ağlaya ağlaya bi kaldım. Evde kendim keşke halledebilsem hiç gitmek istemiyorum
Ben biraz didikliyorum kadoKız bebek içinde erkek bebek içinde çok tecrübeliyim bu konuda ben kardeşlerime çok baktım alt değiştim uyuttum mama yedirdimmerak etme hepsi çok kolay kendi canın olunca birden çok tecrübeli şekilde yapıyor olacaksın koficim
Iyi iyi geçmiş çok şükürEklem ağrıları bitti.oksurukle bogusuyorum şimdide tatve koku 0. Bunada şükür canım benim ha geçen 3gun birşey yemedim içtiğim su daha çıkınca acilde sabahladik vitamin ve su takviyesi yaptılar o baya fayda etti.sen nasılsın sırada senin minnak var bakalım ne zaman gelecek?
Çevrende bilen biri varsa hacamat yaptır yavrum. Tam kuyruk sokumundan. Beldeki fıtığa çok iyi geliyor. Yada manuel terapi. Inan ameliyatsız hallediyorlar. Bi bak belki civarında vardır.Canım problem şurda zaten hastenelere girecek psikolojim yok kadın doğuma muayne olmak için zorla girdim hamile kadınlar çocuklu anneler ağlaya ağlaya bi kaldım. Evde kendim keşke halledebilsem hiç gitmek istemiyorum
Peh birde bana rahat ol diyene bakBen biraz didikliyorum kadoaman temiz oldu mu, aman bişey kaldı mı, aman krem her yere sürüldü mü diye incelerken ayakları da tepeye diktiğimden hoooooooppp gelsin kakalar çıksın gazlar kendimin olunca zaten götürür yıkarım poposunu daha temiz
Kurtköy de bi doktor hanım var hacamat sülük tedavileri yapıyor kliniği var kızlar bilginiz olsunÇevrende bilen biri varsa hacamat yaptır yavrum. Tam kuyruk sokumundan. Beldeki fıtığa çok iyi geliyor. Yada manuel terapi. Inan ameliyatsız hallediyorlar. Bi bak belki civarında vardır.
Ama pis kalırsa kaşındırır yazık huzursuz olur. Iyi kremlemeyince de pişik oluyodu onun çocukları napimPeh birde bana rahat ol diyene bakikimiz yanyana gelmeyelim kofii
Daha uzakta birileri yok muydu yaaKurtköy de bi doktor hanım var hacamat sülük tedavileri yapıyor kliniği var kızlar bilginiz olsun
Ama pis kalırsa kaşındırır yazık huzursuz olur. Iyi kremlemeyince de pişik oluyodu onun çocukları napim
Ya hacamat vs kanlı şeylerDaha uzakta birileri yok muydu yaa
Ben çok rahatım o konudaYa hacamat vs kanlı şeylerben doktor ve klinik taraftarıyım eve gelip yapanlar varda cıks ya.
Hem ugrasirken gaz sorunu da çözülüyo. Bacaklar tepede diyeAma bence de iyice kremlemek yada yağlamak daha mantıklı. Pişik olup ikimizde acısını çekeceğimize uğraşırım daha iyi
Geçmiş olsun umut bebekim, hadi atlattın bittiEklem ağrıları bitti.oksurukle bogusuyorum şimdide tatve koku 0. Bunada şükür canım benim ha geçen 3gun birşey yemedim içtiğim su daha çıkınca acilde sabahladik vitamin ve su takviyesi yaptılar o baya fayda etti.sen nasılsın sırada senin minnak var bakalım ne zaman gelecek?
Amin canım allah razı olsun. Zor canım gerçekten tüp bebek süreci de öyle bide benım gebeliğimin başları kanamalı falan geçti.Canim benim İnanlı acın hepimizin açısı oldu rabbim seni tez vakitte mujdelesin inşallah.o kadar zorki anne olmak hele birde tüp bebek annesiysen fiziken ve ruhen çekilen acıların hesabı yok.duamdasin her zaman rabbim senin ve eşinin Sabrini bol versin.bu açınızı unatacak mutluluk yaşatsın rabbim