Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Iyi iyi geçmiş çok şükür 🤲 valla şaka maka sıra bana geldi dimi 😅 nevresimlerini kenar korumalarını ütüledim bugün. Tekrardan bi beşiği silip yerleştiricem. Üstünü de kapatırım toz olmasın. Perşembe dr'daydım 1 hafta daha gelmez dedi. Bana da hep ayın 28'i gibi geliyor bakalım öyle mi olucak 😊 öyle olursa haftaya c.tesi sancılardayım 😅
Ahhaha bu sefer doğumun başlasın diye ağır kaldır kofi, çay iç kofi, yerleri eğilerek sil kofi demeye başlayalım biz😂 sağlıkla gelsin yavrucun🙏🏻süprizli bebe bence yine süpriz yapacak sana, onun sağı solu belli olmadı bak ilk günden beri şaşırttı herkesi

Hem ugrasirken gaz sorunu da çözülüyo. Bacaklar tepede diye 😅 bu fikrin patentini almalıyım 🤑

Favori videom🥴😂🤪

E6CCD287-9151-4690-B4C5-6D44CA922085.jpeg
Bunu tanıyanlar vardır sanırım

Bebiş naber nasılsın nasıl gidiyor pıtırcıjkarınla hayat 🙏🏻🐣🐣
Zorlanıyorum canım 45 gün bir şekilde geçti sonra baş edemedim anneme taşındım. Bi düzen kurulmuyor hicbir şekilde çok hızlı büyüdükleri için adapte olana kadar yeni bir şey öğreniyorlar. 4 gün kadar tam düzen oturttum saatleri belli derken birkaç gündür bakınmaya başladılar asla uyumuyorlar delircem.
Sen napiyosun çok az kaldı

Canm 2ay önce 17 haftalık erkek bebişm vardı enfeksiyon ve geç müdaheleden kaybettim.nasip değilmiş.bizim de sınavımız böle Allah güldürür elbet
Ahh çok üzgünüm ne söylesen de malesef teselli olmuyor rabbim iyisini bilir canım bişey diyemiyorum 😔 idrar yolları enfeksiyonu mu yoksa kanda falan mı enfeksiyon vardı

Ahh çok üzgünüm ne söylesen de malesef teselli olmuyor rabbim iyisini bilir canım bişey diyemiyorum 😔 idrar yolları enfeksiyonu mu yoksa kanda falan mı enfeksiyon vardı
canm rahim içi enfeksiyon oluşmuş dr da crp bakmadan serklaj yapıyor enfeksiyon kana karısıyor crp 125 olunca baktılar cok tedavı oldm kanama yatıs vs ama geç kalınmıstı suni sancıyla dogurmak zorunda kaldm benim hayatım tehlıkedeydı.dr ihmali işte birazda nasip napalım ahsencim onlarda bizim meleklerimiz oldı.sen de bende diğer acısı olanlarda Allaha sıgıncaz elbet birgün guzl gunlerde gelecek

Zorlanıyorum canım 45 gün bir şekilde geçti sonra baş edemedim anneme taşındım. Bi düzen kurulmuyor hicbir şekilde çok hızlı büyüdükleri için adapte olana kadar yeni bir şey öğreniyorlar. 4 gün kadar tam düzen oturttum saatleri belli derken birkaç gündür bakınmaya başladılar asla uyumuyorlar delircem.
Sen napiyosun çok az kaldı
Oy oy kıyamam ama bi yandan da tebessümle okudum bak yaramazlara yaaa 😅 zordur tabi iki tane birden Allah yardımcın olsun bacım evet çabuk büyürler ve kolay adapte olmak zor olur
Bende 34 oldum sayılır az kaldı ama bi an sanki hiç o günler gelmicek gibi hissediyorum valla . Hala tablolarla uğraşıyorum son siparişleri teslim edeyim diyorum hareket halindeyim bakalım . Doktorun verdiği tarihe göre daha var 25 eylül dedi 38+6 olcak yani bi süpriz yaşamazsak

Ben biraz didikliyorum kado 😁 aman temiz oldu mu, aman bişey kaldı mı, aman krem her yere sürüldü mü diye incelerken ayakları da tepeye diktiğimden hoooooooppp gelsin kakalar çıksın gazlar 🤣🤣🤣 kendimin olunca zaten götürür yıkarım poposunu daha temiz 😊
Tabiki didiklenmez olur mu e bide kendi çocuğun olunca daha çok didiklersin 😊😊 yıkamak daha iyi. Ben de anneme diyorum sezeryandan dolayı başlarda annem değiştirir altını diyorum anne yıka olur mu 🤣 sanki kadın 3 çocuk büyütmedi

Ahhaha bu sefer doğumun başlasın diye ağır kaldır kofi, çay iç kofi, yerleri eğilerek sil kofi demeye başlayalım biz😂 sağlıkla gelsin yavrucun🙏🏻süprizli bebe bence yine süpriz yapacak sana, onun sağı solu belli olmadı bak ilk günden beri şaşırttı herkesi
Ay sorma ya işi gücü bizi eğlemek bu oğlanın 😅 bence söz dinleyen bir bebek bu. Annesi c.tesi gel dedi c.tesi gelicek 🤓 hem ailem gelmiş olucak, hem eşim çalışmıyo o gün, hem de malazgirt zaferi daha ne olsun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 anadolu açmış kapıları ben de açıcam :sampiyon:

X