Hamaratım benim kocasınafizik tedavi de yaparmışSiyatik olmuşsun şuan bence. Onun masajı var aslında. Eşin sana yapabilir. YouTube bir yaz çıkar büyük ihtimal. Hastane fizik tedaviye yollayacak uzun iş ve işe de çok yaramıyor. Sen bilirsin tabi ilk önce doktora da gidebilirsin. Bel fıtığım var eşimde de aynı. Biz birbirimize yapıyoruz. Fizyoterapistten öğrendik
Mecbur kalınca öğreniyoruz bir şekildeHamaratım benim kocasınafizik tedavi de yaparmış
Aşıların da ne yaptığı belli değil anacım. Vurulsan bi dert vurulmasan bi dertMecbur kalınca öğreniyoruz bir şekildevalla ne günlerden geçtik şimdi hayal gibi takılıyorum koficiğim. Geziyorum bazen işe yardıma gidiyorum bazen evde. Şimdilik tık yok. Son adetimde 1,5 gün sürdü. Covid aşısı olmuştum iki gün öncesi o yapmış olabilir. O yüzden yumurtlama şeyisini pek takip edemedim. Tosbağa nın masajını yapacaktım artık diğer ay yaparım. Sizin doğumunuzu bekliyorum şunu da bir atlatın da bende ohhh diyeyim
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahGünaydınlarBen de dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. Azıcık küçük oldukları için küvezdeler ama iyiler çok şükür rabbim hepinize sağlıklı bebekler, doğumlar nasip etsin inşallah
Bebiş büyüdükçe kendine yer açıyor diye duymuştum. Sen dinlen yat birkaç gün ağrı olmadığı sürece korkulacak birşey yok. Geçer gider canım istirahat et. Ayakları bazen yukarıda tut
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın? 3.ayı doldurdun ya bebek kesenin içinde rahimden ayrılıyor. Yani göbek kordonuyla rahme bağlanıyor. O sıra olabilir böyle şeyler. Ilaçlarını kesmiş miydi dr'un?
İlaçları ben 12. Haftada estrofemi ve prolutex iğneyi kesmiştim. 10 gündür falan kullanmıyorum işte. Sadece 6 tane progestan fitil kullanıyodum onu da kesti dün doktor. Ama ben kanamayı görünce korkudan ne bulduysam kullandım dünGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın? 3.ayı doldurdun ya bebek kesenin içinde rahimden ayrılıyor. Yani göbek kordonuyla rahme bağlanıyor. O sıra olabilir böyle şeyler. Ilaçlarını kesmiş miydi dr'un?
Hayırlı olsunGünaydınlarBen de dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. Azıcık küçük oldukları için küvezdeler ama iyiler çok şükür rabbim hepinize sağlıklı bebekler, doğumlar nasip etsin inşallah
Bence de devam et canim. Uzan bide bol bolİlaçları ben 12. Haftada estrofemi ve prolutex iğneyi kesmiştim. 10 gündür falan kullanmıyorum işte. Sadece 6 tane progestan fitil kullanıyodum onu da kesti dün doktor. Ama ben kanamayı görünce korkudan ne bulduysam kullandım dünpazartesiye kadar devam edeyim fitile
Sağol canımGranadaco Rabbimnasip6103 kızlar doğum yapmışsınız sağlıkla büyütün bebişlerinizi
nicecream canım seninkilerden biri kuvoze girmemişti sanki bir sorun olmadı insallah
Tebrik ederim canımGünaydınlarBen de dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. Azıcık küçük oldukları için küvezdeler ama iyiler çok şükür rabbim hepinize sağlıklı bebekler, doğumlar nasip etsin inşallah
Canım hersey normaldir merak etme aşırı kanama olmadığı süre endiselenme dicem ama stres yapmamak elde değil yat dinlen bol bol çok yorma kendini ❤Sağolun kızlarİnşallah dediğiniz gibi masum bir kanamadır. Pazartesi doktora gidecem bakalım herşey normal mi söylesin haberdar ederim sizler de
Canım problem şurda zaten hastenelere girecek psikolojim yok kadın doğuma muayne olmak için zorla girdim hamile kadınlar çocuklu anneler ağlaya ağlaya bi kaldım. Evde kendim keşke halledebilsem hiç gitmek istemiyorumSiyatik olmuşsun şuan bence. Onun masajı var aslında. Eşin sana yapabilir. YouTube bir yaz çıkar büyük ihtimal. Hastane fizik tedaviye yollayacak uzun iş ve işe de çok yaramıyor. Sen bilirsin tabi ilk önce doktora da gidebilirsin. Bel fıtığım var eşimde de aynı. Biz birbirimize yapıyoruz. Fizyoterapistten öğrendik
Emmeyen bebek çok zor nays. Bizim kuvozde kalan memeyi kendi bulup ağzına alıyor diğeri 30 saatte nazli nazli kanser oluyorum artık. Öyle olunca doymuyor da çocuk. Şimdi emmesi iyice gelişir öyle verirler sana. Şu an zor orda olması ama alınca çok rahat edeceksinSağol canımbüyük olan yanımdaydı ama ememeyince riske atmayalım besleyelim biz diye aldılar onu da
Valla içime su serptin. Önce kucağına alıp sonra alınca çok kötü oluyor insan. Bi kere kokusunu alınca bırakmak istemiyorsunEmmeyen bebek çok zor nays. Bizim kuvozde kalan memeyi kendi bulup ağzına alıyor diğeri 30 saatte nazli nazli kanser oluyorum artık. Öyle olunca doymuyor da çocuk. Şimdi emmesi iyice gelişir öyle verirler sana. Şu an zor orda olması ama alınca çok rahat edeceksin
Ah bilmez miyim insanın yüreği yanıyor. Ama iyiyi düşün hep sana çok sağlıklı bebekler olarak geri gelecekler.Valla içime su serptin. Önce kucağına alıp sonra alınca çok kötü oluyor insan. Bi kere kokusunu alınca bırakmak istemiyorsun
Gözün aydınGünaydınlarBen de dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. Azıcık küçük oldukları için küvezdeler ama iyiler çok şükür rabbim hepinize sağlıklı bebekler, doğumlar nasip etsin inşallah
Ben daha erken haftalarda yaşamıştım 8. Haftada falandı sanırım ama kahve lekeydi. 1 hafta lekelenme sürmüştü. Sen hiç kalkma canım bol bol dinlen uzan hiç bişey olmazKızlar 14. Haftamda ilk kez bugün kanamam oldu, lekelenme, 7 8 damla açık kahve leke geldi, ayağa kalkınca bi daha geldi, yatıyorum şimdi. Bugün doktora gittim, eve döndüm bi baktım çamaşırımda leke var, dontoru aradım hemen, istirahat et dedi, yoğunlaşırsa haber ver dedi. Bu haftalarda böyle bişey yaşayan var mı
Allah razı olsun canım iyi olmana çok sevindim sağlıkla büyüsün miniğin darısı bizlere inşallahIyiyim canim evdeyim anca kendime geliyorum sayilir 24 saat dolduktan sonra taburcu oldumDoğum spinal oldu ve ekstra myomda alındığı için 2 opere olmuş gibiyim o yüzden sonrası biraz sancılı geçiyor ama olsun bunada şükür tabiki evlâdım kucağımdaya daha ne istiyeyim Rabbimden
Valla hepinize tek tek rumuzlarinizla dua ettimDarısı inşallah başınıza
Çok çok farkli ve çok çok güzel bir duyguymuş Allah isteyen herkese versin kucağını boş bırakmasın
Sen ne durumdasın canim?